Oo brate clutch, nek mu je sa srecom, i da ti je ziv i zdrav aBd i njemu i beduinu
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A SAD MU SVI POPUSITE KURCINU
- Beduin
- Kontakt:
Hvala braco na cestitkama i zeljama. @Clutch sretan i hairli da bude tvom malom 
Uzivajmo u ovom ludilo. Meni se sve cini da je ovo veca proslava, emotivnija od Kaunasa, a narocito igraci su daleko ludji i pozitivniji, bas uzivaju sto su tu zajedno.
Uzivajmo u ovom ludilo. Meni se sve cini da je ovo veca proslava, emotivnija od Kaunasa, a narocito igraci su daleko ludji i pozitivniji, bas uzivaju sto su tu zajedno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hvala braterio_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 01:03Oo brate clutch, nek mu je sa srecom, i da ti je ziv i zdrav aBd i njemu i beduinu![]()
![]()
![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
@hurem halali nam za sve!
Ja sam tek sad malo doso sebi
Volim te Bosno
naprijed rejal
Necu vise napisat komentara na ovoj temi,, za mene si najveci svih vremena i ovako pjan svakako nisam spoosoban nista pametno napisat. Nastavi gdje si stao i to je to. Sretno!!!!!
Veceras sam svakako izrigao svaku pljuvacinu ispisanu protiv tebe, dosta je reci da sam vec 2 puta povratio!
P.S.- ocito sam te s razlogom prestao pljuvati od momenta kada su izvucene grupe. Hvala ti za sve,- sto se mene tice ostani do smrti selektor sa stapom kao onaj iz Urugvaja i radi sta ti qrcu cejf, to je to!

Veceras sam svakako izrigao svaku pljuvacinu ispisanu protiv tebe, dosta je reci da sam vec 2 puta povratio!
P.S.- ocito sam te s razlogom prestao pljuvati od momenta kada su izvucene grupe. Hvala ti za sve,- sto se mene tice ostani do smrti selektor sa stapom kao onaj iz Urugvaja i radi sta ti qrcu cejf, to je to!
Moram priznati da ova konferencija što su je prekinuli.. najbolja Sergejova do sad 
- katalinski
- Kontakt:
Ili su bellamy i Gattuso losi treneri ili je ovo karma zbog svih onih prddhodnih baraza
Ajvatar
Cestitam ti i uzivajfanatik19 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 01:30Necu vise napisat komentara na ovoj temi,, za mene si najveci svih vremena i ovako pjan svakako nisam spoosoban nista pametno napisat. Nastavi gdje si stao i to je to. Sretno!!!!!
Veceras sam svakako izrigao svaku pljuvacinu ispisanu protiv tebe, dosta je reci da sam vec 2 puta povratio!![]()
P.S.- ocito sam te s razlogom prestao pljuvati od momenta kada su izvucene grupe. Hvala ti za sve,- sto se mene tice ostani do smrti selektor sa stapom kao onaj iz Urugvaja i radi sta ti qrcu cejf, to je to!![]()
![]()
![]()
naprijed rejal
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Veliko hvala našem najboljem selektoru Jedne nam jedine svih vremena

Bas me zanima koliko ce trebati vremena da se krene sa pricom kako smo se uprkos Barbarezu plasirali na SP.
Od ekipe koja je bila u kanalu, napraviti tim koji nema straha ni od koga, koji se vraca nakon zaostatka u ovakve dvije utakmice je prestrasan uspjeh. Nadam se da cemo ovo znati cijeniti.
Od ekipe koja je bila u kanalu, napraviti tim koji nema straha ni od koga, koji se vraca nakon zaostatka u ovakve dvije utakmice je prestrasan uspjeh. Nadam se da cemo ovo znati cijeniti.
Izgleda da samo generacijska legenda može odvesti Bosnu na Svjetsko. Sušić, Barbarez...Džeko loading
Nadam se da je konacno shvatio da nismo ekipa koja se brani pogotovo ne 0.Da dodje tobe i jos bolje poslozi ekipu gdje nemamo sredine,ali uvijek mozemo preko krila napadti i graditi napade...
- imekorisnicko
- Kontakt:
Vraca se Sergeju još od Danske. 2014a je bila top,historijska,ali ovo je sve sa tolikim šmekom,stilom i mudima koja sam mislio da nećemo imati nikad. Niko više nema pravo da računa na naš luzeraj.katalinski je napisao/la: ↑01 apr 2026, 01:36Ili su bellamy i Gattuso losi treneri ili je ovo karma zbog svih onih prddhodnih baraza
Vjerovatno već sutra će izmigoljiti i početi sa nekom blažom retorikom.. ali završit će se sa onim "samo smo sreće imali".obagol je napisao/la: ↑01 apr 2026, 01:41Bas me zanima koliko ce trebati vremena da se krene sa pricom kako smo se uprkos Barbarezu plasirali na SP.
Elem, slavimo mi večeras, a oni neka se pojedu od muke.
Najveci sine Bosanski!!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Otac, iz nicega je s timom pravio pitu. dAj oDmAh, kOcKaR
poletimo popljuvat po svojima, uprkos njima 
Zadnja izmjena: 313, dana/u 01 apr 2026, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
Walk on
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DOŽIVOTNI SELEKTOR, DABOGDA SRAO PO MENI SVAKIH MJESEC DANA
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Samo da pomenem uzu i siru familiju svim onim koji su osporavali i vrijedjali kapitena, selektora, legendu,... SERGEJA BARBAREZA!