Ivan Bašić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
FerdinandF
- Kontakt:
Re: Ivan Bašić
Odličan sinoć
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Rezultat traljavog dodavanja je…loše dodavanje. Nikakva postavka ne sprječava igrača da pošalje kvalitetno dodavanje…još nije bio pod pritiskom.
Valjda napokon na ljeto pobjegne iz Kazahstana. Ima kvalitetet, za Tahirovica je Vitinha licno
Srce, čast i ponos!
Ja sam do njegovog ulaska protiv Velsa i danas zaboravio kako je imati na terenu igrača koji fakat liči na veznog. Ovo poluvrijeme i ono u Cardiffu su bolji od bukvalno bilo kojeg poluvremena koji su odigrali Tahirović i Gigović ikad u reprezentaciji.
Vrhunska rola. Bravo, Ivane.
- Beduin
- Kontakt:
Odlican i veceras. Iako je imao onu kardinalnu gresku i prekratak pass, ali Boze moj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
19vendetta87
- Kontakt:
Bukvalno preslikana situacija kao iz Cardiffa, al' Bog nas pogleda i ostavi nas u igri.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Benjamin je bio dobar jučer, ali Ivan je bio odličan, ali samo ako bi zažmirili na onaj pas.
Svakako treba poraditi na ovom jer moglo nas je skupo koštati, ali pored toga po meni vezni red trebaju činiti dva Ivana, jer je i Šunjić bolje izgledao uz Bašića
Svakako treba poraditi na ovom jer moglo nas je skupo koštati, ali pored toga po meni vezni red trebaju činiti dva Ivana, jer je i Šunjić bolje izgledao uz Bašića
Zadnja izmjena: Micron, dana/u 01 apr 2026, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Taman je ponovio grešku iz Cardiffa nakon što sam ga sinoć pohvalio.
I dalje mislim da itekako ima šlifa i da treba biti u ozbiljnim kombinacijama za početni sastav, a ono s nonšalantnim dodavanjima je valjda rezultat kad igraš u ligi gdje se te stvari ne kažnjavaju tako brutalno. Mimo tih situacija je bio odličan, ali da smo primili onakav gol, do jutra bi mu se psovalo ovdje i zasjenilo bi mu sve dobro što je napravio.
Raduje me što ima 23 godine i može još pobjec iz te odron lige. Može se od njega razvit odličan igrač, samo kad bi popravio ta povremena nerezonska dodavanja.
Nadam se da ce vec poslije mundijala otici iz Kazahstana, yebote zivot udjes mu na flashscore profil sve 3 tekme za klub pa 2 za repku i tako u krug. Nek odradi jos ovih 7 8 utakmica do juna i tjt, liga ce u Kazahstanu trajati i za vrijeme svjetskog prvenstva pa je i to dodatan razlog da se ide dalje tjst da se ne vraca.
Ona greska sinoc je odraz lige u kojoj igra, nedavno sam upalio 1 njegovu tekmu i mogu rec da je u 5 deka s nasom po kvalitetu.
Ona greska sinoc je odraz lige u kojoj igra, nedavno sam upalio 1 njegovu tekmu i mogu rec da je u 5 deka s nasom po kvalitetu.
Kako ce biti odlican, a napravio je gresku skoro u rangu Vasilja, koja nam je mogla ugasiti svaku nadu o plasmanu? Ovdje se pljuje Tahirovic i kad igra dobro i kad grijesi, a njegovi konkurenti se hvale i kad igraju dobro i kad grijese. Tahirovic je sinoc bio odlican, ne racunajuci onaj faul za zuti karton. Sve osim toga je bilo za pohvaliti.
