Mogo je u petak navece odigrat jos 120. Haman se ovdje zaboravilo kako je kad si mladMiranGlasnic je napisao/la: ↑31 mar 2026, 19:40Momku 21 godina…može 60 minuta najmanje. Više me brine đuturum Džeko i Kolašinac…Sindikat12 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 19:35Nece se ni Dimarko moci puno zezati zbog Esmira. Samo koliko ce Esmir moci dati ruke nakon 120 min.
Drago mi je zbog Benje.
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da nije bilo bolje da mi napadnemo pa da oni kontaju koga ubacit.Mislite Talijani levati da neznaju da će malog ubacit kasnije.2 puta ista fora ne prolazi
Ma veceras ce momci i sa slomljenom nogom igrat. Umor je najmanji problem.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trebao je Memic ici desno zbog Dimarca, pogotovo jer je Bajraktarevic odigrao 120 minuta i pitanje je koliko moze pomoci u defanzivi. Meni se ne svidja kad Memic napada s lijeve strane, jer nije u stanju desnom nogom ubaciti u 16.
Kako god, sretno momci, obradujte nas veceras!
Kako god, sretno momci, obradujte nas veceras!
-
labostarmomosa
- Kontakt:
ako nekom treba link, nek se javi u DM
Ne znam ali ja poslije 30 godina gledanja historijskih utakmica, ne dopustam sebi da se radujem bilo cemu, ne mogu vise ubilo me u mozak...jedina radost bila ono u Brazil kad smo otisli...a toliko sjebova prije toga.
A opet srce igra, nisam danas ni na posao otisao, srce igra, minuta kao godina...
A opet srce igra, nisam danas ni na posao otisao, srce igra, minuta kao godina...
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Ma uzimamo ih glat
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Ma uzimamo ih glat
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Fudbalsko pravilo je da se igraju najbolji igrači u prvoj postavi. Htio sam vidjeti Kerima i Memića na dvije strane ali kako god, ovim momcima sada treba podrška. Ako Kerim uđe i zabije ga za pobjedu svi će govoriti da je Barba ubio s taktikom, tako da možda je to i najbolji scenario. Drago mi je da vidim Amira umjesto Tahirovića više nego da ne vidim Kerima u prvi 11.
Idemo Bosno! Allahu olakšaj nam, za sve one prijašnje propuste.
Idemo Bosno! Allahu olakšaj nam, za sve one prijašnje propuste.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
U tim godinama svako večer sam igrao fudbal sat…dva…sutradan kao nov….sad da se brinem jesu li u Esmira umorne noge..Brokula je napisao/la: ↑31 mar 2026, 19:42Mogo je u petak navece odigrat jos 120. Haman se ovdje zaboravilo kako je kad si mladMiranGlasnic je napisao/la: ↑31 mar 2026, 19:40Momku 21 godina…može 60 minuta najmanje. Više me brine đuturum Džeko i Kolašinac…Sindikat12 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 19:35Nece se ni Dimarko moci puno zezati zbog Esmira. Samo koliko ce Esmir moci dati ruke nakon 120 min.
Drago mi je zbog Benje.![]()
Imali su 5 dana i mislim da je to za mlade momke dovoljno da se oporave za novih 90 minuta ili bar 70.
Dedić, Esmir i Sunjic dobro zatvaraju desnu polovinu terena i ne žele to dirati. Rekao bih razumljivo. Esmir je pokazao već 3 utakmice zaredom protiv jakih protivnika da je disciplinovan.
S druge strane Kolasinac, Kerim i Bašić bi bilo nedovoljno defanzivno, disciplinovano. Zbog toga se opet moralo računati na Memica na toj strani da se stanje izbalansira.
Politano je zafrkan igrač.
Kerim opet s klupe za promjenu na umorne Italijane, ako Bog da. Kao i Tabakovic.
Rekao bih razumljiva odluka iako sam priželjkivao Alajbegovica lijevo. Vise zbog toga sto sam mislio da se Esmir nije 100% oporavio a i da Memic pokrije DiMarca.
Nadam se da će Bašić odgovoriti zadatku. On je nas najbolji veznjak s loptom u nogama i zna je sačuvati.
Vasilj, molim te bez grešaka kao protiv Austrije i Walesa.
Idemo po prolaz, ako Bog da.
Dedić, Esmir i Sunjic dobro zatvaraju desnu polovinu terena i ne žele to dirati. Rekao bih razumljivo. Esmir je pokazao već 3 utakmice zaredom protiv jakih protivnika da je disciplinovan.
S druge strane Kolasinac, Kerim i Bašić bi bilo nedovoljno defanzivno, disciplinovano. Zbog toga se opet moralo računati na Memica na toj strani da se stanje izbalansira.
Politano je zafrkan igrač.
Kerim opet s klupe za promjenu na umorne Italijane, ako Bog da. Kao i Tabakovic.
Rekao bih razumljiva odluka iako sam priželjkivao Alajbegovica lijevo. Vise zbog toga sto sam mislio da se Esmir nije 100% oporavio a i da Memic pokrije DiMarca.
Nadam se da će Bašić odgovoriti zadatku. On je nas najbolji veznjak s loptom u nogama i zna je sačuvati.
Vasilj, molim te bez grešaka kao protiv Austrije i Walesa.
Idemo po prolaz, ako Bog da.
Pa Kolašinac izlazi iz autobusa i hega 
Ja mislim da ce troduplo vece ludilo biti ako odemo nego 2013.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gleda li neko bht trenutno, je li ono i Brko dosao da bude s momcima?
Razmisljam hocel vrijedit pjan iz Tuzle za Sarajevo potegnut ako prođemo
Danas protiv 11 Talijana i Barbareza.
Trenutno korisnika/ca: dubrovnik, edin139, General505, imekorisnicko, Lekqqq1921, LukavacBHF, Micron, Proximic, PSV, Scholl, Tihi, Zglavkar i 81 gost.