Znas znanje
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pokeraš ne yebe živu silu.
Malo sam sokiran da je opet Kerima na klupi ostavio,al mislim da se on nada istom kao i protiv Walesa,tamo oko 60te na svjezinu da promjeni ritam utakmice kada udje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Meni nema smisla ne startati s ofanzivno najpotentnijim igračem. Ako bude 0:2 u 60. minuti kad Kerim obično ulazi, bit će nam žao što je igrač koji je možda mogao najviše uraditi u napadu presjedio sat vremena.
Basic je u odlicnoj formi i na klupskom nivou, apsolutno zasluzio start. Okej, za Basica je ostalo samo na pitanju, za Tahirbeya znamo i odgovor na to pitanje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Njemu ova rola I odgovara!!
Odlican sastav!
Rizik je staviti I njega i Esmira od starta a Kerim ima bolji impakt kao dzoker sa klupe . Sve jasno
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Poserem se sad na Barbareza u na reprezentaciju njegovu bez Alajbegovica...za Italiju navijam,je li moguce da si toliko glup i tvrdoglav da ne vidis sto trazi 5 miliona ljudi..**** mi cejf u sekund8
Hoces koga zayebat.Imamkarbarum je napisao/la: ↑31 mar 2026, 19:25Poserem se sad na Barbareza u na reprezentaciju njegovu bez Alajbegovica...za Italiju navijam,je li moguce da si toliko glup i tvrdoglav da ne vidis sto trazi 5 miliona ljudi..**** mi cejf u sekund8
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Očigledno negdje se mora rizikovati sa sastavom, i izgleda naprosto da Barbarez igra na tu kartu, da mozemo imati aktivan rezultat do ulaska Alajbegovica.
Bit ce dobro ako defanzivno budemo u duplom bloku, 4-4-2...
Bravo za Tahirovica,zasluzio je klupu..
Idemo zmajevi
Bravo za Tahirovica,zasluzio je klupu..
Idemo zmajevi
reci ne pic.kastoj igri
Nema veze, kerim to rijesava sa klupe protiv umorni talijana, idemo!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja bih volio da je ipak stavio Kerima, a ne Esmira.
Ne znam koliko jos Esmir moze pruziti nakon 120 minuta u Cardiffu, ali vidjecemo, sigurno ima neki plan iza toga.
Izmjena Basic za Tahirovica je logicna.
Ne znam koliko jos Esmir moze pruziti nakon 120 minuta u Cardiffu, ali vidjecemo, sigurno ima neki plan iza toga.
Izmjena Basic za Tahirovica je logicna.
Sastav je takav da se opet ceka da primimo go da pocnemo igrati. Veze on nema.
Sastav manje-više očekivan, nema šta sada eksperimentisati u ovakvoj utakmici. Pohvalno što je Tahirovića ostavio na klupi, kakav god da je, Bašić je pokazao više od njega.
Za Alajbegovića razumijem da su ga neki priželjkivali u prvih 11, ali ogroman je rizik i njega i Bajraktarevića imati u prvih 11, Memić je tu najviše zbog defanzivnih odgovornosti. Ovako ima ogroman adut na klupi da ga uvede u igru i promjeni tok tekme (kao u Walesu)
Za Alajbegovića razumijem da su ga neki priželjkivali u prvih 11, ali ogroman je rizik i njega i Bajraktarevića imati u prvih 11, Memić je tu najviše zbog defanzivnih odgovornosti. Ovako ima ogroman adut na klupi da ga uvede u igru i promjeni tok tekme (kao u Walesu)
Glupane!Imamkarbarum je napisao/la: ↑31 mar 2026, 19:25Poserem se sad na Barbareza u na reprezentaciju njegovu bez Alajbegovica...za Italiju navijam,je li moguce da si toliko glup i tvrdoglav da ne vidis sto trazi 5 miliona ljudi..**** mi cejf u sekund8
- invincible1921
- Kontakt:
Jbt Esmir koji je igrao 120 minuta i koji nijr navikal igrati duze od pola sata starta, a Kerim klupa. Moze li mi neko objasniti koja je to logika? I njihovog mozda najopasnijeg igraca valjda cuva Esmir koji veze nema u odbrani. Boze sabura...
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: dubrovnik, edin139, farenhajt, General505, imekorisnicko, Lekqqq1921, LukavacBHF, Micron, PSV, Scholl, soccerfan, Tihi, Zglavkar i 77 gostiju.