Benjo je jučer bio dobar, odradio je svoj posao kako treba. Imao je jedan manji kiks koji je ispravio tim faulom, za koji je dobio žuti karton.Ghuraba je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:34Kako ce biti odlican, a napravio je gresku skoro u rangu Vasilja, koja nam je mogla ugasiti svaku nadu o plasmanu? Ovdje se pljuje Tahirovic i kad igra dobro i kad grijesi, a njegovi konkurenti se hvale i kad igraju dobro i kad grijese. Tahirovic je sinoc bio odlican, ne racunajuci onaj faul za zuti karton. Sve osim toga je bilo za pohvaliti.
Protiv Welsa je bio nevidljiv da ne kažem očajan u svakom smislu.
Kod Ivana je situacija da je u obje utakmice, barem meni, davao neku dozu sigurnosti kada je lopta kod njega. Odigrao je dobar meč, nudio se i otvarao.
Da je Benjamin odigrao protiv Welsa kao što je odigrao protiv Italije i onda napravio onu grešku rekao bi – dešava se, bio je dobar trudio se, idemo dalje.
Ali kada odigra očajno i još napravi grešku, onda to nije u redu.
Ivan zasad nije imao neki nastup u kojem mi je bio na nekom niskom nivou na kojem Benjamin zna biti. Naravno, Benjamin je imao puno više prostora i vremena da se pokaže u bilo kojem svjetlu. Protiv Benje naravno nemam ništa, iskreno toliko volim ovu zemlju i najsretniji bi bio kad bi on sutra došao na neki nivo svjetskog veznjaka i da onda imamo takvog veznjaka u našem timu.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Micron je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:45Benjo je jučer bio dobar, odradio je svoj posao kako treba. Imao je jedan manji kiks koji je ispravio tim faulom, za koji je dobio žuti karton.Ghuraba je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:34Kako ce biti odlican, a napravio je gresku skoro u rangu Vasilja, koja nam je mogla ugasiti svaku nadu o plasmanu? Ovdje se pljuje Tahirovic i kad igra dobro i kad grijesi, a njegovi konkurenti se hvale i kad igraju dobro i kad grijese. Tahirovic je sinoc bio odlican, ne racunajuci onaj faul za zuti karton. Sve osim toga je bilo za pohvaliti.
Kod Ivana je situacija da je u obje utakmice, barem meni, davao neku dozu sigurnosti kada je lopta kod njega. Odigrao je dobar meč, nudio se i otvarao.
Da je Benjamin odigrao protiv Welsa kao što je odigrao protiv Italije i onda napravio onu grešku rekao bi – dešava se, bio je dobar trudio se, idemo dalje.
Ivan zasad nije imao neki nastup u kojem mi je bio na nekom niskom nivou na kojem Benjamin zna biti. Naravno, Benjamin je imao puno više prostora i vremena da se pokaže u bilo kojem svjetlu. Protiv Benje naravno nemam ništa, iskreno toliko volim ovu zemlju i najsretniji bi bio kad bi on sutra došao na neki nivo svjetskog veznjaka i da onda imamo takvog veznjaka u našem timu.
Benjo bio dobar jel je imao sve vrijeme na svjet zbog crvenoga italiji
Puno mi je bitnije ono što vidim kroz čitavu utakmicu nego jedan momenat gdje igrač plati danak neiskustvu igranja utakmica na visokom nivou i pod pritiskom napravi pogrešnu odluku. Nisam ni Tahiroviću prizivao klupu zbog asistencije Velšanima, nego zbog kriminalno loše partije gdje smo 60 minuta njegove igre bili efektivno bez veznog reda.Ghuraba je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:34Kako ce biti odlican, a napravio je gresku skoro u rangu Vasilja, koja nam je mogla ugasiti svaku nadu o plasmanu? Ovdje se pljuje Tahirovic i kad igra dobro i kad grijesi, a njegovi konkurenti se hvale i kad igraju dobro i kad grijese. Tahirovic je sinoc bio odlican, ne racunajuci onaj faul za zuti karton. Sve osim toga je bilo za pohvaliti.
