31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Sta fali i Zenici? Bitno je samo napravit moderan i funkcionalan stadion, a Zenica je na odlicnom geografskom polozaju. Tamo je vec napravljen i kamp, pa ne vidim zasto ne bi i ostala fudbalska repka tamo.
Ja bih sve sportove podijelio po raznim dijelovima drzave, ako za organiziranje takvih dogadjaja imaju potrebnu infrastrukturu. Samo mi se cini 18k kao prilicno nisko za repku koja ce sigurno u narednih 10 godina dozivjet mozda i najveci hype od postojanja. Ako nista, barem bih u projektu ostavio mogucnost eventualnog povecanja kapaciteta na 25k u slucaju potrebe. Na Zenici i Savezu je da se pogura Celik, organizuju koncerti i da se taj stadion isplati u smislu pokrivanja svojih troskova.
Ja bih sve sportove podijelio po raznim dijelovima drzave, ako za organiziranje takvih dogadjaja imaju potrebnu infrastrukturu. Samo mi se cini 18k kao prilicno nisko za repku koja ce sigurno u narednih 10 godina dozivjet mozda i najveci hype od postojanja. Ako nista, barem bih u projektu ostavio mogucnost eventualnog povecanja kapaciteta na 25k u slucaju potrebe. Na Zenici i Savezu je da se pogura Celik, organizuju koncerti i da se taj stadion isplati u smislu pokrivanja svojih troskova.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Novi stadion samo 18.000!?
Ja sam mislio da će ići na 30.000
Pa mogli su doćerat bar na 20.000!
E koliko su nam samo bile potrebne ovakve pobjede... Jutros u busu, kaficu, na ulici, nasmijana, pozitivna lica, ljudi prepricavaju detalje sa utakmice, na facama vidis pozitivu i vedrinu.
Nije preuvelicavanje da se kaze da ovakve pobjede zacjele i ozdrave nesto u narodu, pogotovo u nasem slucaju nakon toliko neuspjeha...
Naravno nece dugo potrajati, svakodnevnica pregazi sve, al eto ako nista lijepo je vidjeti to makar na kratko.
Nije preuvelicavanje da se kaze da ovakve pobjede zacjele i ozdrave nesto u narodu, pogotovo u nasem slucaju nakon toliko neuspjeha...
Naravno nece dugo potrajati, svakodnevnica pregazi sve, al eto ako nista lijepo je vidjeti to makar na kratko.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Baš jbt. Koliko nam malo treba.miki09 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:04E koliko su nam samo bile potrebne ovakve pobjede... Jutros u busu, kaficu, na ulici, nasmijana, pozitivna lica, ljudi prepricavaju detalje sa utakmice, na facama vidis pozitivu i vedrinu.
Ni za jedan oraznik se ne osjeti toliko praznična atmosfera kao kad Bosna igra neku iole važnu utakmicu.
Ja eto milijarda
-
bordobijeli
- Kontakt:
Stadion nacionalni bit ce u Zenici vec je kupljen i hotel do stadiona a ide ubrzo i izgradnja stadiona.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:49Hvala ti, cuj kompleksas jer bih volio da je nacionalni stadion u glavnom gradu, sta bi bio problem i tebi iz Zenice "skoknuti" do Sarajeva
Jesi li "skoknuo" na docek
Reve ko combe
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sreca pa mu je sav talenat sto ima otisao u noge

Samo jako djeco!!!
Samo jako djeco!!!
Nema potrebe... Mi smo mala nacija a 30.000 neces nikad napuniti kad ti dođe reprezentacija srednje kvalitete... Imat ces jednu top reprezentaciju u jednom ciklusu kvalifikacija i to je to kad mozes napunit 30.000 i to pod uslovom da se boris za prvo ili drugo mjesto u grupi.FerdinandF je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:57Novi stadion samo 18.000!?
Kod nas se euforija stvori brzo ali isto tako i splasne..
Slovenci bi davno imali stadion od 30.000 da je isplativo i da ima interesa. Imali bi samo bespotrebne troskove od gradnje do održavanja...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Panini proizvodi za dva naredna Mundijala.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:27Jel vakat i da dobijemo dobru navijacku pjesmu, a da nije nabrajanje imena igraca
I sta je sa slicicama, jel i dalje Panini proizvodi![]()
Bilo mi je malo ofirno i za Brazil 2014. sa 21 godinom kupovati, kako tek sad![]()
980 sličica, u paketiću će biti po 7 komada.
Jutros krenula pretprodaja za njemačko govorno područje, ali će biti poskupe.
Album meki uvez 2€, tvrdi uvez 10€.
Kutija od 50 paketića je 75€, a ona od 100 je 150€.
Dostave kreću 5.5., što znači da u slobodnoj prodaji sigurno neće biti najmanje prije 15.5.
Link sa detaljima:
https://www.panini.de/shp_deu_de/sport/ ... icker.html
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐×8
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐𝘅𝟴
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
L : ⭐×7
K : ⭐×8
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐𝘅𝟴
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Još ovo nestvarno djeluje. Strašno kako smo odigrali, bravo. Ubili smo Italiju, razbili. Sad uživati na SP, možemo sa svima igrati ali nema nikakvog imperativa da se išta napravi ali kako ovi momci igraju sigurno neće otići turistički i tu će biti velikog fajta.
Sad čekamo Panini sličice, ako ništa online se skuplja.
Sad čekamo Panini sličice, ako ništa online se skuplja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:27Jel vakat i da dobijemo dobru navijacku pjesmu, a da nije nabrajanje imena igraca
I sta je sa slicicama, jel i dalje Panini proizvodi![]()
Bilo mi je malo ofirno i za Brazil 2014. sa 21 godinom kupovati, kako tek sad![]()
Haaajmo Sprečaaa. Murge, Mujo, Fadil, Zaim, Avdija, Fajko, Krša i Salko i legenda Smajo. Hajmoooo sprečaaa. Dalač, Omer, Šefik, Rasim, Tesla, Ševal, Suljkan, Murge, Timun i Vuleeee. Hajmoo sprečaaaa. Cana, Ramo, Fikret, Ahmo, Salih, Meho, Safet, Said, Sinan, Daco, Nidžo i Džudo. Hajmo sprečaaa. Junuz, Baja, Amir, Zijad, Musa, Selim, Nurko, Adem, Salko, Bujak i Senad Beliiiiii. Hajmoo Sprečaaa. Spreča spreča spreča spreča spreča je naša sreća. spreča spreča...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Da li je ovo najbolja utakmica koju smo ikad odigrali?
Ne racunajuci one Estonije i slicno, rekao bih da jeste.
Ne racunajuci one Estonije i slicno, rekao bih da jeste.
Je li se Vranješ izjasnio???
Francuska i ova 1000%. Prosli put nas zaklali, e sad nisu mogli, a htjeli su
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odlican tekst talijanskog novinara:
https://ultimouomo.com/bosnia-italia-re ... la-partita
ima i tekst na ze.nicablogu preveden AI generatorom (ako vam se ne da cimati sa prevodom)
https://ultimouomo.com/bosnia-italia-re ... la-partita
ima i tekst na ze.nicablogu preveden AI generatorom (ako vam se ne da cimati sa prevodom)
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, IgmanskiVukovi, Lavcina, legendarnadruga, lol89, Muumii i 56 gostiju.