sinoc je sve bilo dozvoljenoErosViverosViv je napisao/la: ↑01 apr 2026, 08:41Sve na stranu ali red je da se baho uhapsi zbog onog sinoc, mene i dalje sramota
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- VibeTribeX
- Kontakt:
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
<3rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 08:31![]()
![]()
Volimo i mi tebe brate oske![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Jeste li prespavali poslove?
-
Mocvara1991
- Kontakt:
A zna li se zasto Pico nije bio na proslavi? Ne mogu se oni iskreno radovati,sve je to fejk i licni interesi. Imali su za cilj unistiti reprezentativni nogomet,kao klupski,ali hvala Bogu ne ide. J*bo mu Dodik staru,a on njemu.
- Shategabri
Nije moment baviti se time.Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 08:52A zna li se zasto Pico nije bio na proslavi? Ne mogu se oni iskreno radovati,sve je to fejk i licni interesi. Imali su za cilj unistiti reprezentativni nogomet,kao klupski,ali hvala Bogu ne ide. J*bo mu Dodik staru,a on njemu.
Što bi rekla jedna legenda, hajmo biti pozitivni
Koševo Zapad
- invincible1921
- Kontakt:
Ja sam ubjedjen bio jos od zrijeba grupe, a nisam izgubio vjeru nijednu tekmu u barazu..kad smo gubili znao sam da cemo se vratit...medjutim sad kad smo se plasirali tek sad ne mogu da vjerujem
....mi..na SP....na penale....i to dva puta..i to italiju...MA HAJTE MOLIM VAS

=\_1921_/=
- Pensioner26
- Kontakt:
Mislim da smo konačno skinuli prokletstvo baraža i prokletstvo pobjeda protiv velikih ekipa. Amin.
Vjeruj da nije to od pianstva ,nego bahatoost i limitiranost njegovih kapaciteta.
U kolima govori, pozvs li me na Vjecnu Ja vjerujem da poziva nije bilo, nego lik se utrpao seljacki onako kakav jeste.
Sto se tice plasmana, oprosti im Barba, i povesi nas sve!
- VibeTribeX
- Kontakt:
Koja je j.e.b.e.n.a razlika u mentalitetu između nas i susjeda
Mi dobijemo i svira Dubioza u pozadini, djeca slave po terenu.
Susjedi dobiju i fucking Thompson im pjeva ustaške pjesme.
smrt fasizmu
smrt fasizmu
- BenjooJutub
- Kontakt:
Sinoć sam imao čudan osjećaj i borio sam se s njim, cijelo vrijeme. Vjerujem da je svima bilo tako.
Bio sam ubjeđen da dajemo gol, nekako sam znao da ga dajemo, a ona druga strana mene je govorila pa mi smo BiH, uvijek se na kraju razočaramo, šta ti je bolan, gdje ćeš toliko bit samouvjeren?
Čak i sa onom 2014 generacijom je bilo tako, nikad nisam vjerovao u tu generaciju, kao sinoć što sam. Izgleda da su ovo stvarno "mudonje" kako sami sebe nazivaju.
Bio sam ubjeđen da dajemo gol, nekako sam znao da ga dajemo, a ona druga strana mene je govorila pa mi smo BiH, uvijek se na kraju razočaramo, šta ti je bolan, gdje ćeš toliko bit samouvjeren?
Čak i sa onom 2014 generacijom je bilo tako, nikad nisam vjerovao u tu generaciju, kao sinoć što sam. Izgleda da su ovo stvarno "mudonje" kako sami sebe nazivaju.
Ne treba generalizirati. I thompson ima lijepih domoljubnih pjesama koje ne vrijedjaju, a isto tako ogroman broj hrvata iz hrvatske i dijaspore su sinoc bili uz nas. Ovi nasi provokatori sto se pojave niotkud, na njih ne treba obracati paznju, samo ignorisati.VibeTribeX je napisao/la: ↑01 apr 2026, 09:04Koja je j.e.b.e.n.a razlika u mentalitetu između nas i susjeda
smrt fasizmu
Uzivajmo
1946-1987
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Sto rece sinoc moj jaran za Italiju: San Marino s temu-a 

Raja moja šta je ono sinoć bilo... jooooj
Borba i trka, u onaj zadnji penal je sekundu stalo sve i vjetar i glasovi, i krv i rijeke i planine...

Borba i trka, u onaj zadnji penal je sekundu stalo sve i vjetar i glasovi, i krv i rijeke i planine...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I tom degeneriku se nayebem materešine.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- VibeTribeX
- Kontakt:
ima jednuleo1946 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 09:18Ne treba generalizirati. I thompson ima lijepih domoljubnih pjesama koje ne vrijedjajuVibeTribeX je napisao/la: ↑01 apr 2026, 09:04Koja je j.e.b.e.n.a razlika u mentalitetu između nas i susjeda
smrt fasizmu
ostale su mu U i to sa velikim U
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Realno, nas gol, osim sto je morao biti ponisten, jos su i Dzeko i Tabakovic trebali dobiti po crveni karton, automatski penal za Italiju i crveni karton Vasilju.VibeTribeX je napisao/la: ↑01 apr 2026, 08:05Dok je bh. golman Nikola Vasilj slavio ključni trenutak, Donnarumma je prišao njegovom golu i uzeo tzv. "šalabahter", papir s bilješkama o izvođačima penala i njihovim omiljenim stranama. Prema svemu sudeći, Italijan ga je pokušao oštetiti ili čak pocijepati što je dodatno podiglo tenzije na terenu.
Situacija je brzo eskalirala u verbalni sukob između dvojice golmana, a morao je reagovati i glavni sudija Clement Turpin kako bi smirio strasti. Uprkos činjenici da je Donnarumma već imao žuti karton, nije dodatno kažnjen što je izazvalo podijeljene reakcije.
Nakon utakmice, tenzije se nisu smirile. Donnarumma je ušao u rasprave s više protivničkih igrača, a u jednom trenutku morao je intervenisati i pomoćni trener Italije Leonardo Bonucci, koji ga je doslovno odveo sa terena kako bi spriječio daljnje incidente.
e ovo je pravi sin brata i sestre![]()
Da imalo ima pravde, utakmica je trebala poceti rezultatom 2:0 za Itaiju i zutim kartonom kaznjavati svaki nas pokusaj prelaska centra. To je jedino realno i ispravno.
E moji Talijani... Yebemo vas jos od bitke na Neretvi. Stara koka - dobra juha...
Ne bi me cudilo da bude molio da se vrati
Ps pravite temu za SP
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Na Svjetsko treba idu momci koji su iznijeli teret ovih kvalifikacija i tačka. Ne treba nam niko više i ostali neka čekaju svoj red
Ova reprezentacija je čist dokaz kako bi mi sa hrvatima mogli mirno i produktivno živjeti bez srba
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Benko123, CHR, cutura, D97, darker10, denza, dubrovnik, Edbh21, Goalgetter, LukavacBHF, Micron, Muumii, Pensioner26, Plavamamba, Sensei, soko, zikerrz21 i 147 gostiju.