Sve i da je kako ti kažeš @FCS-FCS, ispade da smo duplo u manjim go.vnima od Vas, kada Vam se dodaju kamate, a vjerovatno i zatezne kamate na dug od 4,5 miliona KM.FCS-FCS je napisao/la:i vi fol vratili pola cifre koju dugujete...koji ste vi ublehasi moji KUPCIpile87 je napisao/la:J.e.b.i ga glupa prica, nas treba zanimati Zeljo boli me za malenim i borcem.Sjetim se kad se objavio dug Zelje koliki je nije se moglo disat od njih a neki dan citam 4.5 miliona bez kamata duzni sto bi drugim rijecima znacilo nema ih duzi period nigdje.I nama se to desilo i dok sami nisu skontali necee ti niko drugi pomoci dok sam sebi ne pomognes.Borac je nesto drugo njima dodo plati milion kad zaglibe, al i to bude i prodje.Mi se u ovom trenutku prvenstveno trebamo skoncetrisati na slaviju a ponajvise se spremati za kup, bice utakmica na TV nece biti prilike da nas biju bas tako bjesomucno.Ovi smradovi ako se okliznu protiv Rudara dobro i jest ako ne idemo dalje...
ma zujo je tito...kupi maju (nema veze sto je na njoj osvajaci kupa 2010)..daj ti samo repa moj kupac a ko hebe blam...bice i novi stadion...bice plavo proljece-jesen-zima...jbg da moze i ljeto bi poplavilo al se ne igra tad
al et..otice i on uskoro vidjecete pa ce vam pred oci doci cifre duga kojeg je napravio..samo laganini
provjeri a tacno je 100%...svi vasi dugovi su 3 150 000 KM...(krediti sa kamatama-penziono i socijalno-razno razni dobavljaci-bivsi igraci i treneri itd itd)...sad-zasad uzivajte jer vam ama bas niko od uprave nije spomenuo nijednu rijec u vezi dugova. A prvi belaj u klubu kad bude, sve ce se saznati
Jednom sam na ovoj temi napisao kako samo želite da komšiji (Željo)crkne krava, a onda ćete moliti da i Vaša potpuno crkne, da komšija ne bi imao od koga kupovati mlijeko. Na današnjem vaktu i jedna marka duga je velika, a kamoli 4,5 mil. bez kamata.
Ne beri tuđu brigu (finansije), bolje je da iznalazite rješenja za svoj klub.