FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Kako mi je samo drago sto se Abidal opet vraca na teren. Guardiola ce ga sigurno ubaciti par minuta 

Abidal je zaslužio da ga Guardiola sutra ubaci barem 5-10 zadnjih minuta, a ne sumnjam da hoće. Čitav meč da odigra je već kritično po njega, jer je isti jako zahtjevan i težak, uprkos Barcinoj pobjedi na Bernabeu od 0:2. Uglavnom, sutra se nadam "glatkom" prolazu Blaugrane.
Still learning...
- thenaturalone
- Kontakt:
Kako me je obradovala ova vijest za Abidala, samo nek je hvala Bogu dobro, siguran sam da ce sutra upisati bar 10-tak minuta, ima da grmi stadion.
oooooooooojjjjj hoce biti jako sutra ....
evo i Abi se vraca...
za raju, za nas - za Barselonu....
evo i Abi se vraca...
za raju, za nas - za Barselonu....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ocigledno neracunaju na 4K sto su duzni R.Madridu tj. 5 % nije ovo tekma iz PD

http://www.as.com/futbol/articulo/4000- ... ftb_16/Tes
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Sutra ako Bog da vjerujem da će biti odlična atmosfera na Camp Nou i da će navijači dati sve od sebe da Pepovi momci osjete svu ljubav i podrsku i da će im to biti još dodatni motiv da igraju onako kako oni to znaju.
Što se tiče same igre nadam se da Barcelona neće ući previše samouvjereno u utakmicu zbog rezultata od 2-0 jer bi im to moglo itekako naškoditi kad Real krene napadati,što više imati loptu u svom posjedu će biti ključna stvar ,ali isto tako i precizna dodavanja(pasovi) jer se protiv Madrida ne smiju događati greške u dodavanjima kao što se nekada znalo desiti u zadnja dva klasika.
Nadam se da će sastav biti najbolji što trenutno možemo imati a da će odbrana biti na nivou jer sam sasvim siguran da će Real od prve minute žestoko napasti i trebamo se čuvati faula u našem šesnaestercu(posebno Mascherano mora biti oprezan jer je on sklon pravljenju prekršaja).
Imam osjećaj da će publika igrati veliku ulogu u svemu ovome i siguran sam da će Camp Nou "gorjeti" od povika navijača i riječi bodrenja.
Isto tako vjerujem da će sva ova dešavanja oko Mourinha,tužbe itd.pozitivno utjecati na naše momke i da će u njima proraditi ponos tako da će dati i više od svojih mogućnosti za prolaz dalje.
Što se tiče same igre nadam se da Barcelona neće ući previše samouvjereno u utakmicu zbog rezultata od 2-0 jer bi im to moglo itekako naškoditi kad Real krene napadati,što više imati loptu u svom posjedu će biti ključna stvar ,ali isto tako i precizna dodavanja(pasovi) jer se protiv Madrida ne smiju događati greške u dodavanjima kao što se nekada znalo desiti u zadnja dva klasika.
Nadam se da će sastav biti najbolji što trenutno možemo imati a da će odbrana biti na nivou jer sam sasvim siguran da će Real od prve minute žestoko napasti i trebamo se čuvati faula u našem šesnaestercu(posebno Mascherano mora biti oprezan jer je on sklon pravljenju prekršaja).
Imam osjećaj da će publika igrati veliku ulogu u svemu ovome i siguran sam da će Camp Nou "gorjeti" od povika navijača i riječi bodrenja.
Isto tako vjerujem da će sva ova dešavanja oko Mourinha,tužbe itd.pozitivno utjecati na naše momke i da će u njima proraditi ponos tako da će dati i više od svojih mogućnosti za prolaz dalje.
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
[youtube][/youtube]
Hristo Stoichkov je izjavio: "Za mene su svojevremeno govorili da me samo pištoljem mogu zaustaviti, ali danas je potrebna puška da bi se zaustavio Messi"
Evo jedan tekst o ovom magionicaru
http://www.****.com/kolumne/lionel- ... a-mo%C4%87
Hristo Stoichkov je izjavio: "Za mene su svojevremeno govorili da me samo pištoljem mogu zaustaviti, ali danas je potrebna puška da bi se zaustavio Messi"

Evo jedan tekst o ovom magionicaru
http://www.****.com/kolumne/lionel- ... a-mo%C4%87
[youtube][/youtube]
Inace ovaj "mesar" je dobio 12 utakmica zabrane igranja u prvenstvenim utakmicama, a takodjer je imao tuzbu na sudu zbog ugorozavanja zdravlja portivnickom igracu, i onda se Frankovci nadju bunuti samo za crveni karton.
Pustite Frankovce nek slijede svog trenera koji ih je hipnotizirao i nek pricaju sta hoce, samo ih iskulirajte.
Inace ovaj "mesar" je dobio 12 utakmica zabrane igranja u prvenstvenim utakmicama, a takodjer je imao tuzbu na sudu zbog ugorozavanja zdravlja portivnickom igracu, i onda se Frankovci nadju bunuti samo za crveni karton.
Pustite Frankovce nek slijede svog trenera koji ih je hipnotizirao i nek pricaju sta hoce, samo ih iskulirajte.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sve bi se ovo desilo Alvesu da ovaj nezna protiv kojeg kretena igra. Al' mi nisu jasni ovi frankovci - cuj nije ga dirno. Dobro malo zakacio kramponima al ga nije udario. Vjerovatno bi frankovci bili zadovoljni da je Alves zavrsio ko ovaj momak gore
. Ko eto nije zivotinja imala namjeru da ga povrijedi a ovaj je dobro odglumio. Svi glumili a ove murinjove kukavice samo malo "nenamjerno" sutale messija, gazale pedra, gazale villu itd. A oni dzubrad glumili, glumili i glumili. Al' dragooooo mi zbog onog njihovog arogantnog pakšua nemate pojma. Ovo 2:0 samo zbog njega nek crkne od muke. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- adas_barca
- Kontakt:
Real Madrid će sutra na Camp Nou imati svega oko 1500 navijača iako je klub prema pravilima UEFA-e imao pravo na 4687 ulaznica (5% kapaciteta stadiona) - ja sam ovako cuoLos_Blanos2 je napisao/la:Ocigledno neracunaju na 4K sto su duzni R.Madridu tj. 5 % nije ovo tekma iz PD
http://www.as.com/futbol/articulo/4000- ... ftb_16/Tes

