Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ma boli ih ... vladaju svijetom, a sad su se i opravdali kod svojih amerikanaca ... Obama opet pobjedjuje na izborima ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Gdje ste ?
Kako je bilo za 1. maj ? - Ja sam se odlično proveo u Podrinju, kiša je malo kvarila atmosferu ali je sve ispalo i bolje od zamišljenog.
Kako je bilo za 1. maj ? - Ja sam se odlično proveo u Podrinju, kiša je malo kvarila atmosferu ali je sve ispalo i bolje od zamišljenog.
Still learning...
- neutralan__
- Kontakt:
Moze da prodje ta recenica.Ma Obama me je razocarao kakva se samo prasina bila digla oko njega,ja sam mislio on ce sve pozlatiti,ali kakvi,gori je od Busa.
Sad covjek zeli jos jedan mandat i naravno uz ovo sad ce da pobijedi.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
..sutra bi mogao Obama da riknedubrava je napisao/la:Ajmo pogadati šta ce biti sutra..neutralan__ je napisao/la:Mozemo samo nagadjati.Ja iskreno ne znam sta da mislim i cemu da vjerujem niti da je mrtav,niti da je ziv ,niti da je uopste postojao.Samo da ce se na ovome zavrsiti,da ne bude jos gore.Ako Al-Kaida da izvinete popizdi bice jos svega.Iskreno se nadam da je tome dosao kraj.
Evo citam da je smrt Osame bin Ladena i Adolfa Hitlera objavljena na isti dan,iako je Hitler umro 30. aprila.![]()
![]()
Ste je slijedece sto ce objaviti?Toliko toga su danas objavili za nepovjerovati.
U petak je bilo vjencanje ono dvoje ped.era Engleza,
u subotu ubijen Gadafijev sin
u nedelju papa Ivan Pavao 2 progalsen blazenim
danas ubijen Miladin,
sta je sutra?! da li ce uopce biti sutra?!
tko je sljedeci na listi za "odstrel"![]()
previse je ovo slucajnosti...tu mač
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma jos samo malo ekonomije u njegovoj prici i siguran je jos 4 godine u W Houseneutralan__ je napisao/la:Moze da prodje ta recenica.Ma Obama me je razocarao kakva se samo prasina bila digla oko njega,ja sam mislio on ce sve pozlatiti,ali kakvi,gori je od Busa.![]()
Kakva atomska u Europi
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
*ebo vas bin laden....vise, sta koji urac se raspravljate o tome...umro i sta....jeli ga trebamo zalit....ako je ubijao narod ko sto raja misli, onda ga Bogami necu zalit.....kanite se toga...dajte vedrije teme
karate li ista
karate li ista
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
da i ovdje upitam. skidam igricu mafija 2 i doslo bi do 96 %. i sad mi skida po 0,1 kb/s, a prije oko 150 kb/s. zna li iko kako mogu ovo rjesiti, ili moram cekat' dvije godine do se skine ??

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- neutralan__
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Ma jos samo malo ekonomije u njegovoj prici i siguran je jos 4 godine u W Houseneutralan__ je napisao/la:Moze da prodje ta recenica.Ma Obama me je razocarao kakva se samo prasina bila digla oko njega,ja sam mislio on ce sve pozlatiti,ali kakvi,gori je od Busa.![]()
Sad covjek zeli jos jedan mandat i naravno uz ovo sad ce da pobijedi..
Kakva atomska u Europi, samo hoce da uzbihuzure narod ( glupane koji u to vjeruju
) te da skrenu pricu u drugom pravcu , da ne bi bilo puno pitanja , pa kako tako brzo nestade najtrazeniji lik , bez kjednog kvalitetnog dokaza , doduse ima krvi u onoj kuci gdje se pucalo
, a gle price molim ja tebe , DNK je uzet od njegove sestre koja je nekada ranije umrla u Bostonu , te su njen mozak sacuvali jer su znali da ce im biti potreban kada budu utvrdjivali analizu Ladenovog DNK
![]()
.
Evo opet lijepo vrijeme,hvala Bogu,odma se covjek bolje osjeca.Steta sto nije od petka bilo ovako.
..ima li veceras sta fino na TV-u ?! ..kakav dobar film ili nesto ?! 
- legenda reala
- Kontakt:
slabo tiCeMa je napisao/la:
karate li ista
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imaš na RTL-u Conanamuhovic je napisao/la:..ima li veceras sta fino na TV-u ?! ..kakav dobar film ili nesto ?!
I de hljeba ti promijeni avatar, kad vidim Nasrija ocu da se ospem
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- themaniacs_87
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
Jel ko gledao 60 minuta?
Ja sam se sav najezio,oci mi pune suza,pritisak mi se povecao.
Ovo i "U ime naroda" emisiju koju vodi Josip Pejakovic kad god sam gledao nasikirao sam se.
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci!
Ja sam se sav najezio,oci mi pune suza,pritisak mi se povecao.
Ovo i "U ime naroda" emisiju koju vodi Josip Pejakovic kad god sam gledao nasikirao sam se.
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci!
2. maj - dana kad je Sarajevo odbranjeno od cetnicko-agresorskog napada.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
..eh hvala,dosada me neka spucala,pa reko da pogledam sta dobroFrutek je napisao/la:Imaš na RTL-u Conanamuhovic je napisao/la:..ima li veceras sta fino na TV-u ?! ..kakav dobar film ili nesto ?!
I de hljeba ti promijeni avatar, kad vidim Nasrija ocu da se ospem
..neka malo Nasrija
@ ..hahha Ibrahimovica,prica isto neki ganci
..samo za Fruteka 
<--- ..stari dobri dresovi,sa sponzorom O2
<--- ..stari dobri dresovi,sa sponzorom O2
HELP ljudi ko se razumije u auta ,starom mi je kočnica pretvrda i nikako ne koči, znači mora da stisne najjače da bi imalo zakočila, možel neko reći u čemu je finta da se pripremi, sutra ide kod servisera, ako mu kaže da je vakum ili servo pumpa koja je 300 eura lik će mandrknut ..
O Golfu 4 je riječ, SDI
-
admir0711 nr.2
- Kontakt:
druze regas se na http://www.bhtuning.com/ i tamo pitas. Tesko da to ko ovdje zna.
Jbg mnogo ti je solucija do toga,prvo sto mi na pamet sada pada je da li ima dovoljno ulja za kocnice ili koliko je ono staro jer proizvodjaci govore da se ulje treba menjati svake 3-3.5 godine.nime_tm87 je napisao/la:HELP ljudi ko se razumije u auta ,starom mi je kočnica pretvrda i nikako ne koči, znači mora da stisne najjače da bi imalo zakočila, možel neko reći u čemu je finta da se pripremi, sutra ide kod servisera, ako mu kaže da je vakum ili servo pumpa koja je 300 eura lik će mandrknut ..O Golfu 4 je riječ, SDI
Uglavnom svakako neka ode kod servisera pa koliko bude imao srece,ima bar 5-6 solucija zbog cega je to tako.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: samoposmatram i 11 gostiju.