Krajem aprila / pocetak maja.
Na paninijevoj stranici se moze vec naruciti (ali stize tek u maju)
Pogledaj s kim se krizamo, vrlo moguce da ce u knockout fazi tekma biti u Houstonu ili Dallasu. Ako se to desi, zena i djeca ce mi biti u Bosni, kuca na raspolaganju, znaci imas smijestaj, prevoz sve. Tako da polako s kartama ako si vec horan da ides.jestamaji je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:18evo i raspored je aktualiziran
https://digitalhub.fifa.com/asset/4b5d4 ... nglish.pdf
Vasilj, Zlomislić, HadžikićArtVandelay je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:02Koga biste vi poveli na svijetsko prvenstvo? Navedite 26 igrača.
GIBRA je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:25Vasilj, Zlomislić, HadžikićArtVandelay je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:02Koga biste vi poveli na svijetsko prvenstvo? Navedite 26 igrača.
Dedić, Memić, Kolašinac, Burnić, Katić, Muharemović,Čelik, Hadžikadunić, Barišić, Karić
Tahirović, Bašić, Šunjić, Hadžiahmetović, Hajradinović, Gigović
Džeko, Demirović, Tabaković, Alajbegović, Bajraktarević
24, ova dva su mi nebitna jer znam da su neki koji nemaju kvalitet
hvala aleme, ali to bi bila osmina finala, ne bih ja baš bio toliki optimistalemsa je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:22Pogledaj s kim se krizamo, vrlo moguce da ce u knockout fazi tekma biti u Houstonu ili Dallasu. Ako se to desi, zena i djeca ce mi biti u Bosni, kuca na raspolaganju, znaci imas smijestaj, prevoz sve. Tako da polako s kartama ako si vec horan da ides.jestamaji je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:18evo i raspored je aktualiziran
https://digitalhub.fifa.com/asset/4b5d4 ... nglish.pdf
Nije osmina, Houston ima round of 32 (sesnestine finale), i Dallas ima dvije tekme sesnestine finala. Za Dallas se jos ne zna koje ce tekme biti, za Hou izgleda pobjednik grupe C protiv drugog iz grupe F. I onda oba grada imaju osmine finala.jestamaji je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:38hvala aleme, ali to bi bila osmina finala, ne bih ja baš bio toliki optimistalemsa je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:22Pogledaj s kim se krizamo, vrlo moguce da ce u knockout fazi tekma biti u Houstonu ili Dallasu. Ako se to desi, zena i djeca ce mi biti u Bosni, kuca na raspolaganju, znaci imas smijestaj, prevoz sve. Tako da polako s kartama ako si vec horan da ides.jestamaji je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:18evo i raspored je aktualiziran
https://digitalhub.fifa.com/asset/4b5d4 ... nglish.pdf![]()
P.S. imao bih ja i u LA i u Torontu smještaj ali ipak ću ovoga puta ostati kući. bio sam u Riju i u posranoj Cuiabi, znam da se samo jednom živi ali i razum se ponekad pita ... ne može sve.
Baš.
Samo nek uzmu u blizini stadiona ili aerodroma. Tu sam bio vise puta. Onda uberom na tekmu. Ima costco u blizini, ako je costco tu znaci da je sigurnoalemsa je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:06Zavisi jebga, oko NRG s druge strane 610 (znaci milju) je sve ghetto. Ko ne zna pa uzme jeftin hotel vrlo moguce da zavrsi tamo. Ali bit ce organizacija vrhunska, neki dan su nadletali helikopterima, raja kontala nesto u vezi ovo s Iranom, kad ono vjezbe za SP.
Ja sam preko stubhub uzeo, pise delivery on June 12th lol