Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

guillermo
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la guillermo » 24 mar 2026, 12:40

Sto se tice opreme i neujednacnosti iste najvise su krivi ekonomi saveza koji zive u proslim vremenima.I dok smo adidas nosili vazda smo trenirali u opremi iz 2014g.,dok su ispod ruke davani i preprodavani najnoviji komadi.Znam dosta prijatelja koji su preko ekonoma dobijali opremu koju nikada nismo nosili na treninzima.Djaba sve kad smo zaostalo seljacka nacija....

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 24 mar 2026, 13:27

Goalgetter je napisao/la:
24 mar 2026, 10:15
zikerrz21 je napisao/la:
24 mar 2026, 10:06
Pogledajte najavu utakmice drugoligaša Čelika iz Zenice,kluba koji se vraća tamo gdje i pripada. Profesionalizam na društvenim mrežama im je barem pet nivoa iznad našeg saveza. Iskreno,mrsko mi je postaviti jos slika pojedinih klubova i slika našeg saveza pa porediti, ali razlika je očigledna.
Šta mislite, kolika su zapravo sredstva koja Čelik izdvaja za marketing u odnosu na naš savez? Marketing možda nije presudan, ali igra važnu ulogu u izgradnji zdravijeg fudbala u državi i podizanju nivoa profesionalizma. Trenutno, nažalost, djelujemo kao da smo zapeli u 2005. godini.
A sta fali Instagram/Facebook nalogu NFSBiH u zadnje dvije godine?
Sasvim dobro izgleda, aktivni su, i izvjestavaju o najbitnijim stvarima, najave prije utakmica, sastavi, graficki isto na jako dobrom nivou.
Ne znam stvarno sta je lose na ovome trenutnom. Osim sto mozda mogu ubaciti malo vise video-priloga.
slika
E ako tebi ovo dobro izgleda, ja ne znam…
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

zikerrz21
Kontakt:

Post Postao/la zikerrz21 » 24 mar 2026, 13:48

RajvoSA03 je napisao/la:
24 mar 2026, 13:27
Goalgetter je napisao/la:
24 mar 2026, 10:15
zikerrz21 je napisao/la:
24 mar 2026, 10:06
Pogledajte najavu utakmice drugoligaša Čelika iz Zenice,kluba koji se vraća tamo gdje i pripada. Profesionalizam na društvenim mrežama im je barem pet nivoa iznad našeg saveza. Iskreno,mrsko mi je postaviti jos slika pojedinih klubova i slika našeg saveza pa porediti, ali razlika je očigledna.
Šta mislite, kolika su zapravo sredstva koja Čelik izdvaja za marketing u odnosu na naš savez? Marketing možda nije presudan, ali igra važnu ulogu u izgradnji zdravijeg fudbala u državi i podizanju nivoa profesionalizma. Trenutno, nažalost, djelujemo kao da smo zapeli u 2005. godini.
A sta fali Instagram/Facebook nalogu NFSBiH u zadnje dvije godine?
Sasvim dobro izgleda, aktivni su, i izvjestavaju o najbitnijim stvarima, najave prije utakmica, sastavi, graficki isto na jako dobrom nivou.
Ne znam stvarno sta je lose na ovome trenutnom. Osim sto mozda mogu ubaciti malo vise video-priloga.
slika
E ako tebi ovo dobro izgleda, ja ne znam…
eto
ne treba nista vise ni pisat ni stavljat
dosta ova slika,isto da se neko tek uci oko grafickog dizajna pa mu dali da isprobava

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 apr 2026, 02:18

Nadam se da ce ovo SP prouzrokovati i kompletnu rekonstrukciju omladinskih selekcija.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 01 apr 2026, 12:10

Ne znam na koji nacin al reprezentacuja mora igrat na stadionu od minumum 30k mjesta, nadogradit bilino, sredit Grbavicu do kraja, lobirat da se pravi nacionalni stadion al realno sramotno je da jedna repka igra pred 10k navijaca

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 01 apr 2026, 12:39

klasik je napisao/la:
01 apr 2026, 12:10
Ne znam na koji nacin al reprezentacuja mora igrat na stadionu od minumum 30k mjesta, nadogradit bilino, sredit Grbavicu do kraja, lobirat da se pravi nacionalni stadion al realno sramotno je da jedna repka igra pred 10k navijaca
Pa u planu je da se proširi bilino polje. Imat će preko 20 hiljada kapacitet.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 01 apr 2026, 12:57

Sad cete vidjeti kad Vico pola od 9 miliona nagrade od FIFA podijeli onoj Punto i onom momcicu sto kaze da se prevodi na austrijski jezik a neka zahrdjalog Bilinog polja i svlacionica na nivou federalke. I prosli su za Brazil uzeli milione kao debeli Duskaj ima toliko zasluga sto je skupljao prljave dresove a Punto prevodila s uzasnim engleskim jezikom. Tu ce se vidjeti ko smo i sta smo. Licno bih dao sve igracima i milion-dva ulozio u stadion koji ce biti zamjenski za BP kad se bude renovirao, ili dati bas u njegovu obnovu. Bar jedne tribine.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 apr 2026, 13:00

