Evo mog brata najdražeg
Kako si preživio ovo.
Do neki dan na "ratnoj nozi" sad braća
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Hladan ko spricer, najavio sam da Tabak ulazi i zabija, a Demir cim je izasao nije bilo sumnje u pobjedu.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 02:20Evo mog brata najdražeg![]()
![]()
Kako si preživio ovo.
Do neki dan na "ratnoj nozi" sad braća![]()
Blago tebi kad si hladan,ja se treći put presvlacim sve sam komšije probudio..bhsport je napisao/la: ↑01 apr 2026, 02:22Hladan ko spricer, najavio sam da Tabak ulazi i zabija, a Demir cim je izasao nije bilo sumnje u pobjedu.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 02:20Evo mog brata najdražeg![]()
![]()
Kako si preživio ovo.
Do neki dan na "ratnoj nozi" sad braća![]()
![]()
Ima li vas pickice male? Udostojite se uci na temu i izvinuti covjeku jer se popisao lagano po vama.
Nisu jedini, ima pofin broj potpunih idiota.MostarskiSin je napisao/la: ↑01 apr 2026, 02:34Ima li vas pickice male? Udostojite se uci na temu i izvinuti covjeku jer se popisao lagano po vama.
Kockar preko kocke dvaput prosao.MostarskiSin je napisao/la: ↑01 apr 2026, 02:34Ima li vas pickice male? Udostojite se uci na temu i izvinuti covjeku jer se popisao lagano po vama.
Hvala ti legendo sto si nam vratio vjeru u reprezentaciju skupa sa cijelim strucnim stabom. Prije 2 godine nam je misaona imenima bila izvuci bod protiv Luksemburga a sada slavimo odlazak na svjetsko iz tvog prvog pokusaja. Gresaka je bilo, bit ce ih jos, ali bez obzira na sve kapa do poda za sav posao sto ste odradili.
Daj ba, de uzivaj malo jbt. Sta treba da lik uradi da bi ti prestao sa tim glupim nadimcima? Nek i syebe, on nas je i odveo na ovo SP.
Gdje se ta manifestacija odrzava?