Vico Zeljković
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Vico Zeljković
Legendo, uspio si !!!
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Koga boli qrac za ovu kukuruz ligu ? Namještali su i Sarajevo i Željo kada su mogli. Sada vise nisu u mogućnosti i smeta im.
- Beduin
- Kontakt:
Svi mi znamo da on ne voli ovu drzavu i ovu reprezentaciju, ali u tisini radi i donosi rezultate.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sve što kaže i uradi, i vidjet će te da će u roku završiti i novo Bilino polje tj nacionalni stadion.
Možemo ga osporavati zbog porodičnih veza i tih stvari ali djela njegova govore sve.
Možemo ga osporavati zbog porodičnih veza i tih stvari ali djela njegova govore sve.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Predsjednice, ovo je i Vasa zasluga 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vico postaje ozbiljna karika.
Nek mi neko nabroji jednog predsjednika Bosnjaka koji je u bilo kojem aspektu vise uradio za ligu ili reprezentaciju ja mu ljubim dupe.
Nek mi neko nabroji jednog predsjednika Bosnjaka koji je u bilo kojem aspektu vise uradio za ligu ili reprezentaciju ja mu ljubim dupe.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Ubjedljivo najbolji predsjednik saveza u historiji 
Ljudi malo je 18 hiljada
Jest Bgm
ovo je historijska prilik,a jednom se pravi stadion
barem 25 hiljada bi bila mjera
Jest Bgm
ovo je historijska prilik,a jednom se pravi stadion
barem 25 hiljada bi bila mjera
ma samo su radili protiv reprezentacije, znaci ovdje je doslovno dovoljno biti iole normalan i odmah si uveliko iznad prosjeka sto je VIco pokazao.
Nisam slusao ovaj dio o stadionu, je li rusi BP odjednom ili ide ono izgradnja po etapama, tipa jedna tribina ove godine, pa druga sljedece?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Nacije po 120-200 miliona ljudi ruše stadione poput onog u Sočiju ili Brazilu, Katru zbog skupog održavanja i nerealnih kapaciteta a kod nas na 3 miliona ljudi hoće stadione od 35 000
.a zadnjih 10 godina Bilino rasprodano od 14 000 tri puta.
Sva sreća pa se stručnjaci i projektanti pitaju i odredjuju sve, izračunavaju uz saradnju sa Uefom i Fifom jer kada samo idejni projekat koji je završen košta 200 000 KM jasno je kako se ozbiljno priprema projekat.
U tih 18 000 ne spadaju VIP lože, lože, boksovi, novinari itd što znači da ćeš imati čistih 18 000 ulaznica u prodaji.
Sva sreća pa se stručnjaci i projektanti pitaju i odredjuju sve, izračunavaju uz saradnju sa Uefom i Fifom jer kada samo idejni projekat koji je završen košta 200 000 KM jasno je kako se ozbiljno priprema projekat.
U tih 18 000 ne spadaju VIP lože, lože, boksovi, novinari itd što znači da ćeš imati čistih 18 000 ulaznica u prodaji.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Slusam prvi put ovog Zeljkovica , veoma zaje.ban lik.
Ma daj da se uradi, da imamo moderan stadion, da je u Sarajevu bio bi uvijek pun, zeznuto je ići iz Sarajeva do Zenice autom i tražiti parking, nadam se da će i to riješiti i da su garaže uključene u projekat.avenija je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:36Nacije po 120-200 miliona ljudi ruše stadione poput onog u Sočiju ili Brazilu, Katru zbog skupog održavanja i nerealnih kapaciteta a kod nas na 3 miliona ljudi hoće stadione od 35 000.a zadnjih 10 godina Bilino rasprodano od 14 000 tri puta.
Bilo bi idealno 25k, jer jednom se pravi nacionalni stadion.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
25 000 bi bilo idealno kad bi se pravio u Sarajevu na mjestu Koseva. Uz reprezentaciju koja bi ga punila, imao bi jos evropske utakmice Sarajeva gdje se pokazalo da mogu prebaciti 20 000 u prvim pretkolima, plus dva gradska derbija godisnje gdje se isto moze vrtiti cifra od 20 000 ljudi.emir18 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:16Ma daj da se uradi, da imamo moderan stadion, da je u Sarajevu bio bi uvijek pun, zeznuto je ići iz Sarajeva do Zenice autom i tražiti parking, nadam se da će i to riješiti i da su garaže uključene u projekat.
Bilo bi idealno 25k, jer jednom se pravi nacionalni stadion.
Za Zenicu je stadion od 25 000 mjesta prevelik, a od 18 000 je maleno za reprezentaciju. Nezgodna situacija.
Ispada da ruse stadion da bi napravili malo veci.
Nadam se da ce napravit normalan stadion bez one staze za trcanje.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
LukavacBHF
- Kontakt:
Sve pohvale za Vicu, hvala za sve predsjedniče.
