Džaba , kad nas kockar vodi . Je l' de ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:17Lakša nam grupa na WC nego put do istog barem duplo, majke mi![]()
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
A nas ateiste ko yebe ?Maroon1946 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:12dedo26 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 12:09Ovaj sto kaze da mozemo s hrvatima, svaka imcast na komentaru, al ono sto mi je upecatljivo jeste da Sunjic recimo na Insta nema nijedne slike u dresu Bosne nit bilo sta. Isto tako Katic mislim da nema niti fotografije niti ijednog storija. Pored toga, i kod Basica je isto cini mi se. Jedino Vsailj vidio sam da je objavio fotku jednu. To ovoljno govori s koliko ljubavlju oni igraju. Sad ce neko reci ne zanima ljude drustvene mreze; ta vam ne pije vode, jer kda mogu objavit fotke iz kluba mozes i iz repke bar jednu na profilu imati.
0:24
U Bosni ima mjesta za sve, a pogotovo dobre ljude. Zivjela Bosna i Bosnjani ma koje vjere bili![]()
Ma ovi momci su legende , vidiš koliko se međusobno cijene , ginu jedan za drugog , gledaj Katića kako priča naježiš se odmah
A kako, pun optimizma i vjere u ovu reprezentaciju. Mnogo vise nego poslije Brazila, jer ova generacija ima potencijal da postane redovan ucesnik takmicenja. Niko ni sanjao nije da cemo imati ovakvu smjenu generacija, da ce nas "potrefiti" ovoliki fudbalski biseri i da cemo i nakon Dzeke imati dijamanata koji ce sijati u repki dugi niz godina (samo da ih povrede zaobidju).
Ovaj uspjeh ne moze biti bolji poziv nasoj talentovanoj djeci sirom svijeta, da se vrate majci Bosni jer "No place like a mother's land"
Ali kako je kadet Čelika poremetio Donarumu kada mu je ukrao pripremu za penale
, još glupan nasjeo ide se tući iza gola zenička škola i odrastanje uz velike utakmice, iskustvo, namazanost, prgavost, šana majka
Eto skalpa i velike reprezentacije..bilo je i ranije kao Belgija itd ali ovo je najveći skalp u historiji bez dileme.
Još ne mogu vjerovati da smo na SVJETSKOM PRVENSTVU
Eto skalpa i velike reprezentacije..bilo je i ranije kao Belgija itd ali ovo je najveći skalp u historiji bez dileme.
Još ne mogu vjerovati da smo na SVJETSKOM PRVENSTVU
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Po cemu su izmisljotine. Svaki bosnjak ce objavit stori il objavu a Katic i Sunjic nisu nista. Basica dok sam imao na insta isto je bilo. Sta je tu laz? Nemam nista protiv njih, cak ih volim al kazem cinjeniceBalorda je napisao/la: ↑01 apr 2026, 12:53Znaš šta me zanima, kakvo ti ovakve budalaštine padnu na pamet? Šta, izmisliš iz čista mira nešto, čisto onako, eto?dedo26 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 12:09Ovaj sto kaze da mozemo s hrvatima, svaka imcast na komentaru, al ono sto mi je upecatljivo jeste da Sunjic recimo na Insta nema nijedne slike u dresu Bosne nit bilo sta. Isto tako Katic mislim da nema niti fotografije niti ijednog storija. Pored toga, i kod Basica je isto cini mi se. Jedino Vsailj vidio sam da je objavio fotku jednu. To ovoljno govori s koliko ljubavlju oni igraju. Sad ce neko reci ne zanima ljude drustvene mreze; ta vam ne pije vode, jer kda mogu objavit fotke iz kluba mozes i iz repke bar jednu na profilu imati.
A de nemoj ih viseVensanKasel je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:19Džaba , kad nas kockar vodi . Je l' de ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:17Lakša nam grupa na WC nego put do istog barem duplo, majke mi![]()
naprijed rejal
Da ne bude onih sto kazu jest kad su crveni imali, sutevi na gol 11 na 11 igraca, 11-2phillies je napisao/la: ↑01 apr 2026, 12:57Kazu: "Italija voli imati posjed na svojoj strani"
Kazu: "Italija ce sutati iz svake prilike koja joj se ukaze"
Kazu:....
Dovidjenja, prijatno!!!
PS. Nakon sto je Dubioza pogodila plasman BiH u Brazil u pjesmi "Volio BiH", moze se reci da su to naslutili ovom sada hiimnom "USA"...Nadam se da ce nesto "nadodati" i za Evropsko Prvenstvo![]()
![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma poslije ovog nek vodi dok ja ne krepem. Nek mi halali
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kako je lijepo pročitati ovo:
BOSNA I HERCEGOVINA JE NA SVJETSKOM PRVENSTVU!
BOSNA I HERCEGOVINA JE NA SVJETSKOM PRVENSTVU!
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- VensanKasel
- Kontakt:
Sveti je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:24A de nemoj ih viseVensanKasel je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:19Džaba , kad nas kockar vodi . Je l' de ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:17Lakša nam grupa na WC nego put do istog barem duplo, majke mi![]()
![]()
E moj babo evo i tvoj te yebe
Trpi , moramo te malo .
Radi li iko danas?

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Al covjece odvedose nas na svjetsko dva momka koji skupa nemaju godina kao Dzeko 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Tancredi je oduševljen sa ovim gostovanjem, ima dosta ovakvih postova.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma neka, ovo je savršeno ispalo. On je na vakat. Zamisli nekog jugosaurusa poput onog ljige ljigavog ustajalog Hadžibegića sa ovim mladim momcima. Pa fuj, svi bi za Cecilijinim kučetom krenuli.
Najveći uspjeh reprezentacije. Čestitke ekipi i stručnom štabu.
Nikad poraz, samo lekcija.
Jeste vi provalili kako je on suptilno fintirao Donarumu i čekao ga gdje će pasti pa plasirao loptu u suprotnu stranu. Momak hajde što je talentovan, ali je mentalno na nekom jezivo visokom nivou za svoje godine.
Grupu na WC defintivno možemo proći. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma evo nakucaće se osam sati, iako bez sna, ima se elana i energije.
Sa kojim grupama se križamo?
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], Cautinho, denza, dubrovnik, General505, Google Adsense [Bot], grad-na-rijeci-sani, HariTz, Iceplayer, legendarnadruga, meecko, Micron, Proximic, StevieG8, Tempero i 108 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)