31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Zamislite da prođemo nekim golom u zadnjoj minuti
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Zaćerivanje.
8 mil na račun, italija na euru.
Kako bi volio da im se pose.... obojici u facu.
Ima li nervoze, zenica grmi!
Ima odlicnih italijanskih foruma, pa predlazem da tamo nastavis diskusijumostar35 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 14:01Vidjet ćemo drug. Prati se situacija u svijetu. Bošnje se tu ne pitaju puno.Shategabri je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:31
Dobro si napisao, nadate se.
Na tome se i završava.
Večeras kokice i uživaj u majstorijama bh reprezentativaca Džeke, Vasilja, Alajbegovića i ostalih.![]()
Što se tiče utakmice, ako bošnje prođu posvetit ću se talijanskom kmečanju, a ako talijani prođu uživat ću u vašem kmečanju. Ali vi ste i ionako navikli na kmečanje. nije više toliko zabavno.
Tko kaže da ih doživljavam kao svoje? Ali, srećom, nema ih puno u hrvatskim repezentacijama pa mogu zažmirit.
Pensioner26 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:54
Ma prestanite pisati otpadniku. Boli što ga neće nikad Hrvoje istinski voliti.![]()
Ovo je baš smiješno ispalo.
Meni samo nije jasno kako su Igalijani 12 na fifa rang listia bore se preko braza plus zadnja dva sp gledali preko mobitela
Ceferin poveo sa sobom i ovog Italijana u pozadini na slici. Prije je Infantino bio zaduzen za izvlacenje grupa, a sad ga je ovaj zamijenio. Sumnjivo malo
mislis nisi babinac kao ja:-)
sad i ja malo setao, polako se raja okuplja, prohladno, kise za sada nema a i ne bi trebalo biti u nekom vecem obimu. Jucer i danas samo na trenutke malo orosi. Sad smo dronom snimali stadion, mislim da je radio zenit objavio, teren djeluje sasvim ok.
Na slikama teren fino izgleda, s obzirom na okolnosti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Haha pa sad sam pročitao da nema Goal-line tehnologije večeras, znači oslanjaćemo se na VAR u slučaju procjene, ovdje će biti neočekivano puno prostora za sudijsku krađu i nama i njima u korist 
-
adrenaline323
- Kontakt:
Treba skakati na svaki kontakt i traziti karton moze se izvuci zivce bared jednom italijanu za crvenog.
- dubioza144
- Kontakt:
Kako se ponasat ako fakat prodjemo 
Ovako iskreno volio bi da ga ne zabijemo na pocetku najvise bi bio zadovoljan da do 75 bude 0 0 a onda Kerim sa nekih 25 metara pod precku, samo da ne povedemi u prvih 20 jer mi bi se onda zatvorili cijelu tekmu ko protiv austrije i morala bi uletit i nama jedna, jedino ako povedemo pa jos jace napadnemo da zabijemo i drugi. Hajdee Bože obradjj nas
Ovako iskreno volio bi da ga ne zabijemo na pocetku najvise bi bio zadovoljan da do 75 bude 0 0 a onda Kerim sa nekih 25 metara pod precku, samo da ne povedemi u prvih 20 jer mi bi se onda zatvorili cijelu tekmu ko protiv austrije i morala bi uletit i nama jedna, jedino ako povedemo pa jos jace napadnemo da zabijemo i drugi. Hajdee Bože obradjj nas
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- muha milanez
- Kontakt:
Pa nije nikad ni bilo goal - line tehnologije na domaćim utakmicama. To se žabari žale i sve im smeta, valjda će im biti lakše naći alibi kad po treći put ostanu bez mundijala.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kako neće. Vjerujem da će biti četiri situacije u kojima bi se koristila goal-line technology i to tri na našu štetu.
Samo da ne bude neko sranje na pocetku utakmice. Ako prodje prvih 20-ak minuta bez gola, crvenog, nekog paceraja, sanse su nam ok. 
Ne prolazi to kod Turpina, mozemo samo mi dobijati kartone.adrenaline323 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 14:55Treba skakati na svaki kontakt i traziti karton moze se izvuci zivce bared jednom italijanu za crvenog.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Izgleda da imamo isti izvor, jos jucer sam to najavio.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- muha milanez
- Kontakt:
Mancini idealan kandidat za karton. Kratak fitilj i bezobrazluk na nivou.adrenaline323 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 14:55Treba skakati na svaki kontakt i traziti karton moze se izvuci zivce bared jednom italijanu za crvenog.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 43 gosta.