GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Titova-Juga » 01 maj 2011, 23:17

Uh sto bih ovo mocno bilo. Obojica stabilni, jaki, sa pregrst iskustva!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 02 maj 2011, 15:31

Ako postoji ijedan klub da ga simpatisem na ovoj regiji to je definitvno Dinamo Zagreb , jer se ponasaju i igraju kao ekipa koja moze nesto uciniti u Evropi. Ako izuzmemo Partizan koji se takodjer dosta dobar pokazao. Ja nit sam hrvat nit srbin al ovo je realnost i svaka cast Dinamo na njihovom radu. Citam hoce Sasu Papca i Emira Spahica , Papac je dosta realna opcija da odigra koju godinu na dobrom nivou a mogucnost lige prvaka takodjer je dobra . Dok Emir Spahic jos uvijek puca na velike klubove i dosta mi se cini nerealna ta opcija , ma da sa Mamicem nista nije nemoguce . Ja licno bih volio da dodje Haris Medunjanin koji je na izlaznim vratima u svom klubu u Izraelu i bio pravo pojacanje za Dinamu u pokusaju da se domogne grupne faze Lige prvaka a i bolja je po mom Hrvatska liga od Izraelske . Npr. Sasa Papac , Haris medunjanin , i jos jedan ili dva solidna pojacanja dinamo moze to sigurno. Jos Vaha na klupi nista nije nemoguce pa cak i eventualni prolazak grupne faze ako im grupa bude dobra.

Pozzz
>>No body likes us but we dont care<<

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 maj 2011, 16:00

D€LUX je napisao/la:Ako postoji ijedan klub da ga simpatisem na ovoj regiji to je definitvno Dinamo Zagreb , jer se ponasaju i igraju kao ekipa koja moze nesto uciniti u Evropi. Ako izuzmemo Partizan koji se takodjer dosta dobar pokazao. Ja nit sam hrvat nit srbin al ovo je realnost i svaka cast Dinamo na njihovom radu. Citam hoce Sasu Papca i Emira Spahica , Papac je dosta realna opcija da odigra koju godinu na dobrom nivou a mogucnost lige prvaka takodjer je dobra . Dok Emir Spahic jos uvijek puca na velike klubove i dosta mi se cini nerealna ta opcija , ma da sa Mamicem nista nije nemoguce . Ja licno bih volio da dodje Haris Medunjanin koji je na izlaznim vratima u svom klubu u Izraelu i bio pravo pojacanje za Dinamu u pokusaju da se domogne grupne faze Lige prvaka a i bolja je po mom Hrvatska liga od Izraelske . Npr. Sasa Papac , Haris medunjanin , i jos jedan ili dva solidna pojacanja dinamo moze to sigurno. Jos Vaha na klupi nista nije nemoguce pa cak i eventualni prolazak grupne faze ako im grupa bude dobra.

Pozzz
haris bi bio strasno pojacanje,kad bi bar dosao
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 maj 2011, 16:03

Šta kaze : Spaha u Dinamu :o :o !

Pa , nije spao valjda na to :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 02 maj 2011, 16:34

Rosas7 je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Ako postoji ijedan klub da ga simpatisem na ovoj regiji to je definitvno Dinamo Zagreb , jer se ponasaju i igraju kao ekipa koja moze nesto uciniti u Evropi. Ako izuzmemo Partizan koji se takodjer dosta dobar pokazao. Ja nit sam hrvat nit srbin al ovo je realnost i svaka cast Dinamo na njihovom radu. Citam hoce Sasu Papca i Emira Spahica , Papac je dosta realna opcija da odigra koju godinu na dobrom nivou a mogucnost lige prvaka takodjer je dobra . Dok Emir Spahic jos uvijek puca na velike klubove i dosta mi se cini nerealna ta opcija , ma da sa Mamicem nista nije nemoguce . Ja licno bih volio da dodje Haris Medunjanin koji je na izlaznim vratima u svom klubu u Izraelu i bio pravo pojacanje za Dinamu u pokusaju da se domogne grupne faze Lige prvaka a i bolja je po mom Hrvatska liga od Izraelske . Npr. Sasa Papac , Haris medunjanin , i jos jedan ili dva solidna pojacanja dinamo moze to sigurno. Jos Vaha na klupi nista nije nemoguce pa cak i eventualni prolazak grupne faze ako im grupa bude dobra.

Pozzz
haris bi bio strasno pojacanje,kad bi bar dosao
Pa mislim da ako mamic povuce prave poteze i ubijedi ga da mogu dosta toga napraviti , da bih sigurno dosao normalno morala bi se i odrijesti kesa al sve je moguce. Ipak je Medunjanin holandska skola nogometa a znamo kakvi su tu fudbaleri sve skolovani.

