Nikola Vasilj
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Nikola Vasilj
Nikola bravo!
- Beduin
- Kontakt:
On da je svjetski golman igrao bi u najvecim klubovima, a ne BL davljeniku. Za nase standarde je odlican, mozes se osloniti na penalu, dobar linijski golman sa dobrim refleksima, slab u igri s nogom pa vjerovatno zato i ne igra u nekim boljim klubovima.
Ali zato ide na SP kao jedinica BiH, dok mnogi bolji golmani ce sjediti kuci.
U intervju maloprije i sam govori da ne zna sta mu se desava u posljednje vrijeme i na klupskom nivou, svjestan je gresaka i bice to sve ok.
Ali zato ide na SP kao jedinica BiH, dok mnogi bolji golmani ce sjediti kuci.
U intervju maloprije i sam govori da ne zna sta mu se desava u posljednje vrijeme i na klupskom nivou, svjestan je gresaka i bice to sve ok.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Meni ga je zao kad su uzimali izjavu od njega bez ikakvog pitanja komentarise svoje greske u Cardifu i sinoc. Sve ok, dobar je golman i nas najbolji definitivno, srce mu je ogromno ali one greske su stvarno nedopustive i to dvije zaredom u 2 finala. Sehica bi objesili da je ono uradio, ne bi ni cekali kraj utakmice.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ArtemisFowl, Beduin, DjaniTarik, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Kaunas, maroonGiant, Napapijri, pingpong, Proximic, rio_Ferdy88, Rosicky, StevieG8, VensanKasel, Zagor, zaostrog, zenica159 i 168 gostiju.