Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
ubise nas ljudi, zar je moguce da Juventus igra ovako lose, ovo nije igra....Akvilanija samo invalid moze potpisati uopste a da ne kazem da plati 10+ miliona za njega, Pepe prelos. Potpisati ovaj vezni red i za narednu sezonu i za njih dati 15-20 miliona bi bilo ravno samoubistvu. Po ovom se vidi da, iako su nam bekovi prelosi(groso
), nije sve do njih, ovaj vezni kao da ne postoji. Nisu sposobni sastaviti dva dodavanja.Melo,stoperi i Buffon ok, ostalo sacuvaj me boze, pa i ovaj Matri u zadnjim utakmicama pokazuje da bi trebalo dooobro razmisliti vrijedi li i on 15-ak miliona. Zadnje dvije tekme i ovu sad velika nula, vcrs je fulao 2 prilike koje je morao dati(odbrana Muslere i nema veze sto je drugo bio ofsajd ono je mora pogoditi)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- JuveSissoko
- Kontakt:
prvo poluvrijeme,nasa igra = 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Jbem vam mater svima..pocevsi od Hansa Holcijusa..onaj, od Johna Elkana do Marotte
Poznato?
Poznato?
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
hoce ljudi jos da im saljemo sms of love, da bi zaradili para za transfera, hahaha da kupe jos jednog Pepea dok zidov Elkan ima profita 8 milijardi, on bi sms of love, da sakupljamo pare, jbte bogatom i pohlepnom nikad dosta, a nama uvali Pepea i ove balerinesarajlija89 je napisao/la:Jbem vam mater svima..pocevsi od Hansa Holcijusa..onaj, od Johna Elkana do Marotte![]()
Poznato?
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovi igra nije vrijedna ni jedne jedine moje riječi...Samo se Felipe Melo bori i govore da njega treba prodati...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Slabo skroz, sreća što Lazio igra oprezno, jer njima ovdje i bod odgovara, tako da oni neće rizikovati mnogo do kraja. Kada vidim Capitana kako odmahuje rukama, i njemu je više preko glave svega, e moj Krasiću da bar malo imaš u glavi mogao bi biti igračina, a ovako teško bgm. A nije mi jasno , kako uvijek mora vući loptu do linije da bi je nabacio
. Motta je kriminalan dva puta treba da doda Krasiću, i dva puta je poklanja igračima Lazia, bruka od igrača.
Del Seri je najjaci.
Grana oko linije, lafo se nesto ljuti i slaze neke taktike

Grana oko linije, lafo se nesto ljuti i slaze neke taktike
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Vidio sam to za sms
ma ovo je ciruks...pa ovo nije Juventus..sta je ovo ljudi dragi??? Jbt....ne znam ili bi se smijo ili plako,samo ne mogu vjerovat gdje smo i sta smo postali...
ma ovo je ciruks...pa ovo nije Juventus..sta je ovo ljudi dragi??? Jbt....ne znam ili bi se smijo ili plako,samo ne mogu vjerovat gdje smo i sta smo postali...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- JuveSissoko
- Kontakt:
Krasic i Pepe su posebno retardirani ,isto dva horoza kad se zalete, junca dva, bolje im je da idu na kakvu koridu u Cevljanovice ili tako nesto, a sto tek centrirat znaju, evo ja sam se bavio malo fudbalom, ja cu sebi **** mater, ako ne znam bolje od obojice , i to s objema nogam u trku da centriram,jbo ja mater svoju ako ne znam
- SoloJuve26
- Kontakt:
+ Nismo primili go..
- Sve u pm.. Onaj aquialani nije vrijedan ni 6E... ako dadnu vise od toga onda su se zajebali,,
Motta ko motta, covjek jendostavno nezna , nije njegova krivica sto igra u Juventus, ovaj Marotta je corav..
- Sve u pm.. Onaj aquialani nije vrijedan ni 6E... ako dadnu vise od toga onda su se zajebali,,
Motta ko motta, covjek jendostavno nezna , nije njegova krivica sto igra u Juventus, ovaj Marotta je corav..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
Aquilani 16 miliona?? za sta ?? za 16 pasova po utakmici, pas= 1 milion 
- SoloJuve26
- Kontakt:
JuveSissoko je napisao/la:Aquilani 16 miliona?? za sta ?? za 16 pasova po utakmici, pas= 1 milion
montolivo je za njega ronadlinho za sada...Stvarno neznam sta mu je..ko p*cka neka u duelima
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
Cossu iz Cagliaria je tata fudbala i za Pepea i za Aquilania, samo da kazem i da ostane zabiljezeno
valjda će te pobijedit ovaj Lazio
Melo najjači bgm
, sad me malo nasmija
!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Šta je ovo, nemožeš ni do WC-a otići k'o čovjek ovi već go zabili 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Šta reći na kraju, možda nam se vratilo za ono od prošlog kola, ali ponovo šanse su minimalne -4.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Joj koja smo mi nafaka
A što je najgore, ova pobjeda nam može donjeti samo nesreću tj ostanak Del Nerija
Igrač utakmice Felipe Melo
A što je najgore, ova pobjeda nam može donjeti samo nesreću tj ostanak Del Nerija
Igrač utakmice Felipe Melo
Ž '21!
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma eto, tanko je to...posrecilo se...
necu ni komentarisat..osim Hasana..pokazao da je bolji od vecine igraca u ovoj ekipi i da je nepravedno zapostavljen...
necu ni komentarisat..osim Hasana..pokazao da je bolji od vecine igraca u ovoj ekipi i da je nepravedno zapostavljen...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.