31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Nadam se da cemo ispostvat UTAKIJANE bez obzira koji rezultat da bude.
Himnu
Transparent BOLONJA (datum BOSNA hrvaska)
Transparent KOSEVO (datum BOSNA ITALIJA 2-1)
Himnu
Transparent BOLONJA (datum BOSNA hrvaska)
Transparent KOSEVO (datum BOSNA ITALIJA 2-1)
Zadnjih sezona rijetko dobija crveni, uvijek je to negdje na granici, i svaki start mu je na granici kartona. Zna i isprovocirati karton, nekako bi bolje bilo da starta Buongiorno/Gatti ali ne vjerujem. Opasan je i u protivnickom 16-tercu, valjda veceras odigra bas lose.
embrace the chaos
Večerašnju utakmicu treba gledati s navijačkim nabojem, ali nikako euforično. Objektivno, mnogo toga je na njihovoj strani i nikakva tragedija nije izgubiti od tako jakog suparnika. Bilo bi odlično da pružimo što dostojanstveniji otpor i da, ne daj Bože, negativan rezultat ne bude pretjeran.
Zato – šal, kikiriki, sok, pivo ... dobro društvo i bez stresa odgledati utakmicu. Ima dosta mladih momaka koji će u budućnosti činiti kostur reprezentacije, a veliki uspjeh bi bio kada bismo u narednih godinu-dvije uspjeli pronaći još 2-3 kvalitetna i upotrebljiva igrača.
Zato – šal, kikiriki, sok, pivo ... dobro društvo i bez stresa odgledati utakmicu. Ima dosta mladih momaka koji će u budućnosti činiti kostur reprezentacije, a veliki uspjeh bi bio kada bismo u narednih godinu-dvije uspjeli pronaći još 2-3 kvalitetna i upotrebljiva igrača.
Kakva je atmosfera, neka javi neko nesto ko je trenutno u zenici
Puno Sarajevo zastava okačenih po vozilima, balkonima i prozorima. Kao nekad prije 12-13 godina. Vjera u reprezentaciju se vratila.
Sretno našim, ja sam optimista.
Sretno našim, ja sam optimista.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
kakav on i čvrst.... talašika se boji duela a igra poziciju gdje se mora krljat. bas zbog toga je i predmet kritika.
baska sto se krije od lopte i ne zna gurnut pas naprijed.
tahirovic je igrac manje na terenu...ako se poklope zviejzde na nebu, mozda bljesne, kao sto bljesne svaku devetu utakmicu. koliko je to vjerovatno protiv ovakvog protivnika sam procijeni. lik iz Astane je korisniji od njega ma kako to zalosno zvucalo za komparaciju jer boljih nemamo.
Zadnja izmjena: Velizar, dana/u 31 mar 2026, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Baks zamisli vratimo Ahmedhodzica i Ognjena Vranjesa u odbranu, Krunica u vezni i Djurica u spic. Kakva bi to ekipa bila.Valter je napisao/la: ↑31 mar 2026, 17:07Večerašnju utakmicu treba gledati s navijačkim nabojem, ali nikako euforično. Objektivno, mnogo toga je na njihovoj strani i nikakva tragedija nije izgubiti od tako jakog suparnika. Bilo bi odlično da pružimo što dostojanstveniji otpor i da, ne daj Bože, negativan rezultat ne bude pretjeran.
Janelt bi repku poboljšao za 20%Valter je napisao/la: ↑31 mar 2026, 17:07Večerašnju utakmicu treba gledati s navijačkim nabojem, ali nikako euforično. Objektivno, mnogo toga je na njihovoj strani i nikakva tragedija nije izgubiti od tako jakog suparnika. Bilo bi odlično da pružimo što dostojanstveniji otpor i da, ne daj Bože, negativan rezultat ne bude pretjeran.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
šta li je sve bilo u krvi Senada Hadžifejzovića tu noć
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ide Huda sa svojim pozdravom DJE SI MILI 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
signalidunapark
- Kontakt:
Ma huda veca zvijezda nego pola igraca
100%. Bez prevelikog respecta. Sto kazes, ispostovat himnu i nista vise od toga. U kost, jako, udri!signalidunapark je napisao/la: ↑31 mar 2026, 17:22Ispoštovat himnu, nabit nogom i poslat i kući, samo zbog stoke novinarske.
1946-1987
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Pa čiju to himnu nismo ispoštovali pa se diže tolika pompa oko toga
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Svak bi se ocesao i da mu eventualni uspje popravi zivot i stanje u zemlji.
Pobjeda bi bila uspjeh trenutni za bh fudbal i primjer kako sistemski srediti kolektiv. Tu se sva prica zavrsava.
Ne praviti koridu od ovoga sto se izgleda malo radi.
Barba izvedi isti tim kao protiv Velsa.
Puno srece
Pobjeda bi bila uspjeh trenutni za bh fudbal i primjer kako sistemski srediti kolektiv. Tu se sva prica zavrsava.
Ne praviti koridu od ovoga sto se izgleda malo radi.
Barba izvedi isti tim kao protiv Velsa.
Puno srece
Zadnja izmjena: MostarNeretva, dana/u 31 mar 2026, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, dubrovnik, FerdinandF, Iceplayer, LukavacBHF, MiranGlasnic, napapijri1987 i 39 gostiju.