31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Hajd da smo se nekako plasirali, al protiv Italije na penale u Zenici, nakon što smo izbacili Vels u Velsu. IZBACILI ŠUGAVE TALIJANE NA PENALE! Pa onda grupa na SP ne može biti idealnija da se prođe. Znači pokazali smo brutalan mentalitet zadnje dvije tekme, bez posustajanja i samo naprijed dok se rezultat ne okrene.
Ključna stvar je da su ovi mladi momci što su se preodijelili za našu repku sada dobili masu novog samopouzdanja. Shvataju oni, a i potencijalni novi, da Spahić nije lupao kao maks po diviziji kad im je prilazio da igraju za nas.
A za trenutne momke, Kerima, Esmira, Tarika I druge... ovo je jedno ogromno samopouzdanje i ako se nađe koji dobar vezni, ko zna gdje nam je kraj.
Ključna stvar je da su ovi mladi momci što su se preodijelili za našu repku sada dobili masu novog samopouzdanja. Shvataju oni, a i potencijalni novi, da Spahić nije lupao kao maks po diviziji kad im je prilazio da igraju za nas.
A za trenutne momke, Kerima, Esmira, Tarika I druge... ovo je jedno ogromno samopouzdanje i ako se nađe koji dobar vezni, ko zna gdje nam je kraj.
Kakva noc, mi budni trebamo uzivat u svakoj sekundi jos do spavanja 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Izgleda da je Rom-cigan donaruma izvadio loptu iz gola da je Dzeksonov go, treba trazit da se to pregleda. Tabakovicu nece smetat ako se to desi
Dzeko ako se odluci da zavrsi reprezentativnu karijeru nskon svjeskog, barba mora njega dovest u strucni stab.
Ja se boim Dzeko ako ode posle WC da cemo tesko izborit evropsko prvenstvo. Demir tabak samed sva troica nisu pola dzeke.
Navijac sam FK SARAJEVA, Edin dzeko
Mora dobit ulicu u SARAJEVU.
Vico jesil iti navijo za Italiju J*** ti sestru
Hvala Ser Gey
Jel se javljo PSV od le 8 tisuca u ****
Dzeko ako se odluci da zavrsi reprezentativnu karijeru nskon svjeskog, barba mora njega dovest u strucni stab.
Ja se boim Dzeko ako ode posle WC da cemo tesko izborit evropsko prvenstvo. Demir tabak samed sva troica nisu pola dzeke.
Navijac sam FK SARAJEVA, Edin dzeko
Mora dobit ulicu u SARAJEVU.
Vico jesil iti navijo za Italiju J*** ti sestru
Hvala Ser Gey
Jel se javljo PSV od le 8 tisuca u ****
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 01 apr 2026, 05:38, ukupno mijenjano 1 put.
Infantino objavio klip na Instagramu cestita nam.BiHSportman je napisao/la: ↑01 apr 2026, 05:15Valjda neko stručniji može provjerit na stranici UEFE i sve to za nas paničare.greenwood je napisao/la: ↑01 apr 2026, 05:14Hahahahha i moj stari večeras baš govori "samo me strah da nas ne izbace iz nekog razloga." Tačno mi je neku nervozu unio hahahahBiHSportman je napisao/la: ↑01 apr 2026, 04:59Svi su registrovani i ta sranja jel tako. Sigurno smo na Svjetskom?
Valjda je to dovoljnono
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- akisarajevo92
- Kontakt:
sad dodjoh kuci nakon doceka
ovo je def. nadmasilo i 2013. godinu i poslije Kaunasa, mislim na sveukupni osjecaj tokom noci ne na samu organizaciju doceka
aBd i pobjede na SP ce se slaviti na slican nacin

ovo je def. nadmasilo i 2013. godinu i poslije Kaunasa, mislim na sveukupni osjecaj tokom noci ne na samu organizaciju doceka
aBd i pobjede na SP ce se slaviti na slican nacin
Don't believe the hype.
Nego valjda cemo imati kakve prijateljske sad pred prvenstvo??
Kad ima prozor? Onaj pred samo prvenstvo jel tako?

Kad ima prozor? Onaj pred samo prvenstvo jel tako?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Koliko nas ima da nismo spavali a trebamo na posao još malo 
- Pensioner26
- Kontakt:
Spavao pola sata i gasujem, vec na 4 tockaBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑01 apr 2026, 06:05Koliko nas ima da nismo spavali a trebamo na posao još malo![]()
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ja upravo poceo,a lego tek oko 3. I sad gledam za vrijeme druge i trece utakmice imam put u Spaniju,za firmu. A ova 18og sto se igra tacno taj dan let imam, pa jel me moglo vise j*bati u pmBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑01 apr 2026, 06:05Koliko nas ima da nismo spavali a trebamo na posao još malo![]()
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ja evo ne mogu raditi 
Zasluzili smo danas slobodan dan. Drzavni praznik
Druze kod mene utakmica pocela u 5:45 ujutru nisam nikako spavao od treme cekajuci utakmicu, evo 3:45 po podne uskoro moram na posaonebeskasila je napisao/la: ↑01 apr 2026, 06:43Ja evo ne mogu raditi![]()
Koja je ono firma obecala radnicima po 200KM i slobodan dan 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Cijelu utakmicu je bio iritantan, navijam ubuduće da primi svaku utakmicu po 5 komada
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
moj kockaru, poseri mi sweee u čvalje raspale
ljudi moji ja nisam oka sklopio, pravo sa vječne na posao. ali vrijedilo je. najljepša noć u mom životu i teško da će se bolja ponoviti.
odo hvatati kakvog ćoška, volim vas sve
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Lego u 3, usto u 6, u pola 7 na poso. Ma izdrzat ce se yebes mu mater.
TAKE ME TO AMERICAAAAAA
TAKE ME TO AMERICAAAAAA
1946-1987
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bilo je dosta cigana na bilinom polju, ali garantujem životom da je Donnaruma najveći
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- akisarajevo92
- Kontakt:
meni je ovo prvi put u zivotu da se stipam vise puta jer djeluje too good to be true, sve sam u fazonu sad cu se probuditi i utakmica je tek danas
prodjes jednu Italiju na ovakav nacin i plasiras se na SP, nakon sto si samo prije 2 godine bio na dnu, moglo bi se jos nabrajati sto je ovo sve tako posebno, ali da ne duzim post
haos pic.ke ludilo
prodjes jednu Italiju na ovakav nacin i plasiras se na SP, nakon sto si samo prije 2 godine bio na dnu, moglo bi se jos nabrajati sto je ovo sve tako posebno, ali da ne duzim post
haos pic.ke ludilo
Don't believe the hype.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Plasirali se na SP a plus arene dosle na Telemach

Bude ovo dug dan danas na poslu
Bude ovo dug dan danas na poslu
Sve cekam da me neko probudi jbt
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Amarinho, BosnianDragon2024, bvsic, CHR, Confiance, DanijelTZ, denza, DjaniTarik, forgempp, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Jet2Holiday, Kaunas, lakilone, Maestro^^, Paromlinac, rukometubih23, Serha, signalidunapark, soko, tutankamon1905, Zona49 i 96 gostiju.