Pa sta? Valjda su tim. Hadzibegic, Prosinecki, Milosevic, Kodro, Bajevic i njima slicni niti znaju sami niti su znali njihovi asistenti. Pa smo se sramotili sirom Evrope. Ovako smo odigrali egal sa 3 ucesnika proslog Eura, 2 smo cak izbacili.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ovaj SS nas je za dvije godine digao iz velikih govana, bili smo dotakli dno. Ni ja nisam odusevljen nekim njegovim izjavama i guranjem Benje konstantno. Ali mora mu se dati priznanje da je reprezentaciju unaprijedio 30% zajedno s ostalima. Pretjeruje se s pljuvanjem 2023 nije bila davno gdje smo dotalki sami dno. Trebamo biti realni ovo gdje smo trenutno je nevjerovatan uspon.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ne optužujem te za pljuvanje već kažem kako se u ovisnosti o narativu jedna situacija može posmatrati na dva načina. Meni recimo ne bi imalo smisla da forsiramo 3 veznjaka (a u suštini nemamo nijednog koji donosi prevagu),a žrtvujemo npr napadača pa igramo sa jednim (a defakto imamo trojicu koji mogu nešto značajno napraviti). Ovo što mi igramo jeste jednostavno,ali i logično. Baziramo se na borbenosti,agresivnosti i timskom duhu,imajući individualni kvalitet prema naprijed da svakog možemo ugroziti. Trenutno smo relativno neatraktivna ali jako nezgodna ekipa.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:10Ako je do mene evo ja cu odmah prestati da pravim narativ.imekorisnicko je napisao/la: ↑31 mar 2026, 11:21Malo je i do narativa koji evo i ti napraviš. Kažeš tanji dio stanjili,a može se i reći da umjesto 3 tanka veznjaka imamo 2,ali zato umjesto 1 dobrog napadača imamo 2. Ono što mi igramo je manje više logično s obzirom na kadar. Što se Jakirovića tiče teško je klub porediti sa reprezentacijom,a teško je i porediti to da ti je protivnik Sloga Doboj i Italija.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 11:12
Ne kazem da nije i do toga. Sunjic je odlican prema nazad, ali za samu izgradnju igre je skoro pa igrac manje.
Ima i do toga da je Tahirovic u 90% svojih utakmica uzasan. Mi smo vidjeli na par njih da on moze lijepo odigrati ali nazalost vecina forumasa je upravu kada kaze da on odigra 1 dobru pa 10 losih.
Ima i do toga da ni ova formacija (4-4-2) ne pogoduje bas pozicionoj igri, prenosu lopte i stvaranju trokuta. Ali SS je tako odlucio da nas na najtanjem dijelu jos stanje.
Nije sve ni do igraca, dosta je toga do sistema i automatizama. Pisao sam o igracima koje je imao Jakirovic (Zlomislic, Basic, Savic) pa su taj segment igre doktorirali.Odmah cu reci da igramo kao Barselona iz najboljih dana. Zasto se i dobronamjerna kritika docekuje kao pljuvanje?! Ovo je jednostavno cinjenica.
Ne razumijem sta hoces reci nije isto kada ti je protivnik Sloga i Italija? Pa tek treba da igramo sa Italijom, a mi imamo ovaj problem kako je Sergej dosao tj u svim utakmicama do sada.
Naravno da je tesko porediti klub i reprezentaciju ali se ipak isti sport. Nije da ne veza isti principi igre i na reprezentativnom nivou. Teze jeste uigrati naravno i naravno da bi jedan "plemeniti" veznjak to popravio instant ali ga nazalost nemamo i treba to drugacije rjesavati inace cemo imati problem i naredne kvalifikacije.
4-4-2 jeste jednostavna formacija, stani u dva bloka a gore cemo nesto napravit na kontre. Nazalost mi nemamo tako brze igrace da igramo na kontre i da budu ubojite. A takva i doprinosi losem prenosu lopte jer imas 4 vezna tj 2 vezna i 2 krila u liniji. Manje opcija za dodavanje zbog rasporeda igraca, lakse raditi presing i td.
Dobro je da se Husika vratio.
