31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Joj, ne znam sta ocekivati. Mislim, vjerovao sam u dobar rezultat cak i nakon blamaza u prijateljskim prije ovih kvalifikacija i kada su svi redom batalili ovu reprezentaciju. Vjerovao sam da mozemo do bodova u Rum u prvoj utakmici i da cemo se ispisati po predviđanjima kako cemo zavrsiti 3. ili cak 4. u grupi.
I danas vjerujem ce nam se vratiti za sve one preglupe poraze protiv Ukr, Irske, S. Irske i koga vise ne, protiv legendarne Italije.
Ovoj generaciji Barbarez i Spahic korak po korak usađuju mentalitet jedne Hrv. Zato bi plasman na SP bio neviđen podstrek da samouvjereni docekamo kvale za EP.
Italija je prijateljska zemlja kao malo koja, al i mi jednom zasluzujemo izboriti SP kao mudonje preko jedne jake ekipe.
Hajmooo!!
I danas vjerujem ce nam se vratiti za sve one preglupe poraze protiv Ukr, Irske, S. Irske i koga vise ne, protiv legendarne Italije.
Ovoj generaciji Barbarez i Spahic korak po korak usađuju mentalitet jedne Hrv. Zato bi plasman na SP bio neviđen podstrek da samouvjereni docekamo kvale za EP.
Italija je prijateljska zemlja kao malo koja, al i mi jednom zasluzujemo izboriti SP kao mudonje preko jedne jake ekipe.
Hajmooo!!
Vidjet ćemo drug. Prati se situacija u svijetu. Bošnje se tu ne pitaju puno.Shategabri je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:31
Dobro si napisao, nadate se.
Na tome se i završava.
Večeras kokice i uživaj u majstorijama bh reprezentativaca Džeke, Vasilja, Alajbegovića i ostalih.![]()
Što se tiče utakmice, ako bošnje prođu posvetit ću se talijanskom kmečanju, a ako talijani prođu uživat ću u vašem kmečanju. Ali vi ste i ionako navikli na kmečanje. nije više toliko zabavno.
Tko kaže da ih doživljavam kao svoje? Ali, srećom, nema ih puno u hrvatskim repezentacijama pa mogu zažmirit.
Pensioner26 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:54
Ma prestanite pisati otpadniku. Boli što ga neće nikad Hrvoje istinski voliti.
Zadnja izmjena: mostar35, dana/u 31 mar 2026, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Brate, nasi zivoti su za knjige...svakog od nas, kad uzmes sta smo ko narod prosli I prolazimo. Kad si daleko jedino sto ti ostane od toga je da se sjecas I opet prozivljavas. Preko Dana I nekako, posao, djeca, Iran, benzin, fasisti, al navece krene showrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:44Ljudino tvoji postovi su za neke knjige, svaki put kad čitam nostalgija mi proradiHZSydney je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:10Zivot prodje, ljubav ostane, danas cijeli dan slusam Hajmo Bosno*3, Hajmo Hercegovino...I sjecam se prije 23 godine, tek zavrsio fax, s drugom koji vise nije ziv na Kosevu tog 11.10.2003 od 1 popodne I tuga I ponos poslije tekme. Odem u vojsku 4 Dana kasnije jos mamuran od tekme.
Slika 2. Autobus Bec-Sarajevo, moj prvi iPhone I Vedin go negdje oko Maribora , tek postao babo I da nije bila curica to bi mu bilo ime...
Danas hiljade kilometara daleko, samo zelim da jednom prodjemo taj jbn baraz I da bar u snu sa rhm starim I rhm drugom sa tekme zavijorim ljiljane...
Volim te Bosno...![]()
![]()
....Ide Ernedin 1:0, 86a minuta aBd...
.. jer Stari je volio Sarajevo...
- Shategabri
Od Vardara do Triglava raja je večeras uz BiH.Iceplayer je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:42Nacionalisti crkoše od mukeShategabri je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:31Dobro si napisao, nadate se.
