Haris Tabaković
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Haris Tabaković
Bum bum Tabak.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
19vendetta87
- Kontakt:
-
Hordas1990
- Kontakt:
Hareta da sretnem negdje u mraku me bi mi bilo svejedno
Zvijer, zivotinja, terminator, masina, gangster fudbalski. Sinoc sam imao osjecaj da ce pregaziti tri Talijana kao parni valjak kad krene na go.
Sinoc Gattiju nesto psujeHordas1990 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:05Hareta da sretnem negdje u mraku me bi mi bilo svejednoZvijer, zivotinja, terminator, masina, gangster fudbalski. Sinoc sam imao osjecaj da ce pregaziti tri Talijana kao parni valjak kad krene na go.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
dobro neko reče na TV, pravi soko, samo vreba
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Koliko mi je drago zbog ovog momka ovoliko skroman a najbitnije golove dao.
Volimo te Hare
Volimo te Hare
-
19vendetta87
- Kontakt:
Koliko skorman momak...
Zacrvenio se sav dok je dao kratku izjavu o penalu.
Drago mi je sto su njega izabrali da da izjavu, jer se ne gura nikad u prvi plan, sinoc na proslavi stojao negdje po strani, nije se ni vidio kad su mu skandinirali.
Zacrvenio se sav dok je dao kratku izjavu o penalu.
Drago mi je sto su njega izabrali da da izjavu, jer se ne gura nikad u prvi plan, sinoc na proslavi stojao negdje po strani, nije se ni vidio kad su mu skandinirali.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kako volim ovog momka, baš drago biće.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Tek vidim da je igrao i u Madjarskoj kad je bio mladji. Karijera puna uspona i padova ali oko 30. Je uspio do Bundeslige i svjetskog prvenstva. Nocna mora za svakog stopera jer gine za svaku loptu. Hvala momcino. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Odličan lik.
Ne znam do kad ima ugovor u trenutnom klubu, nije kasno da se oproba i u nekom jačem
Ne znam do kad ima ugovor u trenutnom klubu, nije kasno da se oproba i u nekom jačem
Na posudbi je iz Hoffenheima. Taman da tamo proba, jos ce vjerovatno igrat Evropu, mozda cak i LP.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
zaleti se Calafiori u Hareta i odbi se ko od stijenu 
Onaj panj Fulkrug je sa 33 godine završio u Milanu. Haris je za njega Van Basten. Nadam se da će ga ove igre prodati negdje.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Nisam ga nikad slusao kako prica. Kako djeluje skormno i povuceno na pres konferenciji, a na terenu gazi sve pred sobom.
Svaka čast za ovog brata, koji nažalost već nekoliko godina nije na forumu. 26. avg, 2021.
TopRemove je napisao/la: ↑26 avg 2021, 01:00Tabaković se oporavio od povrede i opet zabio gol, u 2021. godini ima 18 golova i pet asistencija u samo 16 utakmica (2. liga Austrije). U zadnjih pet utakmica u ligi ima 11 golova i to sve u ekipi koja uopće ne spada u vrh te lige.
Problem može biti što mu je već 27 godina, ali ako izbori dobar transfer i naredne sezone bude dobar u solidnom klubu ne vidim problem u tome da se pozove. Hrvatska viceprvak svijeta pa pozove Čolaka iz "nekog " Malmea sa 27 godina, a Budimir je recimo debitovao za njih tek u 30. godini.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Koje je ovo gladno, neumoljivo i zajebano pseto od igrača, i to mislim u svakom pozitivnom smislu. Čovjek je ko da ima Dr.Jackyll i Mr. Hyde sindrom. Na intervjuima lagan, uljuđen, nasmijan i sve finjaka, a na terenu izgleda ko neki nadrogirani berserker s onim luđačkim pogledom.
Momčina i ikonetina.
Momčina i ikonetina.
Onaj gol juce covjek treba brojati ko dvasignalidunapark je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:25Koje je ovo gladno, neumoljivo i zajebano pseto od igrača, i to mislim u svakom pozitivnom smislu. Čovjek je ko da ima Dr.Jackyll i Mr. Hyde sindrom. Na intervjuima lagan, uljuđen, nasmijan i sve finjaka, a na terenu izgleda ko neki nadrogirani berserker s onim luđačkim pogledom.
Momčina i ikonetina.
Uguro covjek i loptu i pet igrača u go zajedno sa njom
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Da pogled moze ubit, on bi pola igraca pobiosignalidunapark je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:25Koje je ovo gladno, neumoljivo i zajebano pseto od igrača, i to mislim u svakom pozitivnom smislu. Čovjek je ko da ima Dr.Jackyll i Mr. Hyde sindrom. Na intervjuima lagan, uljuđen, nasmijan i sve finjaka, a na terenu izgleda ko neki nadrogirani berserker s onim luđačkim pogledom.
Momčina i ikonetina.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 231983, ebi46, FerdinandF, General505, Goalgetter, hansbosna, InatSilniBosanski, Maverick, Proximic, signalidunapark, Slobodas, Tihi, tuzlanskinacin, Wolffire i 85 gostiju.