Podjoh upravo napisati istu stvar. Lako je bilo u drugom poluvremenu kad su se italijani povukli u niski blok i mi smo prakticno samo kruzili s loptom. Imao je benjo dobrih lopti i onaj jedan odlican sut i perfektno izveden penal, nije sve crno, ali mislim da je mnogo realnija slika bila ono protiv walesa (napomenut cu, nekih pola sata je Basic u toj utakmici SAM bio jedini u veznom redu). Nadam se da ce me demantovat doduse, ne bih bio niko od mene sretniji da od njega postane dobar igrac. A i za Ivana isto vazi. Obojica su sinoc ostavili srce na terenu i svaka im cast za to.DjaniTarik je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:48Micron je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:45Benjo je jučer bio dobar, odradio je svoj posao kako treba. Imao je jedan manji kiks koji je ispravio tim faulom, za koji je dobio žuti karton.Ghuraba je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:34Kako ce biti odlican, a napravio je gresku skoro u rangu Vasilja, koja nam je mogla ugasiti svaku nadu o plasmanu? Ovdje se pljuje Tahirovic i kad igra dobro i kad grijesi, a njegovi konkurenti se hvale i kad igraju dobro i kad grijese. Tahirovic je sinoc bio odlican, ne racunajuci onaj faul za zuti karton. Sve osim toga je bilo za pohvaliti.
Benjo bio dobar jel je imao sve vrijeme na svjet zbog crvenoga italiji
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nisu sve greške jednake…nije isto napraviti grešku koja ekipu košta posjeda i napraviti grešku koja protivnika dovede pred tvoj gol…Tahirović u Walesu…i Bašić u Wales i protiv Italije…takve stvari se ne smiju dešavati i nema opravdanja.Zglavkar je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:49Puno mi je bitnije ono što vidim kroz čitavu utakmicu nego jedan momenat gdje igrač plati danak neiskustvu igranja utakmica na visokom nivou i pod pritiskom napravi pogrešnu odluku. Nisam ni Tahiroviću prizivao klupu zbog asistencije Velšanima, nego zbog kriminalno loše partije gdje smo 60 minuta njegove igre bili efektivno bez veznog reda.Ghuraba je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:34Kako ce biti odlican, a napravio je gresku skoro u rangu Vasilja, koja nam je mogla ugasiti svaku nadu o plasmanu? Ovdje se pljuje Tahirovic i kad igra dobro i kad grijesi, a njegovi konkurenti se hvale i kad igraju dobro i kad grijese. Tahirovic je sinoc bio odlican, ne racunajuci onaj faul za zuti karton. Sve osim toga je bilo za pohvaliti.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Kakav igrač!
Nudi se, otkriva se, veze...
Sve ono što Tahir ne radi
Iako sam oprostio Tahiru sve, jer je uzeo pod tolikom pritiskom prvi da puca penal, i zabio je.
Nudi se, otkriva se, veze...
Sve ono što Tahir ne radi
Iako sam oprostio Tahiru sve, jer je uzeo pod tolikom pritiskom prvi da puca penal, i zabio je.
Mislim da niko ovdje ne opravdava ni benjine ni ivanove greske. Samo je realnost da kada se sagleda prosjek toga sto su obojica ucinili u obje utakmice (i da je tahir igrao protiv osakacene italije vecinu vremena), basic je pokazao nesto vise naprosto. Tu za mene prica staje. A da je on bez greske, daleko od toga.. Nazalost puno izbora nemamo, nadam se da ce obojica popraviti svoje nedostatke s vremenomMiranGlasnic je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:53Nisu sve greške jednake…nije isto napraviti grešku koja ekipu košta posjeda i napraviti grešku koja protivnika dovede pred tvoj gol…Tahirović u Walesu…i Bašić u Wales i protiv Italije…takve stvari se ne smiju dešavati i nema opravdanja.
Trenutno korisnika/ca: juka55, MostarReds22, Sheyi i 50 gostiju.