Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
1. utakmica grupne faze
BiH – Kanada
Datum: 12. juni 2026.
Stadion: Toronto Stadium (BMO Field), Toronto,Kanada
Kapacitet: 45.736
Vrijeme: 21:00 (Srednjoevropsko vrijeme)
2. utakmica grupne faze
BiH – Švicarska
Datum: 18. juni 2026.
Stadion: Los Angeles Stadium (SoFi Stadium), Los Angeles,Amerika
Kapacitet: 70.240
Vrijeme: 21:00
3. utakmica grupne faze
BiH – Katar
Datum: 24. juni 2026.
Stadion: Seattle Stadium (Lumen Field), Seattle,Amerika
Kapacitet: 69.000
BiH – Kanada
Datum: 12. juni 2026.
Stadion: Toronto Stadium (BMO Field), Toronto,Kanada
Kapacitet: 45.736
Vrijeme: 21:00 (Srednjoevropsko vrijeme)
2. utakmica grupne faze
BiH – Švicarska
Datum: 18. juni 2026.
Stadion: Los Angeles Stadium (SoFi Stadium), Los Angeles,Amerika
Kapacitet: 70.240
3. utakmica grupne faze
BiH – Katar
Datum: 24. juni 2026.
Stadion: Seattle Stadium (Lumen Field), Seattle,Amerika
Kapacitet: 69.000
-
DjaniTarik
- Kontakt:
A zavisi valjda i kakve su orginalne cijene kod fife, pozurio ja uzeo za dvije protiv svice za 1600 dollara, mislio ako se moze neke druge ublst pa da prodma ove al tankoalemsa je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:35Da, ali ostaje da se vidi. To mi logika nalaze, radni dan u podne, nek dodje Bosanaca 15k pa nek je i 20k i 20k Arapa, i 5 ovih neutralaca, osta opet 25k prazno. Pa bolje mu to dati bud-zasto u nadi da ces popit i pivu i pojesti hotdog nego da mu ostane prazno.DjaniTarik je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:22
Mislis da ce na viagogo pasti karte na 2-3 stoje evra?
Ne kazem mozda fifa ima svoje cifre i to je to. Ali i oni su biznis, sad ko kupuje je prvi val, kroz mjesec ce znati tacno koliko je karata prodano, ako to bude cifra od recimo 30k. Logika nalaze da mora spustiti cijenu za tu tekmu da bi jos prodali. Znam po NBA i NFL. Na dan ili dan prije tekme mozes naci karte barem u pola cijene. Naravno da neces do tad cekat, ali ono shvatas.DjaniTarik je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:39A zavisi valjda i kakve su orginalne cijene kod fife, pozurio ja uzeo za dvije protiv svice za 1600 dollara, mislio ako se moze neke druge ublst pa da prodma ove al tankoalemsa je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:35Da, ali ostaje da se vidi. To mi logika nalaze, radni dan u podne, nek dodje Bosanaca 15k pa nek je i 20k i 20k Arapa, i 5 ovih neutralaca, osta opet 25k prazno. Pa bolje mu to dati bud-zasto u nadi da ces popit i pivu i pojesti hotdog nego da mu ostane prazno.DjaniTarik je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:22
Mislis da ce na viagogo pasti karte na 2-3 stoje evra?
- AshburtonG
- Kontakt:
Meni jedino ima logike da su Talijani pokupili ulaznice. Nema sanse da ce yebena Svicarska imat vise od 20k navijaca na stadionu i da postoji jos maksimalno 10k retardiranih Amera koji su zainteresirani bili za tu tekmu. Za Katar je jos nelogicnije.