@CoDe Bolje biti glavni u selu nego zadnji u gradu ;) a isto i za papca i za medunjanina ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 maj 2011, 16:47

Jah,ali i u ovakvom selu ima i sa vecim glavama.
Kakav dinamo.nadam se da ni u sni nece pomisliti.
Uostalom Vaha je uzeo Vedu,pa ga siknuo u drugu ligu da bi ovaj oprao ruke.Dok mu je ljuboja igrao,iako vise se nigdje mogao snaci.
Sto Vaha,u ovim slucajevima Mamic recimo nisu gledali na Zeca,ili Ibricica jos dok je bio u Zagrebu,ili dosta BIH mladih reprezentativaca.nego se nasli da bukvalno syebu svu igracku formu ova dva vec formirana reprezentativca.
Jer osim par meceva u kvalifikacijama za LP,cestito i nemaju normalnog meca.Cuj HNL :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 maj 2011, 18:39

harishp je napisao/la:Jah,ali i u ovakvom selu ima i sa vecim glavama.
Uostalom Vaha je uzeo Vedu,pa ga siknuo u drugu ligu da bi ovaj oprao ruke.Dok mu je ljuboja igrao,iako vise se nigdje mogao snaci.
Sto Vaha,u ovim slucajevima Mamic recimo nisu gledali na Zeca,ili Ibricica jos dok je bio u Zagrebu,ili dosta BIH mladih reprezentativaca.nego se nasli da bukvalno syebu svu igracku formu ova dva vec formirana reprezentativca.
Jer osim par meceva u kvalifikacijama za LP,cestito i nemaju normalnog meca.Cuj HNL :roll:
aje bola vi mislite da je spahic svjetska klasa,kad ste pisali da je bolji od vidica hahaah
vratite se u realnost,moguce je da dinamo ga dovede,samo malo vise para dati
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 02 maj 2011, 22:31

Rosas7 je napisao/la:
aje bola vi mislite da je spahic svjetska klasa,kad ste pisali da je bolji od vidica hahaah
vala bas volim i spahica i bh repku , al on je isao takvim putem kakvim jest. zagreb , rusija , montepellier , i sad lafo aston villa ili arsenal na kraju ce opet u neku osrednju ekipu u ligi petice. Bolje doci u dinamo biti zvijezda ekipe imati najvecu platu i mozda igrati ligu prvaka . ha ja...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 maj 2011, 02:44

Joe: Spreman sam na dogovor s Dinamom i igranje u HNL-u!

Josip Šimunić na ljeto odlazi iz Hoffenheima. Vjeruje da će se Hrvatska kvalificirati na EP, a trenutačno samo razmišlja o dobrom odmoru i odlasku obitelji u Australiju.

24sata: Kakav je vaš status u Hoffenheimu? Je li se nešto napokon promijenilo?

Nije. Imam ugovor još godinu dana, treniram, radim, ali ne igram. Razgovarao sam s trenerom, nije u njemu problem, on je prema meni uvijek bio korektan. Ne igram zbog nekih drugih stvari. Točnije zbog drugih ljudi. Pametnome dosta...
24sata: Trener Pezzaiuoli je rekao da sljedeće sezone nećete igrati za Hoffenheim?

Ovaj tjedan imat ću sastanak s vodstvom kluba, ali kako sada stvari stoje, čisto sumnjam da ćemo se dogovoriti o mom ostanku. Oni uredno isplaćuju ugovor, no to ionako nikad nije problem. Ja samo želim igrati nogomet, a ne mogu. Zdrav sam, dobro se osjećam, spreman sam...
24sata: Dakle, dolazak u Hrvatsku, točnije Dinamo, je realan?

Ne želim to komentirati. Znam da sam dosadan, ali neću govoriti o novom klubu dok ne riješim stvar s Hoffenheimom. Nisam ni s kim pričao, ali spreman sam na sve dogovore. Zna se da nemam ništa protiv igranja u hrvatskoj ligi. Ako se rastanem s Hoffenheimom, spreman sam na dogovor s Dinamom.
24sata: Sezona je gotova za dva tjedna. Kakvi su planovi?

Iskreno, dosta mi je ove sezone. Jedva čekam da sve završi pa da mogu otići na odmor. Otputovat ću k mojima u Australiju. No stalno ću razmišljati o reprezentaciji i kvalifikacijama za EP.
24sata: Odlično ste krenuli u kvalifikacije, ali trenutačna situacija nije baš najbolja?