Oo gospodjo Samira, kako zdravlje? 
Barba halali sto smo sumnjali.
nisi me razumio, provitaj ponobo sve sta sam pisao.
a testo si nabtojao osim Bajevica su na skali 0-10 max. 2
Čisto da ne narusim tradiciju.
Kockarčino raspala pripremi i njih i sebe na najbolji mogući nacin, dakle sve ono sto niste protiv Danske (kiks Spahe), SRJ (kiks Barbe), Francuske (Spaha), Nigerije (Spaha), Portugala (svi) budite večeras za ovu mladost za oprostaj Dzeke i za sebe da se mozes nazvati trenerom a ne kockarem..
Kao i pred Vels, svu srecu svijeta ti želim i tebi i igracima.
Kockarčino raspala pripremi i njih i sebe na najbolji mogući nacin, dakle sve ono sto niste protiv Danske (kiks Spahe), SRJ (kiks Barbe), Francuske (Spaha), Nigerije (Spaha), Portugala (svi) budite večeras za ovu mladost za oprostaj Dzeke i za sebe da se mozes nazvati trenerom a ne kockarem..
Kao i pred Vels, svu srecu svijeta ti želim i tebi i igracima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Povediiii nas Barbaaaaa 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Opet Kerim na klupi, konta lik ubacit ga da ga opet spasava, kakav lik
Da se kaze sjajne zamjene
Da se kaze sjajne zamjene
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Babarez jest trener amater, al covjek nije zasluzio ovoliko pljuavanja. Jbt, tretira se ovdje ko da je zadnje gownoSHZ82 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:04Barbarez kao fudbalski trener je bukvalno na skali od 0 do 10 jedna velika 0
sve sta se tsktocki sprema moze se pripisati Bajramovicu.
Barbarez ima tu karizmu kao selektor, gdje je bio kapiten reprezentacije, dosao igrati za reprezentaciju pod teskim uslovima i nacija ga je voljela i on tu kao ta neka ikoma tog kulta reprezentacije ovim mladim momcima prenosi naboj, vaznost, opustenost i pomaze im da vjeruju da mogu dobiti bolkeg od sebe.
Barbarez kao covjek je jedna KURCINA JER **** KOJA KE SRAO PO VICI I SAVEZU SAD ISTA JEDE
ovo je sva formula u 3 dijela Barbareza, evo ja sam prvi protiv njega ssmo zbog ovog treceg i odnosa sa Vicom.
ali ipak zelim da odvede ovu reprezentaciju na SP i slikedece EP jer ovaj narod je zasluzio to
hvala i do vidjenja
To kakav je ko covjek i jel kurchina ili nije je smijesna prica. To nikoga ne zanima, vec samo rezultat.
Doveo nas je dovde i nije korektno bilo sta srati covjeku, bez obzira kako zavrsilo veceras. A Italija je veceras izraziti favorit.
Barbarez ie lider damira mi i takav nam treba, bilo je i boljih trenera koji nista nisu napravili, a barba je vec historijski rezultat napravio u prvom mandatu
Nervira i mene cesto, ali rezultati govore da bolje zna od nas
Nama treba lider, diktator, a ne trener koji lijepo prica
Pogledaj ciru, susica to su sve bili lideri, gazde…
Nervira i mene cesto, ali rezultati govore da bolje zna od nas
Nama treba lider, diktator, a ne trener koji lijepo prica
Pogledaj ciru, susica to su sve bili lideri, gazde…
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Zgazi ih Barba!!!
Glavic, miran.
Logicno, kockar nevidjeno smece od trenera.
Gdje ces Kerima na klupu stavit.
Ubacuj Kerima odmah u drugom
- Beduin
- Kontakt:
Od svih igraca, on uvodi Tahirovica. Boze na hajr.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ubacivsi Tahirovica, kockar je odlucio da bude 10 vs 10 na terenu.
Kerim ce izvuci kockara opet, kakva trenercina
Kerim ce izvuci kockara opet, kakva trenercina
Kockaru, igraju bunker, ubaci Tabakovica, Demirovic ti je visak.
Isto mislim, sto prije Demir izadje prije cemo zabiti.
Evo Tabaka evo gola.