DeeWa je napisao/la:
01 apr 2026, 12:39
klasik je napisao/la:
01 apr 2026, 12:10
Pa u planu je da se proširi bilino polje. Imat će preko 20 hiljada kapacitet.
I to je sramota, sramota je sta se radi sa sportom u ovoj drzavi generalno, obzirom na kakav talenat ovaj narod posjeduje.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 01 apr 2026, 13:01

vico već broji milione .... daj bože da išta od toga ode u stadione a ne u novu zgradu i slične poteze

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 apr 2026, 14:06

Kad vidim smradove Durica i Beusa na konferenciji, povracam.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 apr 2026, 14:06

Gledaj sto su se poredali na pressu hahaha. Da su izgubili samo bi Barbarez i Spaha stali pred novinare.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 01 apr 2026, 14:09

Zaradili su najmanje 18 miliona maraka ovim plasmanom, a vjerovatno će ići na preko 20M. Nadam se da će se ovo koristiti da se napravi prava strategija i sistem za razvoj mladih igrača, a ne da 'nestane' kao 2014.

Nismo ni svjesni šta ovo može značiti za razvoj fudbala u državi.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 apr 2026, 14:14

Vucevich je napisao/la:
01 apr 2026, 14:09
Zaradili su najmanje 18 miliona maraka ovim plasmanom, a vjerovatno će ići na preko 20M. Nadam se da će se ovo koristiti da se napravi prava strategija i sistem za razvoj mladih igrača, a ne da 'nestane' kao 2014.

Evo kaze vico nakon plasmana 2014 na sp nista se nije uradilo i repka je pala. Kaze da nece ponavljati greske prethodnika i da ce se graditi novi stadion u Zenici uz ulaganja u infrasturkturu klubova
Ozbiljan je vico jos samo da s borcem ne krade bio bi najbolji predsjenik. Nadam se da ce ove lakrdije u ligi prestati, jer ovo su najvece lakrdije u Europi trenutno
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 apr 2026, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 01 apr 2026, 14:17

Auu ruši se Bilino
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 01 apr 2026, 14:23

NoDi80 je napisao/la:
01 apr 2026, 14:14
Vucevich je napisao/la:
01 apr 2026, 14:09

Evo kaze vico nakon plasmana 2014 na sp nista se nije uradilo i repka je pala. Kaze da nece ponavljati greske prethodnika i da ce se graditi novi stadion u Zenici uz ulaganja u infrasturkturu klubova
Ozbiljan je vico jos samo da s borcem ne krade bio bi najbolji predsjenik. Nadam se da ce ove lakrdije u ligi prestati, jer ovo su najvece lakrdije u Europi trenutno
:thumbup:

Samo slijediti primjer onoga što su uradili Njemačka i Belgija na početku ovog vijeka, da se formira jasna strategija za razvoj mladih igrača.

Zamisli da na ove talente iz dijaspore dodamo jaku domaću proizvodnju :ljepota:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 apr 2026, 14:28

Vucevich je napisao/la:
01 apr 2026, 14:23

:thumbup:

Samo slijediti primjer onoga što su uradili Njemačka i Belgija na početku ovog vijeka, da se formira jasna strategija za razvoj mladih igrača.

Zamisli da na ove talente iz dijaspore dodamo jaku domaću proizvodnju :ljepota:
Imamo brate veliki potencijal, bitno je da ulazemo i da nam je liga postena , a kad sve to bude samo nebo nam je granica
Nasa liga mora biti zdrav korijen i samo uz pravilno ulaganje, regularano takmicenje to ce se ostvariti
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 apr 2026, 14:34

Evo rece Vico jedna prijateljska ce vjerovatno biti na Kosevu, pred odlazak na SP. Da dodje sto vise ljudi.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 01 apr 2026, 14:41

Kaže da Bosna i Hercegovina nije dobro iskoristila plasman na SP 2014.

"Poslije toga smo ušli u probleme. Nismo dobro iskoristili ni finansijsku korist. Mi nećemo ponoviti tu grešku. Napravili smo ozbiljne planove o kojima ovdje neću pričati. Samo ću reći nešto oko izgradnje nacionalnog stadiona. Postojeći stadion u Zenici će se rušiti i praviti novi od 18.000 mjesta, po svim standardima FIFA-e i UEFA-e. To je nešto što će ostati budućim generacijama"
Ovo mu vjerujem.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

farenhajt
Kontakt:

Post Postao/la farenhajt » 01 apr 2026, 14:42

samo da ove izjave na press-u ne budu 1-aprilske sale
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 06 apr 2026, 11:53

Ovo su neki od igrača koji su mi pali na pamet da su dobri a da su otišli za druge reprezentacije igrati. Ima ih još ali ovo su neki od njih. Zanimljivo mi je bilo vidjeti da je najviše veznjaka otislo generalno, zbog čega smo vjerovatno tu i najtanji u današnjem rosteru. Dok recimo bekova nema s glave nikako pa čak ni da igraju za druge reprezentacije. Izgleda da bas igrači bježe od tih pozicija.

slika
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, DegaLouis, Google [Bot], HalaMadrid, InatSilniBosanski, Morpheus, PSV, s4mke, Sensei, Venom i 68 gostiju.