Reprezentacija će mi biti jedina svijetla točka u ovoj godini, ali samo ako se plasiramo na Europsko prvenstvo. Ima još puno utakmica do kraja. Puno je posla pred nama i moramo sve dobiti. Ma ne sumnjam ja u nas.
24sata: Prilično ste optimistični?

Jesam. Imam puno povjerenja u našu reprezentaciju. Odlični smo, imamo stvarno puno sjajnih igrača i uvijek netko iskoči. Evo, pogledajte samo Nikicu Jelavića. Pa stalno zabija. I u subotu je zabio gol. Nikica ima nevjerojatan osjećaj za gol. Stvarno je fantastičan napadač.
24sata: Čujete li se sa suigračima iz reprezentacije?

Baš planiram ovih dana nazvati Olića, ali do njega je praktički nemoguće doći. Znate kakav je on. Uvijek puno radi, puno trenira, a tako je i sad kad se oporavlja. Nadam se da će uskoro biti potpuno zdrav. On je uvijek bio vrlo važan igrač u reprezentaciji i puno nam nedostaje.
24sata: Bundesliga je ove sezone opet bila sjajna. Je li vas iznenadio Schalkeov rezultat u LP-u?

Schalke je odlična ekipa, kojoj se sve posložilo. No protiv Manchester Uniteda nisu imali nikakvih izgleda. Jedina šansa bila bi im da je Felix Magath ostao na klupi, on je iskusan trener. Ovako stvarno nisu imali što tražiti protiv tako moćne momčadi kao što je Manchester.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 maj 2011, 07:17

D€LUX je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
vala bas volim i spahica i bh repku , al on je isao takvim putem kakvim jest. zagreb , rusija , montepellier , i sad lafo aston villa ili arsenal na kraju ce opet u neku osrednju ekipu u ligi petice. Bolje doci u dinamo biti zvijezda ekipe imati najvecu platu i mozda igrati ligu prvaka . ha ja...
Bolje al u kuVcu.Nije Spahi 38 godina a vala nije toliko ni zeljan previse kuna.
Da ne govorim da bi se to obilo o glavu repci.To bi Spaha prvi najmanje zelio.Jer igrati sezone protiv Cibalije,Dragovoljca i odjednom cekati tekmu u repci protiv Spanije,holandije ili s kim se sastanu.Samo zbog toga sto bi ''MOZDA'' zaigrao u LP.To mozda je vec otislo u deseniju.Uostalom Spaha je bio u Zagrebu igrao.pa ga Maminjo nije ni pogledao.nego ko biva sad kad je Vaha tu.Pa bili na tekmi u Zenici protiv Rumuna.i vidjeli ono sto su davni dana trebali vidjeti.Yebenom se kasno kajati.
Kako rekoh i ovdje i na temi Spahe.Ova vijest su samo neostvarene zelje iz Mamiceve kuhinje.Nista vise.
Eh da@Rosaga schedmica onako usput yebes Vidica ,cuvaj zdravlje.Mozda vam dodje u Zhrinjschki,pred kraj karijere.Jedino ako beus nema 40 miliona eura,pa ih kupi u paketu.
Grohotom se smijem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 maj 2011, 11:44

Papac nije potreban, na lijevom beku imamo Cufrea koji je 4 puta bolji i veći igrač.
Spahić može, ali mislim da je to samo izvala jer imamo Tonela i Bišćana, još se piše ovo za Šimunića, teško da se mogu plaćati 4 takva stopera, a igraju samo 2. Naravno ako Bišćan ne završi karijeru.
Tog Medunjanina ne sjećam se da sam gledao ikada, vidim da ima 26 godina i da igra u izraelskoj ligi, bolje forsirati mladog Ademija koji je ove sezone u EL odigrao sve utakmice na visokom nivou.

Pošto sam bio na putovanju, nisam bio u mogućnosti gledati utakmicu protiv Šibenika, vidim da je Rukavina napokon zabio pa barem iz penala. Mislim da mu Vaha treba ili dati više šanse ili mu se zahvaliti, pa ga prodati na ljeto.
...što je više lome to je volim jače...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 maj 2011, 12:46

@harship

pa vi ste govorili da je bolji nego vidic ..... :lol: :lol: :lol: :lol: i ja se na to grohotom smijem

mislim da bi dolazak u dinamo bio dobar potez....nije on za premiershipa

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 03 maj 2011, 13:38

Od svih navedenih moj izbor bi bio Simunic, a da je stoper potreban sada je vec to sigurno jer pitanje kako ce Biscan izgledat nakon operacije. Najvece pojacanje za Dinamo bi bilo da otidju na aposudbu Mesaric i Ibanez jer njih imat u obrani je samoubojstvo :)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 maj 2011, 13:55