- sarajlija89
- Kontakt:
Pa koji q uopce dolaze, znaju sta ih cekaReal Madrid će sutra na Camp Nou imati svega oko 1500 navijača iako je klub prema pravilima UEFA-e imao pravo na 4687 ulaznica (5% kapaciteta stadiona) - ja sam ovako cuo![]()

Mazohisti hahah

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
[youtube][/youtube]
Afterparty nakon pobjede u Madridu

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Iako su mnogi mediji prenijeli informaciju kako je Real Madrid uložio žalbu na ponašanje 6 igrača Barcelone, sinoć se ispostavilo kako ih je bilo 8! Između ostalih, Real se žalio i na ponašanje Lionela Messija! Zbog čega?
Znam da ce sad svi pisati zajebancije i fore,silovanje fazoni al fkt onako nemogu da skontam,sta je bio cilj haj za pojedince i kontam al za Messija vrlo tesko da mogu shvatiti? sta kao cilj je bio da im suspendujes citav prvi tim za finale pa napisi i zali se na sve zivo?

Znam da ce sad svi pisati zajebancije i fore,silovanje fazoni al fkt onako nemogu da skontam,sta je bio cilj haj za pojedince i kontam al za Messija vrlo tesko da mogu shvatiti? sta kao cilj je bio da im suspendujes citav prvi tim za finale pa napisi i zali se na sve zivo?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
To jel ?Raul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Previse se digla prasina oko toga,pa su to oni,koji su to i izazvali,htjeli jos vise iskoristiti.Ovako su optuzili igrace Barce,eto njih 8.Naravno,ne moze se kazniti toliko igraca,nemoguce,znali su to i sami,ali su kontali bar 1-2 igraca da ce UEFA kazniti.
Mislim,ovo je presmijesno sta oni rade,ovo se povlaci kroz cijelu sezonu,od jeftinih provokacija do ovoga,od "crtanja i brisanja" igraca kako bi se nasli u offsideu do optuzba za doping(znamo svi odakle oni dolaze).
Najsmjesnije je za Messia definitivno,ovo ne mogu nikako objasniti.
Ali yebo to,veceras je revans,puno bitnija stvar.
Mislim,ovo je presmijesno sta oni rade,ovo se povlaci kroz cijelu sezonu,od jeftinih provokacija do ovoga,od "crtanja i brisanja" igraca kako bi se nasli u offsideu do optuzba za doping(znamo svi odakle oni dolaze).
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
[youtube][/youtube]

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
nidjo_barca je napisao/la:Previse se digla prasina oko toga,pa su to oni,koji su to i izazvali,htjeli jos vise iskoristiti.Ovako su optuzili igrace Barce,eto njih 8.Naravno,ne moze se kazniti toliko igraca,nemoguce,znali su to i sami,ali su kontali bar 1-2 igraca da ce UEFA kazniti.
Nastavak prljavih igara - otkriveno prljavo lice - samo potvrda sto to smece od kluba i ljudi nikad nisam volio - ovdje je sve sad bitno uraditi samo da Barselona ne osvoji - a osvojice aBogda pa makar sve pocrkalo od muke.

Eh , da se i ja javim uoci vecerasnje utakmice, iskreno, ocekujem potop Reala, makar 3 gola u njihovoj mrezi. Veceras se ne smiju braniti, a to ce nasi velemajstori znalacki iskoristiti. Volio bih od prve minute vidjeti Fontasa,Thiaga i Jeffrena, ali tesko, ipak je velik ulog u pitanju... jedino da udju u drugom poluvremenu, sva sreca pa se Milito povrijedio i nemamo straha da on ne napravi neki kiks . Na lijevom beku bi se mogao naci Maxwell iako nije bas u nekoj formi, Desno ce biti Alves, a dva stopera Pique i Busquets . Vezni red Iniesta,Xavi i Mascherano i u napadu Messi,Villa i Pedro. Sasvim dovoljno za 3 komada!
Gracias Equip !!! Visca Barca ...
Gracias Equip !!! Visca Barca ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- DAVID VILLA
- Kontakt:
makar pobjedili i 1-0 ja bi bio sretan,samo da pobjedimo,a pobjedicemo...catalonia je napisao/la:večeras je samo bitno da damo više golova od reala i stvar rješena

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.