- tutankamon1905
- Kontakt:
To je to, lako je moguce da se ovo desilo..irska i wales/BiH..lagani prolaz na svjetsko, uzele se ulaznice, al kurkoAshburtonG je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:54Meni jedino ima logike da su Talijani pokupili ulaznice. Nema sanse da ce yebena Svicarska imat vise od 20k navijaca na stadionu i da postoji jos maksimalno 10k retardiranih Amera koji su zainteresirani bili za tu tekmu. Za Katar je jos nelogicnije.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma sutra cemo vidjet na ovom marketplace. Bice sigurno dosta karata za nasu grupu. Ono razumio bih da igra neka repka gdje imas svjetske zvijezde, pa tu onda bude zapravo najvise neutralaca ali ni mi nit ove druge dvije reprezentacije nemamo nikog tog kalibra.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:58To je to, lako je moguce da se ovo desilo..irska i wales/BiH..lagani prolaz na svjetsko, uzele se ulaznice, al kurkoAshburtonG je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:54Meni jedino ima logike da su Talijani pokupili ulaznice. Nema sanse da ce yebena Svicarska imat vise od 20k navijaca na stadionu i da postoji jos maksimalno 10k retardiranih Amera koji su zainteresirani bili za tu tekmu. Za Katar je jos nelogicnije.
Na SP 2026 ce ici najmanje "Svicaraca" i "Bosanaca" ili "Arapa". To je kao sve u Americi privremeni hype popkulture i svi Ameri zele da odu na "soccer utakmicu" pa makar to bilo Panama - Ghana. Posto nisu sami host te su gradovi totalno razbacani, imas nekih 7-8 utakmica u Los Angelesu koji ima stanovnika ko Bosna, Svicarska i Katar zajedno puta 3. Jos vrlo relevantan kontingent karata ce ici na raznoraze sponzore, company events itd. americke budalstine.
Ako je i 50% kapaciteta stadiona za "navijace" to je vec dobro.
Evo sad ima i za oko 400AshburtonG je napisao/la: ↑01 apr 2026, 20:02Ma sutra cemo vidjet na ovom marketplace. Bice sigurno dosta karata za nasu grupu. Ono razumio bih da igra neka repka gdje imas svjetske zvijezde, pa tu onda bude zapravo najvise neutralaca ali ni mi nit ove druge dvije reprezentacije nemamo nikog tog kalibra.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:58To je to, lako je moguce da se ovo desilo..irska i wales/BiH..lagani prolaz na svjetsko, uzele se ulaznice, al kurkoAshburtonG je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:54Meni jedino ima logike da su Talijani pokupili ulaznice. Nema sanse da ce yebena Svicarska imat vise od 20k navijaca na stadionu i da postoji jos maksimalno 10k retardiranih Amera koji su zainteresirani bili za tu tekmu. Za Katar je jos nelogicnije.

Zadnja izmjena: soko, dana/u 01 apr 2026, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Čekam, čekam.... iako ću vjerovatno odustati kad vidim kakve su cijene

Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Sumnjam, biti ce naravno i tih kojem je samo da bude na bilo kojoj tekmi ali je procentualno mali broj. Da je C.Ronaldo, Messi i to da, a ovako da potrosi prosjecni lik $800 na "lijevu" tekmu poput BiH-Katar, cisto sumnjam prosto ne vjerujemAmarinho je napisao/la: ↑01 apr 2026, 20:03Na SP 2026 ce ici najmanje "Svicaraca" i "Bosanaca" ili "Arapa". To je kao sve u Americi privremeni hype popkulture i svi Ameri zele da odu na "soccer utakmicu" pa makar to bilo Panama - Ghana. Posto nisu sami host te su gradovi totalno razbacani, imas nekih 7-8 utakmica u Los Angelesu koji ima stanovnika ko Bosna, Svicarska i Katar zajedno puta 3. Jos vrlo relevantan kontingent karata ce ici na raznoraze sponzore, company events itd. americke budalstine.
