Francuska i ova 1000%. Prosli put nas zaklali, e sad nisu mogli, a htjeli su
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odlican tekst talijanskog novinara:
https://ultimouomo.com/bosnia-italia-re ... la-partita
ima i tekst na ze.nicablogu preveden AI generatorom (ako vam se ne da cimati sa prevodom)
https://ultimouomo.com/bosnia-italia-re ... la-partita
ima i tekst na ze.nicablogu preveden AI generatorom (ako vam se ne da cimati sa prevodom)
Teslarishovski je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:51akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:27Jel vakat i da dobijemo dobru navijacku pjesmu, a da nije nabrajanje imena igraca
I sta je sa slicicama, jel i dalje Panini proizvodi![]()
Bilo mi je malo ofirno i za Brazil 2014. sa 21 godinom kupovati, kako tek sad![]()
Haaajmo Sprečaaa. Murge, Mujo, Fadil, Zaim, Avdija, Fajko, Krša i Salko i legenda Smajo. Hajmoooo sprečaaa. Dalač, Omer, Šefik, Rasim, Tesla, Ševal, Suljkan, Murge, Timun i Vuleeee. Hajmoo sprečaaaa. Cana, Ramo, Fikret, Ahmo, Salih, Meho, Safet, Said, Sinan, Daco, Nidžo i Džudo. Hajmo sprečaaa. Junuz, Baja, Amir, Zijad, Musa, Selim, Nurko, Adem, Salko, Bujak i Senad Beliiiiii. Hajmoo Sprečaaa. Spreča spreča spreča spreča spreča je naša sreća. spreča spreča...
Jedva čekam da Bastoni pređe u Barcelonu. Kakav panj! 
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Sto se Ahmedhodzic patriota ne oglasava
Nek uzme covjek i sebi malo, ali sam uvjeren da se nece desiti ono ko 2014, gdje ni dan danas ne znamo u sta su pare otisle. Nemoguce da je sve otislo na zgradu novu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Yebes mu mater kad slusas ovog vicu i onda spahine rijeci, haman pa bi rekao treba vicu podrzati. I onda se ustinem i kazem savez napolje 
Ima li gdje makar raspucavanje penala s talijanskim komentatorom? To bi bilo zabavno vidjeti 
- Beduin
- Kontakt:
Dobra ideja, da iskoristim euforiju.ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 apr 2026, 14:01Šta se desilo, imaš li mogućnost to nadoknaditi? Možda bi forum mogao pomoći u ovoj euforiji.
Hvala brate, nadoknadit ce se aBd, samo neka se zdravo.
Pala mi ispred kuce nadstresnica od auta na oba auta, kud ona sama skupa, a jos ogromna steta na autima. Al' hajde bice to ok
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Previse ima zena/cura na tribinama, starijih ljudi i onih koji udju i traze svoje mjesto sto im pise na karti
Ne kazem da im treba zabraniti, ali tesko je ocekivati neko ozbiljnije navijanje cijelu tekmu, za ove koji su pljuvali Bp dok su gledali na televizoru. Opet, dosta je bucnije bilo nego sto to televizor prenese i nema nas 50 hiljada pa da ti i na televizoru grmi. A s druge strane, nervoza je velika bila, koliko god glupo zvucalo tesko je bilo sad navijati/pjevati cijelo vrijeme.
Ona neka suspenzija Zapada gdje je prvih x redova trebalo da bude slobodna? Bila neka cerada ljudi i to dole popunili, definitivno bilo naroda ise nego sto bi trebalo biti, kako, ne znam. Mozda opet bude kazna zbog toga, kao i zbog skandiranja cigani i ubaivanja stvari u teren.
Kada se zavrsilo onda su svi pustili glas pa to ovako zvuci.
Ona neka suspenzija Zapada gdje je prvih x redova trebalo da bude slobodna? Bila neka cerada ljudi i to dole popunili, definitivno bilo naroda ise nego sto bi trebalo biti, kako, ne znam. Mozda opet bude kazna zbog toga, kao i zbog skandiranja cigani i ubaivanja stvari u teren.
Kada se zavrsilo onda su svi pustili glas pa to ovako zvuci.
- NerminFatic
- Kontakt:
Pa Slavica "Punto" sama hajrovala 25000 "na kafu", do debelog Duskaja i sekretarica, svi, o tome se pisao prije 12 godina. . Oni su skrkali dobre pare. E sad, Vico je premazan i mater bi dao za treci mandat i garant ce zavrnuti pipu ovim sto cekaju repa, ili bar znatno smanjiti, jer je to udruzenje gradjana i moze im se, a sve za populizam i da dobije bosnjacke glasove za novi mandat. Ili promjenu statuta za novi mandat, to ne znam.
E cega se lik dosjetiorishovski je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:51akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:27Jel vakat i da dobijemo dobru navijacku pjesmu, a da nije nabrajanje imena igraca
I sta je sa slicicama, jel i dalje Panini proizvodi![]()
Bilo mi je malo ofirno i za Brazil 2014. sa 21 godinom kupovati, kako tek sad![]()
Haaajmo Sprečaaa. Murge, Mujo, Fadil, Zaim, Avdija, Fajko, Krša i Salko i legenda Smajo. Hajmoooo sprečaaa. Dalač, Omer, Šefik, Rasim, Tesla, Ševal, Suljkan, Murge, Timun i Vuleeee. Hajmoo sprečaaaa. Cana, Ramo, Fikret, Ahmo, Salih, Meho, Safet, Said, Sinan, Daco, Nidžo i Džudo. Hajmo sprečaaa. Junuz, Baja, Amir, Zijad, Musa, Selim, Nurko, Adem, Salko, Bujak i Senad Beliiiiii. Hajmoo Sprečaaa. Spreča spreča spreča spreča spreča je naša sreća. spreča spreča...
Nisam ovo cuo 10 godina
Samo da povreda ne bude teze prirode. Mnogo bitan igracImamkarbarum je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:06Amar Memic da ga ne zaboravimo,kakav trk kako je sjebao Bastonija,nase dijete,koliko neki detalji odluce smjer utakmica to je nevjerovatno
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Plus ima VAR pa nece moci da nas pokradubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:17Lakša nam grupa na WC nego put do istog barem duplo, majke mi![]()
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ima li gdje snimak cijele utakmice?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], jasmin10, Kompromis, Micron, MiranGlasnic, PSV, s4mke, Shevko i 94 gosta.