Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Nama je sad pregust raspored za eksperiment. Recimo ova FIFA Series što igraju ove repke što nemaju pametnijeg posla bi nama sad leglo da pozovemo 10-ak imena da im pokažemo da se misli na njih. Pri tome, ne mislim na one debilne pozive igračima iz naše lige koji već imaju 29 godina.
I bez toga, Busuladžića, Mahmića i recimo Deketa treba zvati.
Sve u svemu, baza je nikad jača. Nikad mi nismo bili do sada u situaciji da ne pozovemo nikog od trojice prvotimaca prvaka Austrije,
I bez toga, Busuladžića, Mahmića i recimo Deketa treba zvati.
Sve u svemu, baza je nikad jača. Nikad mi nismo bili do sada u situaciji da ne pozovemo nikog od trojice prvotimaca prvaka Austrije,
- akisarajevo92
- Kontakt:
kazu da je Emre jos talentovaniji od starijeg burazera Kerima, cekamo ga, on ce imati 18-19 godina na Euru 2032. 
Don't believe the hype.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nadajmo se da će Zoran Erbez znati gdje poslati poziv za okupljanje…i da će potrefiti ime kluba…akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:19kazu da je Emre jos talentovaniji od starijeg burazera Kerima, cekamo ga, on ce imati 18-19 godina na Euru 2032.![]()
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Gojak je vala general za ove nase veznjake
Gojak je hamelj nevidjeni
https://www.transfermarkt.de/ahmed-hadz ... er/1245543
Igra za u19 Srbije, standardan za Novi Pazar.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Šta je sa ovim našim janezima? Dino Kojić i Damir Zukić. Djeluju interesantni igrači, pogotovo Kojić mi se dopao protiv naših neki dan.
Da li bi ih mogli očekuvati u našem dresu, ima li ko kakav info?
Da li bi ih mogli očekuvati u našem dresu, ima li ko kakav info?
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Hajde Kojić inekako, ali po čemu je Zukić interesantan, pitam bez zajebancije?
https://www.transfermarkt.com/amir-fera ... ler/627439
Ovako završi 99,99% tih Zukića, i ovaj je kao bio potencijal, Roma, ha-hu, pa sad igra u Sloveniji.
Ovako završi 99,99% tih Zukića, i ovaj je kao bio potencijal, Roma, ha-hu, pa sad igra u Sloveniji.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jedino je Luka Topalovic interesantan iz Slovenije.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Širi nam fond potencijalno kvalitetnih igrača. Trenutno je u Milanu, može se vratiti u Sloveniju a može i ostati negdje u Italiji. Od viška glava ne boli.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑31 mar 2026, 17:26Hajde Kojić inekako, ali po čemu je Zukić interesantan, pitam bez zajebancije?
A za Topalovića ne znam kakve su nam šanse pored Hrvatske i Slovenije realno.
Ovaj će igrat za Srbiju. Mora mu baš karijera krenuti prema dole da bi nekako pokušao da dođe kod nas. A talenat je velik, gledao sam skoro sve utakmice Pazara ove sezone i mali ima strašan potencijalhansbosna je napisao/la: ↑28 mar 2026, 21:34https://www.transfermarkt.de/ahmed-hadz ... er/1245543
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ma nek igra,nek pjeva himnu,haha,sto njegov sugradjanin nije htio pjevat jer pjeva himnu sa kojom su isli da mu ubiju babu i majku jer su Bosnjaci,a na kraju krajeva imamo stopera za dijelit svima u regionu,jedan Kospo i Nidal nemaju mjesta trenutno a veci su talenti od ovog decka,njemu zelim sve najbolje u karijerijuka55 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 18:25Ovaj će igrat za Srbiju. Mora mu baš karijera krenuti prema dole da bi nekako pokušao da dođe kod nas. A talenat je velik, gledao sam skoro sve utakmice Pazara ove sezone i mali ima strašan potencijalhansbosna je napisao/la: ↑28 mar 2026, 21:34https://www.transfermarkt.de/ahmed-hadz ... er/1245543
Daj boze da je tako da i Bosna ima kao exYU Zlatka i Zorana Vujovic koji su da podsjetim rodjeni u Sarajevuakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:19kazu da je Emre jos talentovaniji od starijeg burazera Kerima, cekamo ga, on ce imati 18-19 godina na Euru 2032.![]()
Ako se plasiramo na svjetsko ABD,Licina i onaj iz Studgarda sto je talenat veliki zanji vezni,jb ne mogu da se sjetim prezimena molice i oni da igraju za BiH,tada cemo biti svjetska ekipa,i alternativa Vasilju je Siljevic,imamo ba ono dobru perspektivu a Kerim ce biti veca zvijezda od Dzeke ABD
Sad se tek rudnik zlata potencijalnih igraca sirom otvara.
Pejcinovic,Busulidzic,Mahmic,Licina,Saljic itd.naravno morat ce sacekati kraj Sp i pocetak novog ciklusa.
Pejcinovic,Busulidzic,Mahmic,Licina,Saljic itd.naravno morat ce sacekati kraj Sp i pocetak novog ciklusa.
Ko je pristao prije baraza bujrum. Ostali neka pricekaju.
Necemo nocas o ruznim stvarima, ali ovaj uspjeh ne dolazi ako imas otrova poput Ahmedhodzica ili Krunica u ekipi. To smo se i uvjerili. Ali Barba i Spaha to znaju vrlo dobro.
Necemo nocas o ruznim stvarima, ali ovaj uspjeh ne dolazi ako imas otrova poput Ahmedhodzica ili Krunica u ekipi. To smo se i uvjerili. Ali Barba i Spaha to znaju vrlo dobro.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Potpis
Spocitavalo se sergeju jer je sklonio te igrace iz ekipe, a tim potezom je pokazao da je srcanost u igri za ovaj dres daleko bitnija od neke eventualne razlike u kvalitetima medju igracima koji su tu i koji nisu
naprijed rejal
Samo stav i autoritet, izbaciti najboljeg defanzivca tada i ostati pri tome to je znak da nema vise igre sa dresom reprezentacije, drago mi je da ce Ahmedhodzic svjetsko prvenstvo gledati na tv-u, nek bude primjer svima, podrska Barbarezu od starta , nekad mi nisu jasne njegove taktike ali dale su rezultat to je najbitnije, od ovim mislim da bi nam Mahmic najbolje valjao a i mi njemu.
Ma to je vidio svako s dvije ciste u glavi ali jbg nemamo ih svi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat