Tender za novi station. Tu ce da kradu kamionima
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Nikakva pretpostavljam, to je nažalost propao projekat, već se pisalo o tome na njegovoj temi dosta. Ne vidim načina na koji bi FIFA to htjela odobrit jer bi otvorilo vrata da se reprezentacije grade naturalizacijom, Saudijska Arabija, Katar i drugi slični naftaši bi sigurno prvi skočili za tom prilikom. Ne vidim kako bi to isposlovali a da ne bi efektivno uzrokovali kraj pravog reprezentativnog fudbala. FIFA je tu jako stroga i što se mene tiče neka ostane.
Šta bi sa teme ‘Miron Muslić - selektor BiH’ prije najvažnije utakmice u zadnjih 12 godina, brate?
Walk on
Molim vas, stavite nam cijelu utakmicu za download.
hvala velika!
hvala velika!
- dubioza144
- Kontakt:
Bolje dva nerijesena i otic na SP nego pobjeda i poraz
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ja koliko sam shvatio, nije uopšte ni problem u toj naturalizaciji, nego što je igrao za Njemačku U21 reprezentaciju kad je imao 23 godineviKK je napisao/la: ↑01 apr 2026, 18:21Nikakva pretpostavljam, to je nažalost propao projekat, već se pisalo o tome na njegovoj temi dosta. Ne vidim načina na koji bi FIFA to htjela odobrit jer bi otvorilo vrata da se reprezentacije grade naturalizacijom, Saudijska Arabija, Katar i drugi slični naftaši bi sigurno prvi skočili za tom prilikom. Ne vidim kako bi to isposlovali a da ne bi efektivno uzrokovali kraj pravog reprezentativnog fudbala. FIFA je tu jako stroga i što se mene tiče neka ostane.
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Joj malo pratim talijanske medije,pa sta smo im uradili hahahhah ljudi gotov zaratili medjusobno 

Mislim da smo jedina reprezentacija na svijetu koja je ucestvovala na svjetskom prvenstvu, ali ne i na kontinentalnom prvenstvu.
Za Europu je to sigurno, nema niko da je ucestvovao na svjetskom, a pritom nikada nije igrao na europskom.
A evo mi drugi put na svjetskom
Za Europu je to sigurno, nema niko da je ucestvovao na svjetskom, a pritom nikada nije igrao na europskom.
A evo mi drugi put na svjetskom
Ljudi ustinite me mislim da jos sanjam 
Jel se ovo stvarno dogodilo?
Jel se ovo stvarno dogodilo?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ja još ne vjerujem da smo na svjetskom prvenstvu. Nakon one 2023/24...nerealno.
Are you not entertained ?!
- signalidunapark
- Kontakt:
Buraz, mislim da sam jedno 100x pogledao Esmirov penal i svaki put imam anksioznost da će profulat i da nije stvarno ovo, i da nešto ne štima. Eto koliki PTSP imam od **** Danske Španije, Armenije, Belgije, Portugala, Francuske, Pukkija, sudija, ofsajda, nesviranih penala...
Italijanski mediji su posebni sto se tice kritika, bilo na klupskom ili reprezentativnom nivou i vrlo su uticajni. Zato bez obzira na kvalitet ili nekvalitet lige je za igraca jako tesko igrati tu, pogotovo u top timu. Ne mozes biti imun na medije.Imamkarbarum je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:20Joj malo pratim talijanske medije,pa sta smo im uradili hahahhah ljudi gotov zaratili medjusobno![]()
Jako su podijeljeni simpatijama prema najvecim klubovima sto daje dodatnu dimenziju. Tako npr. su navijaci Juventusa potpuno protiv saveza i vjeruju da rade protiv kluba sto su uzasne sudacke odluke ove sezone dodatno podgrijale, slučaj Bastoni itd. Postoje mnogi navijaci Juventusa koji bojkotuju repku i zele im da propadnu maltene, citam najveći forum kluba pa znam kakav je sentiment. Naravno, to ide i ranije, u 2006 godinu i sve sto se dešavalo.
Da se vratim na gornju tvrdnju, zato igračima kao Edin moras skinuti kapu, ja se dobro sjecam njegove prve sezone u Rimu, pisali su neumorno da je flop i trebao je jak karakter da se izdignes iznad toga.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Kad izlazi novi fifa ranking?
Koliko bi trebali skociti?
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ima i na ranijim stranicama
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/my ... 032035.mp4
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/my ... 032245.mp4
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Ko ove Italijane savjetuje. U stručnom stožeru su im Bonuci, Buffon, Prandelli, Zambrota... okružili su se defanzivcima a znamo našu izreku 'dje je puno baba kilava su djeca'.
Slažem se sa Vicom. Ne treba stvarat pritisak na igrače na svjetskom prvenstvu u smislu ako ne uspijemo onda je kraj svijeta. Bitno je skupljati iskustvo a još bitnije je uvezati kontinuitet: da spojimo svjetsko pa europsko.
U medjuvremenu će se pojaviti prozor gdje možemo sistemski da sredimo i organizujemo naš fudbal i nadam se da ćemo i uspjeti.
Što se tiče poziva na SP - slažem se da treba da budu oni koji su bili tu. Ovi mladji poput Košpe, Čelika i Malića trebaju sami da izbore sledeće svjetsko prvenstvo.
Nadam se i da smo naučili igrati na rezultat. 1:0 nije kraj svijeta.
Slažem se sa Vicom. Ne treba stvarat pritisak na igrače na svjetskom prvenstvu u smislu ako ne uspijemo onda je kraj svijeta. Bitno je skupljati iskustvo a još bitnije je uvezati kontinuitet: da spojimo svjetsko pa europsko.
U medjuvremenu će se pojaviti prozor gdje možemo sistemski da sredimo i organizujemo naš fudbal i nadam se da ćemo i uspjeti.
Što se tiče poziva na SP - slažem se da treba da budu oni koji su bili tu. Ovi mladji poput Košpe, Čelika i Malića trebaju sami da izbore sledeće svjetsko prvenstvo.
Nadam se i da smo naučili igrati na rezultat. 1:0 nije kraj svijeta.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine napredovala je za šest pozicija na najnovijoj rang-listi najboljih reprezentacija svijeta.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:45Kad izlazi novi fifa ranking?
Zmajevi su trenutno na 65. mjestu sa 1.385 bodova. U odnosu na prošlu listu naš tim je napredovao za šest pozicija.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Koliko znam to je bilo prije plasmana na SP!?MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:53Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine napredovala je za šest pozicija na najnovijoj rang-listi najboljih reprezentacija svijeta.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:45Kad izlazi novi fifa ranking?
Zmajevi su trenutno na 65. mjestu sa 1.385 bodova. U odnosu na prošlu listu naš tim je napredovao za šest pozicija.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Danas je to updateovano, 65 mjesto. Sljedeci ranking ide 10 juna.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:58Koliko znam to je bilo prije plasmana na SP!?MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:53Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine napredovala je za šest pozicija na najnovijoj rang-listi najboljih reprezentacija svijeta.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:45Kad izlazi novi fifa ranking?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je