Negooo odsad lijepo odma protivnika trebamo pustiti go da da još u prvom napadu i onda rahat da igramo
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Uvesti Kerima i Harisa i to je to. A zaigravaju se vec 20 minuta 
Negooo odsad lijepo odma protivnika trebamo pustiti go da da još u prvom napadu i onda rahat da igramo
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bez Tabakovića ih ubijamo u skoku a kako bi bilo sa njim još, treba ubaciti Alajbegovića u drugom ali bi onda izbacio Memića ili Esmira koji igraju jako dobru utakmicu. Možda ga ubaciti umjesto Šunjića i staviti na 10-ku neku
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Šunjic samo je Vasilju vraca ,ukopat ce nas jos jednom
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako je Barba pametan... Kolasinac vani, Dedic lijevo, ispred njega Alajbeg, a desno Memic.
Ovo Svica 3-0 nabija, kunem se zivotom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- AshburtonG
- Kontakt:
Ni slucajno vadit Esmira. Odlican je zasad i odlicno centrira. Bukvalno cemo igrat sad Viktoriju ispred Donnarumme i trebaju nam ovi jaki ubacaji. Jedino da vadi nekog od dvojice centralnih veznjaka, iako su obojica odlicni.PointBlank je napisao/la: ↑31 mar 2026, 21:38Kako su zreli da prime 2-3 komada, daj kerima bog ti dao, daj da ih slomi… ovo je nerealno kako su losi
a ne znas koga izbacit mozda esmira a prebacit memica tamo, ore lik teren… nece se esmir vidjeti puno
Sto je gore neko napisao, zamijenit Dedicu stranu, a Memica na beka, te klupirat Seju. Opet nesto hramlje lik. Nevjerovatno.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Alajbegovic i Tabakovic. Odmah Sergej. Kerim moze napraviti dar mar. Prostora imamo. Nemoj da potrosimo **** 25 minuta na bjesomucne centarsuteve. Tabakovic ce razbit njihove stopere. On je kralj niciji lopti. Odmah Sergej. Memicu hvala ti ali Kerim odmah mora uci.
probati dati gol do 70, umarati ih i onda all in
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Jel realno da skoro ili bas svaku tekmu moramo iz hendikepa igrati,i to na kakav nacin?
Zamisljam situaciju da je 0:0 i igrac vise,hmm
Ako sta ima dobro da ovi momci ne padaju psihicki kad primimo.
Hinjavi su zabari,tek sad ide cirkus s kradjom vremena i provokacijama da i mi fasujemo neki crveni ili jos gluplji gol.
Mada tesko od ovog moze gluplje.
Sto je najgore bolji smo a gubimo.
Kad Barbarez sad navali s izmjenama

Zamisljam situaciju da je 0:0 i igrac vise,hmm
Ako sta ima dobro da ovi momci ne padaju psihicki kad primimo.
Hinjavi su zabari,tek sad ide cirkus s kradjom vremena i provokacijama da i mi fasujemo neki crveni ili jos gluplji gol.
Mada tesko od ovog moze gluplje.
Sto je najgore bolji smo a gubimo.
Kad Barbarez sad navali s izmjenama
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Samo da ne izgubimo ovako sugavo iz nase greske, sa covjekom vise.
Da kod Barbe proradi na poluvremenu kockarski osjecaj da baci sve u napad, nema se vise sta izgubit.
Ovo se mora okrenit, bolji smo, jbt zivot na iglama sam bio cijelo poluvrijeme, pred tv-om stajo ko retard haha
Da kod Barbe proradi na poluvremenu kockarski osjecaj da baci sve u napad, nema se vise sta izgubit.
Ovo se mora okrenit, bolji smo, jbt zivot na iglama sam bio cijelo poluvrijeme, pred tv-om stajo ko retard haha
-
bordobijeli
- Kontakt:
Alajbegovic, Tabakovic ce sigurno uci oko 50 / 60 minute samo pitanje koga vaditi i da li mjenjati formaciju
. Realno podjednaka utakmica mi i bolji bili , poklon gol su dobili. Da je samo nekako izjednačiti onda ce sve lakše biti.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Tek se sad jasno vidi da smo mi u velsu igrali s igračem manje. Ovaj Bašić je ponajbolji ograč na terenu večeras.
Odlični smo. Šokiran sam koliko smo dobri, ili koliko talijani nisu u prvom poluvremenu.
Ako ostane ovaj rezultat, to će boliti stoljeće.
Odlični smo. Šokiran sam koliko smo dobri, ili koliko talijani nisu u prvom poluvremenu.
Ako ostane ovaj rezultat, to će boliti stoljeće.
Bašić odličan i protiv Walesa a i vcrs
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dosta smo bolji od njih ali džaba kad mi neku glupost moramo napraviti. Šteta, ali možemo preokrenuti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
hajde Kerime, ovo je ta noc kad ce cijeli svijet saznati tvoje ime
da smo sad zabili i gol iz neke od ovih prilika poslije crvenog bio bih poprilicno siguran da prolazimo
nadam se da necu ovako dozivljavati utakmice reprezentacije sa 50+ godina inace mi se ne pise dobro
da smo sad zabili i gol iz neke od ovih prilika poslije crvenog bio bih poprilicno siguran da prolazimo
nadam se da necu ovako dozivljavati utakmice reprezentacije sa 50+ godina inace mi se ne pise dobro
Don't believe the hype.
Samo pametno u drugom da ne fasujemo i mi crveni.
Ovo se mora uzeti, ako Bog da.
Šteta zbog Vasilja jer smo bolji. Ni iz čega je podigao svojim saigracima pritisak na 1080.
Ovo se mora uzeti, ako Bog da.
Šteta zbog Vasilja jer smo bolji. Ni iz čega je podigao svojim saigracima pritisak na 1080.
Esmir mora igrati do kraja, jako opasan sa centarsutevima. Demir mora vani, istrosio je kredit al fakat. Tabak unutra i Alajbeg odmah na poluvremenu, vrijeme ce brzo teci jer ce se klosari zabarski valjati sto vise mogu. Memic top, Bajraktar i Muharemovic za izdvojiti, veza ok. Zabari smijesna repka, nista ne igraju, trebalo je biti 1-0 za nas a ne za njih.
Komentar sa streama od stranog komentatora - Italija vodi 1-0 ali je ekipa Sergeja Barbareza ta koja igra. Sve receno.
Komentar sa streama od stranog komentatora - Italija vodi 1-0 ali je ekipa Sergeja Barbareza ta koja igra. Sve receno.
Samo da ne ceka do 70. Da ubaci Kerima
Nebih mu nikad halalio
Nebih mu nikad halalio
Sunjic nam stalno koci napade. Krije se, izbjegava loptu.
Demirovic se takodje krije, trebalo bi ga vec sada izbaciti. Lik sav preplasen.
Demirovic se takodje krije, trebalo bi ga vec sada izbaciti. Lik sav preplasen.
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!