Insect_terminator je napisao/la:Od svih navedenih moj izbor bi bio Simunic, a da je stoper potreban sada je vec to sigurno jer pitanje kako ce Biscan izgledat nakon operacije. Najvece pojacanje za Dinamo bi bilo da otidju na aposudbu Mesaric i Ibanez jer njih imat u obrani je samoubojstvo :)

kralju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 maj 2011, 13:57

U današnjim SN piše da ima jedna ponuda za Ibaneza iz Španjolske i za Moralesa iz Njemačke a da će najvjerojatnije doći jedan stoper iz Portugala na preporuku Tonela
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 maj 2011, 15:17

Rosas7 je napisao/la:@harship

pa vi ste govorili da je bolji nego vidic ..... :lol: :lol: :lol: :lol: i ja se na to grohotom smijem

mislim da bi dolazak u dinamo bio dobar potez....nije on za premiershipa
Jasta je nego bolji.Osnovno zlatno pravilo foruma,postovati tudja misljenja,a ne keseriti se ko' budala na brasno.Pa stavljati mali milion smajlica.
Uostalom kad onakav Corluka moze biti tamo,i Radeljic bi prosperirao. :lol:
P.S U Dinamo vecinom idu oni koji zavrsavaju karijeru u repci ili rjesavaju za penziono osiguranje.
Prije ce otici u Zrinjski,nego u Dinamo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 maj 2011, 16:44

Predsjednik Montepeillera je izjavio da ne računa više na Spahića, ovo za Arsenal je veća izvala nego ona za Chelsea i Jerka Leku, tako da - potez je na Maminju.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 maj 2011, 18:18

jacky09 je napisao/la:Predsjednik Montepeillera je izjavio da ne računa više na Spahića, ovo za Arsenal je veća izvala nego ona za Chelsea i Jerka Leku, tako da - potez je na Maminju.
Zanimljivo, izjava predjednika Montpeliera je tacna,a izjava Vagnera je izvala. :roll:
Ovo me podsjeca na ratna doba.Gdje jedan dogadjaj sa tri strane,potpuno drugacije saopstavaju.
Svako na svoj mlin i na tudja ledza.
Uostalom ako Dinamo to jest Maminjo ima toliko,nek i kupuje.To je pravo,svakog onog ko' ima lovu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 maj 2011, 18:34

harishp je napisao/la: Zanimljivo, izjava predjednika Montpeliera je tacna,a izjava Vagnera je izvala. :roll:
Ovo me podsjeca na ratna doba.Gdje jedan dogadjaj sa tri strane,potpuno drugacije saopstavaju.
Svako na svoj mlin i na tudja ledza.
Uostalom ako Dinamo to jest Maminjo ima toliko,nek i kupuje.To je pravo,svakog onog ko' ima lovu.
Ma daj takvih provala uvijek ima. Spahić, Leko itd. Arsenalu braniči rupa do rupe i dovoditi će Spahića. :roll:

Ako sam dobro shvatio Spahića će se moći dovesti besplatno. Treba vidjeti kako će se situacija razvijati, ako se Bišćan oporavi nema ništa ni od Spahića ni od Šimunića.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 maj 2011, 19:06

Doci ce besplatno samo u slucaju da raskine ugovor sa Francuzima.U sta cisto sumnjam.
Pa bas zato i dovode Spahica sto im je u odbrani rupa do rupe.Svoj kvalitet je vec dokazao u dobrim ligama kao i u repci.Pametnom dovoljno.
Pored Spahica jedino mozes proci sa kacigom :mrgreen: .Sto je vec i dokazano.Uostalom izabran je jedan od najboljih odbarmbenih igraca prosle sezone u Francuskom prvenstvu.A to prvi Wegner kupi,a ima i Houlier.Tako da te ''izvale''sto neko spominje treba odvaditi.
Mamic skuplja jeftine poene i vrlo vijerovatno da nece od ovih nabrojanih dovesti ni jednog.Jer milionski ugovori su u pitanju.Cak i da besplatno dodju,treba im mjesecnu platu iskasirati.A ovi bogami ne igraju za klikere.
Nemaju ni za normalnog stadiona, a da kupuju ili da ''masno''placaju ove navedene igrace.
Ionako mu se prebacuje i za Vahu,sto ga placaju vise nego cjela HNL liga svoje trenere.
Ako je ista provala,provala je da ce Dinamo dobiti te igrace.Mozda Simunica.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.