I da odes u evrou igras u zenici jer ti je neki pjevac zauzeo stadion. Hvala Mandicu i crko da bog da. Naravno hvala i upravi i lezbejkama na dopisu
Bolje da se i ne plasiramo u evropu . Svi u klubu u administraciji zelim im najgore sve
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pridružujem se čestitkamaKarloIvandic je napisao/la: ↑30 mar 2026, 10:16Klub kojem pitanje oko stadiona nije ni u 3 planu i ne treba da bude prvak.
I da odes u evrou igras u zenici jer ti je neki pjevac zauzeo stadion. Hvala Mandicu i crko da bog da. Naravno hvala i upravi i lezbejkama na dopisu
Bolje da se i ne plasiramo u evropu . Svi u klubu u administraciji zelim im najgore sve
Ne znam zašto (ako uopšte) navijaš za taj klub onda?KarloIvandic je napisao/la: ↑30 mar 2026, 10:16Klub kojem pitanje oko stadiona nije ni u 3 planu i ne treba da bude prvak.
Ti navijac FK SARAJEVA HAVERU NISI.KarloIvandic je napisao/la: ↑30 mar 2026, 10:16Klub kojem pitanje oko stadiona nije ni u 3 planu i ne treba da bude prvak.
Ouuuuuu, nije dobroplisek je napisao/la: ↑30 mar 2026, 00:05tisina plava fekalijo ne citiraj me da ti ne bi presudioJet2Holiday je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:35Ne izmisljaj, ne lazi. Bolje da sutis, kad ne znas.
Zbog konjičkog kluba, koji se nalazi odmah do kampa.luckystrike je napisao/la: ↑29 mar 2026, 20:17Ako je pristupni put - javni kakve veze ima ismir s vikendicama? Ako je naše (FKS) vlasništvo kakve veze imaju političari?
Da admin radi svoj posao, ti nebi pisao na temi Fk Sarajevo, već na plavoj.Jet2Holiday je napisao/la: ↑30 mar 2026, 16:58Ouuuuuu, nije dobroplisek je napisao/la: ↑30 mar 2026, 00:05tisina plava fekalijo ne citiraj me da ti ne bi presudioJet2Holiday je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:35
Ne izmisljaj, ne lazi. Bolje da sutis, kad ne znas.
Zbog konjičkog kluba, koji se nalazi odmah do kampa.
Ovde se pocelo i ubistvom prijetiti. Haj ako nece forum reagovati, reagovat ce policija![]()
![]()
pusti smrada, zamisli zivot ti da pises sa laznog profila na forumu… a vala i nek me banuju admini svakako je ova tema go khurac postalafks74 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 17:36Da admin radi svoj posao, ti nebi pisao na temi Fk Sarajevo, već na plavoj.Jet2Holiday je napisao/la: ↑30 mar 2026, 16:58Ouuuuuu, nije dobro
Ovde se pocelo i ubistvom prijetiti. Haj ako nece forum reagovati, reagovat ce policija![]()
![]()
Jesu mi se popeli na neku stvar i sa kartama, i traženjem karti, i tim bilmezom koji baš mora u tom periodu uzet da pjeva svoj mali šlager.
Klub ako se ne slaze sa tim merlin ne moze nastupati na Kosevu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.