Ides li ti gledati sta?alemsa je napisao/la: ↑01 apr 2026, 20:09Sumnjam, biti ce naravno i tih kojem je samo da bude na bilo kojoj tekmi ali je procentualno mali broj. Da je C.Ronaldo, Messi i to da, a ovako da potrosi prosjecni lik $800 na "lijevu" tekmu poput BiH-Katar, cisto sumnjam prosto ne vjerujemAmarinho je napisao/la: ↑01 apr 2026, 20:03Na SP 2026 ce ici najmanje "Svicaraca" i "Bosanaca" ili "Arapa". To je kao sve u Americi privremeni hype popkulture i svi Ameri zele da odu na "soccer utakmicu" pa makar to bilo Panama - Ghana. Posto nisu sami host te su gradovi totalno razbacani, imas nekih 7-8 utakmica u Los Angelesu koji ima stanovnika ko Bosna, Svicarska i Katar zajedno puta 3. Jos vrlo relevantan kontingent karata ce ici na raznoraze sponzore, company events itd. americke budalstine.
Hajde nek neko iskusniji mi kaze gdje trebam gledati karte, najsigurnije preko Fifa stranice? Nije mi jasno sta je sad ovo Last Minut i te gluposti? Zar nema normalno kupiti kartu?
Jarane SP u drzavi od 350 miliona stanovnika. Sta si mislio da mozes uci kao na kupikartu.ba i izabrat koju zelis?
Sve je rasprodato stim da su se ekipe vecinom vec kvalifikovale u Novembru a u Decembru bio zdrjieb. Sad ovo sto zgrabis zgrabio si. Imas da cekas na FIFA stranici to last minute i ako ne uspijes imas "crno" ili "sekundarno" trziste tipa Viagogo, stubhub, seatgeek itd gdje ljudi koji ne zele ici prodaju kartu za skuplje + dodje jos taxa tih stranica koji zele naravno zaradit.
Ne. Kako sam pročitao, za to "PMA" treba imati nekakav access code koji se dobije preko NFSBIH ako se ne varam.
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Gledam za ovaj Viagogo, on bas i nije tako siguran. Seatgeek jeste , al je dosta skuplje.Amarinho je napisao/la: ↑01 apr 2026, 20:17Jarane SP u drzavi od 350 miliona stanovnika. Sta si mislio da mozes uci kao na kupikartu.ba i izabrat koju zelis?
Sve je rasprodato stim da su se ekipe vecinom vec kvalifikovale u Novembru a u Decembru bio zdrjieb. Sad ovo sto zgrabis zgrabio si. Imas da cekas na FIFA stranici to last minute i ako ne uspijes imas "crno" ili "sekundarno" trziste tipa Viagogo, stubhub, seatgeek itd gdje ljudi koji ne zele ici prodaju kartu za skuplje + dodje jos taxa tih stranica koji zele naravno zaradit.
Jest fakat upravu si. Javi da li si imao srece u ovom last minute.DanijelTZ je napisao/la: ↑01 apr 2026, 20:19Ne. Kako sam pročitao, za to "PMA" treba imati nekakav access code koji se dobije preko NFSBIH ako se ne varam.
Amarinho je napisao/la: ↑01 apr 2026, 20:17Jarane SP u drzavi od 350 miliona stanovnika. Sta si mislio da mozes uci kao na kupikartu.ba i izabrat koju zelis?

Evo ti, kao sto ti rekao za Portugal ziza (C. Ronaldo)
Gledaj dole Saudijska Arabija $155. Moguce da su Italijani pokupovali kao sto rece @ash. Jer je nasa tekma realno bliza ovoj S. Arabiji.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 01 apr 2026, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Moze li iko prenijeti Skoricu ili Causevicu da nas boli qrc sto je Gatuso nesto ponosan, sto Capello nije zaspao svu noc ili sto je Donaruma otvorio dusu.
Pa dosta vise, ohanite malo sa njima. Fasovali su sinoc svoje i ko ih yebe. Ne bi ni talijanski mediji srali o nama toliko da su oni prosli.
Pa dosta vise, ohanite malo sa njima. Fasovali su sinoc svoje i ko ih yebe. Ne bi ni talijanski mediji srali o nama toliko da su oni prosli.