Igrač mrkog pogleda. Barbin rektalni alpinista. Kada je u formi…solidan…uklapa se u sivilo našeg veznog reda….samo što je u formi jednom godišnjem. Barba je vidio njegov osmijeh kada je došao na okupljanje..i karakter na treningu…dovoljno za prvu postavu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 22:02Kad pogledaš koliko se Demirović isplakao poslije pobjede i kakav je bio… izađe mi snimak kad Alajbegović izvede penal, svi potrčaše, a Ermedin se svali na pod, momku pao kamen sa srca, suza suzu goni. Onda vidiš ovog, nimalo ga nije potresla njegova (pre)loša partija, totalna hladovina. Gledao sam reprizu danas, pa on nije imao 2 dobra poteza na utakmici. Nevjerovatno koliko je spor, trom, sporo okretan, mlohav u duelima, otresao ga je ko je stigao… uopšte ne pričam o “asistenciji”, greška se svima može desiti, ali vidi se da je momak u padu forme i ne može podnijeti pritisak da je buduća svjetska klasa niti to opravdati i uzvratiti selektoru na to ukazano povjerenje. Bojim se samo da ga opet u ponedjeljak ne stavi u prvih 11, da ga “digne” na taj način, ali čini mi se da bi mu tim potezom samo još veći pritisak stavio i ugasio ga. Zato klupa lagano dok se ne dozove, Bašić se svaki put pokazao ako ne boljim, onda bar jednako “dobrim” kao i Benjo. Stvarno ništa protiv momka, ali što je previše, previše je. 20 utakmica odigrao, kredita više nema.
Bezveze selektor svojim forsiranjem njega, navlači hejt na momka. Sve što važi za ostale, za Benju ne važi. Vrijeme je da se krene tretirati kao i ostali, ničim povlastice zaslužio nije.
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Samo sto nije javno pustio suzu, ne znaci da mu nije tesko bilo, ne znas ti kako je njemu, mozda momak trpi ali nece da pokaze u javnosti da mu tesko pada, samo Bog dragi zna. Zato bolje nista ne pisati uvez toga, a da je los bio i da nebi trebo poceti protiv italije, to si upravu...
Koliko god bio los, ovo sve pocinje biti previse, mlad je to momak a ima ogroman pritisak, mislim da je barba 80% kriv za ovu situaciju sa tahirovicem, ali nije dobro da se momak toliko pljuje, mlad je i nije nikome nesto zgrijesio, ako momentalno nije dovoljno dobar kosto i nije, onda nam selektor to mora ispraviti i staviti ga na klupu, nije tahirovic kriv sto nije dovoljno dobar, kriv je onaj sto ga stavlja.
Koliko god bio los, ovo sve pocinje biti previse, mlad je to momak a ima ogroman pritisak, mislim da je barba 80% kriv za ovu situaciju sa tahirovicem, ali nije dobro da se momak toliko pljuje, mlad je i nije nikome nesto zgrijesio, ako momentalno nije dovoljno dobar kosto i nije, onda nam selektor to mora ispraviti i staviti ga na klupu, nije tahirovic kriv sto nije dovoljno dobar, kriv je onaj sto ga stavlja.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Pošteno, slažem se. Ja sam komentarisao po onome što se vidjelo na terenu, ali jasno je da ne znamo šta je njemu u glavi bilo.ElAn10 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 22:29Samo sto nije javno pustio suzu, ne znaci da mu nije tesko bilo, ne znas ti kako je njemu, mozda momak trpi ali nece da pokaze u javnosti da mu tesko pada, samo Bog dragi zna. Zato bolje nista ne pisati uvez toga, a da je los bio i da nebi trebo poceti protiv italije, to si upravu...
I ja sam mišljenja da je on kriv, gura ga da pročepi misleći da mu tako čini uslugu, a zapravo ukopava momka. Benjo je očigledno psihički poljuljan i u ovom trenutku ne može isporučiti šta se od njeg traži.
Mene ne bi začudilo da krene od prve minute,da opet ne bude Barbarez pametan pa da kaže da je igrao za Romu i da on najbolje poznaje italijanske igrače i stil igre..Coolpanda24 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 23:10Pošteno, slažem se. Ja sam komentarisao po onome što se vidjelo na terenu, ali jasno je da ne znamo šta je njemu u glavi bilo.ElAn10 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 22:29Samo sto nije javno pustio suzu, ne znaci da mu nije tesko bilo, ne znas ti kako je njemu, mozda momak trpi ali nece da pokaze u javnosti da mu tesko pada, samo Bog dragi zna. Zato bolje nista ne pisati uvez toga, a da je los bio i da nebi trebo poceti protiv italije, to si upravu...
I ja sam mišljenja da je on kriv, gura ga da pročepi misleći da mu tako čini uslugu, a zapravo ukopava momka. Benjo je očigledno psihički poljuljan i u ovom trenutku ne može isporučiti šta se od njeg traži.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Razmisljam nesto to za tahirovica, a nama je do sad uvijek godilo da on igra od prve, kad god ga izbacimo mi proigramo, gore bi bilo da ga moramo ubacit kad ganjamo rezultat...
Hajde Bibi 
Kakav odron
Zalozio se da dobije crveni
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- PasodelMar
- Kontakt:
Može li ga izbaciti sada jer ćemo fasovati crveni, daj bilo koga drugog.
Izbaci ga kockaru!
Gigantu
Kockaru, hvala ti.
Kockaru, hvala ti.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Danas je odigrao fenomenalno!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Serite jos pa onda pojedite to
Nije ovo bilo lako, pokazao je da ima muda i preuzeo je odgovornost. Svaka čast momak
Covjece, nakon svega kroz sta je prosao, preuzeti odgovornost da prvi sutiras penal - to ne moze svako. Bice od ovog momka nesto, insallah. Hvala ti, legendo!