Mnogo ljudi osuđuje, pišu gnusne stvari o njemu te dodjeljuju neprimjerene komentare, ali po mom mišljenju neopravdano. Činjenice govore njemu u prilog, uradio je jako mnogo za fudbal u BiH. Dočekan je na nož, vjerujem da mu nije lako - iako se gnušam od dijeljenja ljudi po nacionalnoj/vjerskoj pripadnosti, ali moram napisati kako bih pokušao dočarati teret koji je nosio i koji još uvijek nosi. Naime, ako uzmemo u obzir činjenice koje se odnose na njegove porodične relacije i pozicije sa koje je došao na mjesto predsjednika, mišljenja sam da mu nije bilo lako biti u isto vrijeđe predsjednik FNSBIH u Sarajevu i Banja Luci, jer su različite percepcije.
Govor Barbareza, Spahića i Džeke na zadnij presici, te ponašanje i odnos igrača prema njemu od samog početka (što su mnogi navijači osuđivali) govori mnogo toga. Mnogi su zamjerali Džeki, Kolašincu i ostalima prisan odnos sa njim, ne postavljajući sami sebi pitanje zašto je to tako. Pretpostavljam da je u suštini normalan čovjek, vjerujem da su ljudi u koje se kunemo danas (Barbarez, Spahić, Džeko i dr) prepoznali nešto što obični navijač zaslijepljen naprijed navedenim činjenicama, ne može ili ne želi da vidi.
Guranje Borca i ostale stvari koje mu se prigovaraju, mislim da su uveličane. Činjenica jeste da suđenje mora biti bolje, ali moramo biti realni i reći da su Borac i Zrinjski svemirski brodovi za ostale klubove u ligi. Pratim našu ligu, Sarajevo i Željo jesu zakinuti u nekim utakmicama, ali mislim da je njihova pozicija na tabeli više plod nedovoljnog kvaliteta da pariraju Borcu i Zrinjskom. U svakom slučaju, rješenje se mora tražiti u imenovanim ljudima ispred kantonalih saveza. Pohvalno je svakako što je pokrenuta procedura i što traje borba u savezu u KS, i želja mi je da istim putem krenu i drugi klubovi u svojim kantonalnim savezima.
Mnogo ljudi osuđuje, pišu gnusne stvari o njemu te dodjeljuju neprimjerene komentare, ali po mom mišljenju neopravdano. Činjenice govore njemu u prilog, uradio je jako mnogo za fudbal u BiH. Dočekan je na nož, vjerujem da mu nije lako - iako se gnušam od dijeljenja ljudi po nacionalnoj/vjerskoj pripadnosti, ali moram napisati kako bih pokušao dočarati teret koji je nosio i koji još uvijek nosi. Naime, ako uzmemo u obzir činjenice koje se odnose na njegove porodične relacije i pozicije sa koje je došao na mjesto predsjednika, mišljenja sam da mu nije bilo lako biti u isto vrijeđe predsjednik FNSBIH u Sarajevu i Banja Luci, jer su različite percepcije.
Govor Barbareza, Spahića i Džeke na zadnij presici, te ponašanje i odnos igrača prema njemu od samog početka (što su mnogi navijači osuđivali) govori mnogo toga. Mnogi su zamjerali Džeki, Kolašincu i ostalima prisan odnos sa njim, ne postavljajući sami sebi pitanje zašto je to tako. Pretpostavljam da je u suštini normalan čovjek, vjerujem da su ljudi u koje se kunemo danas (Barbarez, Spahić, Džeko i dr) prepoznali nešto što obični navijač zaslijepljen naprijed navedenim činjenicama, ne može ili ne želi da vidi.
Guranje Borca i ostale stvari koje mu se prigovaraju, mislim da su uveličane. Činjenica jeste da suđenje mora biti bolje, ali moramo biti realni i reći da su Borac i Zrinjski svemirski brodovi za ostale klubove u ligi. Pratim našu ligu, Sarajevo i Željo jesu zakinuti u nekim utakmicama, ali mislim da je njihova pozicija na tabeli više plod nedovoljnog kvaliteta da pariraju Borcu i Zrinjskom. U svakom slučaju, rješenje se mora tražiti u imenovanim ljudima ispred kantonalih saveza. Pohvalno je svakako što je pokrenuta procedura i što traje borba u savezu u KS, i želja mi je da istim putem krenu i drugi klubovi u svojim kantonalnim savezima.
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!
Ova tema se treba preimenovati u 'Milic - mastermajnd iz prikrajka'. Sve sto je se odradilo ovih godina je njegova zasluga. Kakav Vico i kakvi bakraci. Ne moze parmak postat intelektualac samim tim sto ga obucete u odijelo i stavite na funkciju. Pokusavaju to sve stranke od '92 pa vidimo dokle su nas te silne 'intelektualne gromade' dovele. Vico Zeljkovic je jedino zasluzan za postavljanje Milica za svog 'parmak whisperera'. Sve ostalo je Milic. I zato kad legnu Uefini milioni, on treba prvi da se namiri. Prvo Milic da zagrabi pa tek onda svi ostali.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Trenutno korisnika/ca: General505, Sveti i 16 gostiju.