Edin Džeko
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Zasluzio je ovakav kraj Edin,najveci sin reprezentacije 
To ce Baho odradit
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Trnci me prodju kad pomislim da mozda nece nastupiti na WC,nije to zasluzio. I ne toliko zbog nas,zbog ekipe,zbog toga sto smo 50 posto opasniji s njim, nego zbog njega kao igrcaca,kao osobe koja je to zasluzila za kraj karijere,ne bi bilo fer da ga start u 120. minuti na sredini terena odvoji od toga. Jel samo nagadjamo ili je potvrdjeno da mora na operaciju?
Ma doci ce ba. Pa nije lud da propusti bukvalno krunu jedne velicanstvene karijere. Pa za 2 i po mjeseca ima vremena da se ako nista oporavi na 80-85%.Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 10:35Trnci me prodju kad pomislim da mozda nece nastupiti na WC,nije to zasluzio. I ne toliko zbog nas,zbog ekipe,zbog toga sto smo 50 posto opasniji s njim, nego zbog njega kao igrcaca,kao osobe koja je to zasluzila za kraj karijere,ne bi bilo fer da ga start u 120. minuti na sredini terena odvoji od toga. Jel samo nagadjamo ili je potvrdjeno da mora na operaciju?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovaj portal nije u stanju pogodit sastav iz 2 pokusaja a ne da znaju treba li Dzeki operacija sat nakon utakmice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Al kako u glupoj akciji se povrijedi
sto je ne dodade prije hebem joj mater i lopti 
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Only Roger Milla had played in a World Cup after turning 40 as an outfield player
This summer, three more players are expected to join him:
Edin Džeko
Cristiano Ronaldo
Luka Modrić
For Mexico, Guillermo Ochoa could also play in the World Cup at age 40. He would join Essam El Hadary (Egypt) and Faryd Mondragon (Colombia) as the only goalkeepers to have played in a World Cup match after turning 40
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakav je babuka?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Goalgetter
- Kontakt:
Citam u medijima, a i Muslic upravo izjavio, da ne mora na operaciju i da nije doslo do loma. Bice dobro 
I PR mu je odmah jutros demantovao oko operacije. Kakve budaletine na ovom portalu. Fol poletili oni neku ekskluzivuGoalgetter je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:45Citam u medijima, a i Muslic upravo izjavio, da ne mora na operaciju i da nije doslo do loma. Bice dobro![]()
Sinoc poslije utakmice je sve vrijeme normalno koristio desnu ruku,,drzao mobitel, slikao se..sve desnom rukom.. Meni djeluje da ce ovdje biti kratka pauza,5-10 dana max. Bitan igrac, sto se pokazalo i u ovom dvomecu protiv Velsa i Italije. Institucija, kratko i jasno!
Isto ko oni smećari sa Senadovog informera, kae šokantno, BiH bi mogla biti diskvalifikovana zbog bizarnog razloga. Pa mamu vam klikbejtersku J***Kajzer10 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:50I PR mu je odmah jutros demantovao oko operacije. Kakve budaletine na ovom portalu. Fol poletili oni neku ekskluzivuGoalgetter je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:45Citam u medijima, a i Muslic upravo izjavio, da ne mora na operaciju i da nije doslo do loma. Bice dobro![]()
![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Evo i sam Edin na pressu izjavio da neće najvjerovatnije biti operacije te da je za nekih mjesec, mjesec i po nazad.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Super vijesti od samog Edina sad.Mjesec, mjesec i po.Ipak nije najgore i ne treba operacija.
Toooooo
Bas nas sje.base debili sinoc.Operacija je 3mjeseca out. Ccc
Toooooo
Bas nas sje.base debili sinoc.Operacija je 3mjeseca out. Ccc
Ovaj portal je postao jadan vec duzi period kad su u pitanju ekskluzive i zbog toga im se nista ne treba vjerovati, a ni otvarati njihove glupe naslove. Jednostavno su izgubili svaki kredibilitet, a utisak je da to njih ni ne dotice.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobro za nas, za Schalke izgleda nece vise nastupiti.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, D97, denza, izdzezveubrazil, KrajinaKing, LenyYoro15, MiranGlasnic, napapijri1987, Proximic, TETRAPAK, zikerrz21 i 65 gostiju.