Na tome se i završava.
Večeras kokice i uživaj u majstorijama bh reprezentativaca Džeke, Vasilja, Alajbegovića i ostalih.![]()
, u inat ovim paćenicima trebamo da prođemo
![]()
Papke ko
Koševo Zapad
Zato i jesu grohnuli. Ne sjecam se da su Portugalci kukali ovoliko.svrakino1921 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:49Nije mu se dopao ni smještaj u kojem su odsjeli Azzurri.
"Smješteni su u hotelu sa četiri zvjezdice, ali jedna mora van. Recimo da je tri plus jedna."
La Stampa je s druge strane zavirila u svlačionice Bilinog polja. Kažu da je daleko od standarda na koje su italijanski igrači navikli.
"Prostori su vrlo skučeni i daleko od standarda na koje su igrači reprezentacije navikli. Ledena kupka, neophodna za krioterapiju, zapravo je crni bazen postavljen blizu tuševa", naveli su.
![]()
Bašić i Alajbegović će večeras početi umjesto Tahirovića i Esmira. Pozudane informacije.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Ovdje nista novo, balavurdija ne prestaje odgovarati ovim maloumnicima. Frajer sjedi za tastaturom, moli Boga da ga neko citira jer mu je to spisao zivota i likovi ga opet zasipaju odgovorima i raspravljaju se s njim. 
Babino, kakvo je stanje u Zenici, ima li kise ili prilike da je veceras bude?
Babino, kakvo je stanje u Zenici, ima li kise ili prilike da je veceras bude?
- Shategabri
Nek se vi pitate.mostar35 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 14:01Vidjet ćemo drug. Prati se situacija u svijetu. Bošnje se tu ne pitaju puno.Shategabri je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:31
Na tome se i završava.
Što se tiče utakmice, ako bošnje prođu posvetit ću se talijanskom kmečanju, a ako talijani prođu uživat ću u vašem kmečanju. Ali vi ste i ionako navikli na kmečanje. nije više toliko zabavno.
Tko kaže da ih doživljavam kao svoje? Ali, srećom, nema ih puno u hrvatskim repezentacijama pa mogu zažmirit.
Mislite ako konjušarite Briselu i uvlačite se židovsko-američkom lobiju da ste nešto bitni.
Ne znam kome si ti uopšte bitan večeras?!
Nama je finale SP večeras
Ti si jaro već negativan, salty, kiseo. Misliš da bi te nešto usrećio naš poraz, ali teško.
Ubijena ti je već psiha, nema toga što bi tebe moglo izbaviti iz rupe u koju si upao.
Koševo Zapad
Druze ne smaraj nikog ne interesujes. Pronadji zivot.mostar35 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 14:01Vidjet ćemo drug. Prati se situacija u svijetu. Bošnje se tu ne pitaju puno.Shategabri je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:31
Na tome se i završava.
Pensioner26 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:54
Ma prestanite pisati otpadniku. Boli što ga neće nikad Hrvoje istinski voliti.![]()
Ovo je baš smiješno ispalo.
Tahirovic ne smije startati, taman igrali odmah sa igracem manje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Koliko će biti navijača u Zenici van Bilinog polja? Postoji li šansa nekako da se sinhronizovano navija na stadionu i van njega, da bude ludnica i haos totalni?
Gledaj ovog kriminalca Ceferina, i on se dovukao 
Volio bih da je ne bude, bez obzira sto mnogi misle da losiji uslovi za igru idu u nasu korist. Taman i da jeste tako, radije bih da ne pada.
Veceras Deda i Mema razvaljuju po desnoj strani i prodaju se u top klubove.
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Pensioner26
- Kontakt:
Talovi ili zać.erivanja, pitanje je!?
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Vi koji njemu replicirate ste po meni gori od njega.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, ebi46, Goalgetter, GoldenLilies, Lewy21, LukavacBHF, Meshko91, napapijri1987, zikerrz21 i 87 gostiju.