??
Sport i TV
Re: Sport i TV
Do mene je, gledao sam mart, umjesto Aprila
Ne znam sta onda moze biti razlog.
Ne znam sta onda moze biti razlog.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Malo je pretjerujem, nije da je to sad nesto vrlo bitno, ali eto cudno mi stpo je od drugog aprila a ne od prvog
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
i ja nesto nisam bio optimiszta, planirao svasta nesto oko iotv listi,ali izgleda da ce sve biti ok
A ček, šta je sa ostalim operaterima, hoće li oni u taj dodatni paket ubaciti te Premium Arene?
Kao što je slučaj sa Telemahom.
Kao što je slučaj sa Telemahom.
Hoce li biti ubaceni i PL TV I LFC TV na telemachu?
Na sajt tvarenasport.ba su dodani programi za Arenu Premium 4 i 5. Nisu jos dodali za Arenu Sport 7, AdRENAlin i Arenu Tenis.
Ima li igdje prijenos svih utakmica za mladje kategorije da pogkedam kako igraju
Ljudi imam jedno pitanje za vas ko je detaljno upućen ,neki dan pročitah da se sport klub gasi i prestaje sa radom 1.4.2026 i da ce ga time zamjeniti kanali arene sporta ,odnosi se na korisnike operatera Telemah.Navode se neki novi kanali arena kao npr. Arena premium 4 ,5 ,neki adrenalin kanal itd.. hoce li pored redovnih kanala arene se uvesti u prog.shemu i ovi novi kanali ili...
Pravda za Tyson Furya
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ja sam produzivao ugovor sa Telemachom danas, kao korisnik EON Premium paketa dobit cu 17 novih arena kanala, ako mi je receno 17, vjerovatno tu spadaju i navedeniJup je napisao/la: ↑31 mar 2026, 18:51Ljudi imam jedno pitanje za vas ko je detaljno upućen ,neki dan pročitah da se sport klub gasi i prestaje sa radom 1.4.2026 i da ce ga time zamjeniti kanali arene sporta ,odnosi se na korisnike operatera Telemah.Navode se neki novi kanali arena kao npr. Arena premium 4 ,5 ,neki adrenalin kanal itd.. hoce li pored redovnih kanala arene se uvesti u prog.shemu i ovi novi kanali ili...
Korisnici nizih paketa morat ce platiti dodatnih 5 KM za glavne Arena kanale (Premium), ove ostale ce svi dobiti
Don't believe the hype.
Arene Sport 1-7, 1x2, Esport, Fight, AdRENAlin i Arena Tenis će biti na pozicijama 200-211, a dok Arene Premium 1-5 166-170.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 19:02Ja sam produzivao ugovor sa Telemachom danas, kao korisnik EON Premium paketa dobit cu 17 novih arena kanala, ako mi je receno 17, vjerovatno tu spadaju i navedeniJup je napisao/la: ↑31 mar 2026, 18:51Ljudi imam jedno pitanje za vas ko je detaljno upućen ,neki dan pročitah da se sport klub gasi i prestaje sa radom 1.4.2026 i da ce ga time zamjeniti kanali arene sporta ,odnosi se na korisnike operatera Telemah.Navode se neki novi kanali arena kao npr. Arena premium 4 ,5 ,neki adrenalin kanal itd.. hoce li pored redovnih kanala arene se uvesti u prog.shemu i ovi novi kanali ili...
Korisnici nizih paketa morat ce platiti dodatnih 5 KM za glavne Arena kanale (Premium), ove ostale ce svi dobiti
Momci zahvaljujem na odg
znaci korisnici premium paketa imat ce i ove nove kanale arene premium ,mada sto vidim prema programskoj shemi ne bi rekao da ce sadržaj na premium nesto biti drugačiji od regularnih kanala mislim ,sve ce manje vise biti isto ali eto , suma sumarum ako nista bar cemo imati sve na jednom mjestu sto se tiče sportskog sadrzaja ,hvala još jednom momci na odg 
Pravda za Tyson Furya
Kod mene Arene vec uveli, Telemach.
Tj, tacnije na onom D3 resiveru kad listam kanale, pise Arena. A na ekranu stoji jos uvijek SK. Nisam pratio najbolje
Tj, tacnije na onom D3 resiveru kad listam kanale, pise Arena. A na ekranu stoji jos uvijek SK. Nisam pratio najbolje
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 01 apr 2026, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Joooj necu nikad zavrsit fakultet
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.