Ljajić,Laudrupzeljovolimte je napisao/la: ↑31 mar 2026, 14:28Ili mozda najboljih 11 ikada
Sehic (Kovacevic) tu mi je dilema
Berberovic (RB) Pandza (CB) Sunjic (CB) Zukanovic (LB)
Modric- Hadziahmetovic- Stilic
Beslija- Dzeko- Visca
Premijer liga BiH - aktuelno
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Kratko u ligi bazirao sam se na igrace koji su poceli ovdje.imekorisnicko je napisao/la: ↑31 mar 2026, 14:31Ljajić,Laudrupzeljovolimte je napisao/la: ↑31 mar 2026, 14:28Ili mozda najboljih 11 ikada
Beslija- Dzeko- Visca?
Ognjen Vranjes onda prije ta oba stopera.zeljovolimte je napisao/la: ↑31 mar 2026, 14:34Kratko u ligi bazirao sam se na igrace koji su poceli ovdje.imekorisnicko je napisao/la: ↑31 mar 2026, 14:31Ljajić,Laudrupzeljovolimte je napisao/la: ↑31 mar 2026, 14:28Ili mozda najboljih 11 ikada
Beslija- Dzeko- Visca?
Jurkas
Herera-Karolina-Pascual-Jaksic
Grahovac-Jojic
Vukovic-Savic-Hrelja
Juricic

Herera-Karolina-Pascual-Jaksic
Grahovac-Jojic
Vukovic-Savic-Hrelja
Juricic
Hasagić (Stojković)
Biščević (V. Muharemović) - Mulalić (Šunjić) - Trivunović (Pandža)- Milenković (S. Jahić)
Bešlija (Wagner) - Modrić (Mulina) - Muratović (Grujić) - Turković (Dž. Muharemović)
Škoro (Purke Stojanović) - Džeko (Petar Jelić)
Skromna ekipica.
Biščević (V. Muharemović) - Mulalić (Šunjić) - Trivunović (Pandža)- Milenković (S. Jahić)
Bešlija (Wagner) - Modrić (Mulina) - Muratović (Grujić) - Turković (Dž. Muharemović)
Škoro (Purke Stojanović) - Džeko (Petar Jelić)
Skromna ekipica.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Banić
Beganović, Ristovski, Gojković, Mujkić, Kuprešak
Ignatkov, Elezi, Ljajić
Oliveira, Turkeš
Beganović, Ristovski, Gojković, Mujkić, Kuprešak
Ignatkov, Elezi, Ljajić
Oliveira, Turkeš
Svaka cast na ideji al jednostavno je previse majstora proslo kroz ovu ligu da bi se izdvojilo samo 11.
Wagner,Vladavic,Zeba,Berberovic,Hasagic,Muratovic,Belosevic,Pandza,Grujic,Jahic,Benko,Stilic
Beslija,Ahmetovic,Bekric,Husejinovic,Djelo,Lede,Avdukic,Stevo Nikolic,Krstanovic,Mulina,Kordic,Sunjic
Smajic,Vranjes,Buki,Sablja,Zeka,Skoro,Spalevic,Varupa,Rahmanovic,Jakovljevic,Zuban,Alen Mesanovic
Bilbija,Todorovic,Obuca,Zoka Rajovic,Vazda,Bogi,Stojkic,Maletic,Trivunovic,Milenkovic,Kajkut,Bajic
Guso,Brana Krunic,Obad,Sretko Vuksanovic i jos mnogo majstora.
Da izvedes 11 bilo koji iz njihovog prajm vremena,tukli bi ove danasnje premijer ligaske ekipe ko od sale.
Wagner,Vladavic,Zeba,Berberovic,Hasagic,Muratovic,Belosevic,Pandza,Grujic,Jahic,Benko,Stilic
Beslija,Ahmetovic,Bekric,Husejinovic,Djelo,Lede,Avdukic,Stevo Nikolic,Krstanovic,Mulina,Kordic,Sunjic
Smajic,Vranjes,Buki,Sablja,Zeka,Skoro,Spalevic,Varupa,Rahmanovic,Jakovljevic,Zuban,Alen Mesanovic
Bilbija,Todorovic,Obuca,Zoka Rajovic,Vazda,Bogi,Stojkic,Maletic,Trivunovic,Milenkovic,Kajkut,Bajic
Da izvedes 11 bilo koji iz njihovog prajm vremena,tukli bi ove danasnje premijer ligaske ekipe ko od sale.
Brko iz druge galaksije!
A Bakir Besirevic iz oraških labudova1921boy je napisao/la: ↑31 mar 2026, 15:50Svaka cast na ideji al jednostavno je previse majstora proslo kroz ovu ligu da bi se izdvojilo samo 11.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Cuj dzeko

-
akobasmoram13
- Kontakt:
Auuu nitko nije spomenuo Dalibora Šilića
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Kakvo je mišljenje komšija o šupljacima vezanih za 1000 karata za nas u subotu? Nije dugo bila tema karata za derbi 
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Koga pored veceras to zanima... Iako sam član Želje ali ni na kraj pameti... Samo da dobijemo večeras možeš sa mnom u na sjever Željin
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Rasturice vas turskakolezeljovac je napisao/la: ↑31 mar 2026, 16:49Koga pored veceras to zanima... Iako sam član Želje ali ni na kraj pameti... Samo da dobijemo večeras možeš sa mnom u na sjever Željin![]()
-
Hordas1990
- Kontakt:
Da je jug otvoren i povjerovao bi. Ovako sumnjam da ce to uraditi. Ako fkt puste milju posteno.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Da je posteno - nije jer je nakon tampon zona to 15-20% preostalog kapaciteta. Mi to mozemo sanjati na kosevu. Navodno Sanin hoce da zavrsi taj "rat" ko ce kome manje dat i ocekuje citav jug zauzvrat.Hordas1990 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 16:59Da je jug otvoren i povjerovao bi. Ovako sumnjam da ce to uraditi. Ako fkt puste milju posteno.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Sta znaci AJOldTownDistrict je napisao/la: ↑31 mar 2026, 17:40E fkt ste retardirani ali ono finalno ste za zivota postojanja retardirani![]()
![]()
Jebbo im dodik bebe u besikama
Zanima me da li navijaju veceras za Kosovo ili TurskuOldTownDistrict je napisao/la: ↑31 mar 2026, 17:40E fkt ste retardirani ali ono finalno ste za zivota postojanja retardirani![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.