31.03.2026 BiH - Italija

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Elddar
Kontakt:

Re: 31.03.2026 BiH - Italija

Post Postao/la Elddar » 01 apr 2026, 22:20

viKK je napisao/la:
01 apr 2026, 22:13
Elddar je napisao/la:
01 apr 2026, 21:52
Braco molim vas ako ima neki snimak utakmice osim BHT :bow:
https://gofile.io/d/cRB0Hx
imas ovdje :bih:
Legendo :bow: Hvala ti, dabogda sutra dobio neocekivanu neku lijepu vijest :mrgreen: :bih:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 apr 2026, 22:20

CHR je napisao/la:

Strasan video. Dubioza :bih: :bih:

Donnarumma. Mrs cigojneru! :urnebes: :guz:
Kako Barba podignu Bajraktarevica kao dijete. :rol:

Dobar video :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 apr 2026, 22:33

Odlična analiza. Rade genijalan. :bow:

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 apr 2026, 22:39

Moram pokusat par misli sabrat i nesto napisat za ovu utakmicu od sinoc, ali opcenito sta se dogodilo zadnjih godinu.

Dan kasnije i dalje mi je tesko pojmit da smo ovo napravili i kako smo ovo uspjeli. Pretpostavljam da nekome izvana, ko povrsno gleda rezultate, ovo izgleda kao neka slaba repka koja se na neku nafaku provukla. Ali nevjerovatno je kad shvatis koliko je brzo ova ekipa srasla u jednu grupu koja naprosto na terenu dise skupa. Ne znam, nemam rijeci, imao sam neki osjecaj vec od Walesa, nakon sto smo vidjeli sta se tamo dogodilo, da mozemo Italiju isto srusit. Moralo se dogodit.

Mislim da ovo sto su sada ovi momci napravili po prvi put razbilo i kompletno ostavilo iza nas taj neki kompleks nize vrijednosti, nedorecenosti, tog "malo nam je falilo" mentaliteta koji smo vukli jos od ranih 2000ih. Svaki poraz i svaka od tih "kobnih" utakmica pocevski od danske pa preko spanije, srbije, francuske, oba portugala... Sve se to nekako odrazi na kolektivnu psihu tima. Tesko je toga se rijesiti, skoro svaka generacija u zadnjih 20 godina je nosila odredjene igrace u kosturu sastava koji su nosili klice svih tih "zamalo" utakmica.

Ona ekipa koja je otisla na svjetsko 2014 je itekako bolovala od istog tog sindroma, to se da vidjeti lako na zadnje tri utakmice tih kvalifikacija, gdje nas je puka sreca provukla dalje. Mi smo te kvalifikacije objektivno trebali bez poraza proci. Mislim da sam jucer ovdje linkao i video gdje vedo u podcastu govori kako je u ekipi vladao strah od kiksanja i ponovnog baraza prije utakmice s litvanijom.
I onaj mec protiv Nigerije je bio kruna svega toga nekako. Tesko mi je vjerovat ali fakat smo bolovali 12 godina od te rane, svi kiksevi poslije toga su samo dokaz koliko se nismo mogli oporavit i to je sve vodilo nekom silaznom putanjom.

Ovi momci danas koji igraju definitivno ne bi ostali na 1-0 protiv one Nigerije ;)

Ne znam iskreno kako bih opisao ovaj fudbal koji sad igramo, poprilicno je divlji i nekad lici na cisto bunarenje (jos pogotovo kad ubacimo sva tri "drveta" u napad), bekovi ti mijenjaju strane vise puta u utakmici, bacamo rabone u 102. minuti... :mrgreen: ali iskreno iz utakmice u utakmicu izgleda opasnije i kohezivnije. I moram priznat, imamo strasnu odbranu, iako i dalje po mom misljenju previse kiksamo, ali makar se sad znamo vratit. Kad sagledas igrace pojedinacno, ne izgleda to tako impresivno. Mladi, neiskusni, itd itd.. Ali su ekipa gdje kad ih sve saberes, nekim cudom dobijes nesto sto je mnogo jace od toga kad ih sve izolovane sagledas. Takve ekipe su najopasnije i najlakse za podcijenit. Ona ekipa iz 2013-2017 je bila suprotno, njih kad saberes su bili slabiji nego kad ih gledas pojedinacno.

Takodjer, samo cu napomenut koliko mi je drago sto su i Kerim i Esmir imali priliku da na penalima pogode obojica. Kakav je to samo boost samopouzdanja, tako mlad moci u tako vaznoj utakmici protiv vjerovatno drugog najboljeg golmana na svijetu pogoditi i poslati svoju drzavu na svjetsko prvenstvo.

EDIT: I jos jedna stvar, koja je MNOGO razlicita sada u odnosu na prije nekih 15-ak godina, mnogi se sjecaju onih pricama o tzv. "klanovima" u reprezentaciji. Pa su tu bile i razne gadne stvari, sjecate se i onih incidenata sa Hajrovicem prije nego sto ce dobit poziv u reprezentaciju, konflikt sa dzekom itd.. Mislim, dosta tih stvari su mediji prenapuhali, ali to nije zdrava atmosfera za grupu igraca koji trebaju da ginu jedan za drugog.

Ovi danas mi izgledaju kao totalna suprotnost od toga. I van terena i na terenu.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 01 apr 2026, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 apr 2026, 22:40

Vlada FBiH odriješila kesu: Izdvojili 300.000 KM za Zmajeve zbog plasmana na Mundijal
Morali su vala vise, al haj od koga je, dobro je...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 apr 2026, 22:43

Gledam neke viralne objave i kao cijena reprezentacije Bosne 120 miliona eura a Italije 900 miliona eura pa su bili favoriti i kao to se ne gubi. Ne znaju drugovi da Muharemović i Alajbegović sami vrijede 150 miliona eura ali eto možda nam je to i pomoglo sto ovi igrači jos nisu otkriveni svim pratiocima fudbala u Evropi. Ali eto upoznaju ih polagano.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 01 apr 2026, 22:44

A sta smo mi ljudi Italijanima uradili? Pratim njemacke,bosanske,engleske i italijanske medije. Ovaj nivo ponizenja ja dugo nisam vidio. Njihovi YouTube kanali su nevjerovatno ljuti,psuju im, vrijedjaju igrace. Njihovi mediji polako pocinju da ih drobe. Njemacki i italijanski komentari su vecinom da Italija ne pripada najboljim selekcijama Evrope. Svi kazu da smo bili bolji.
Izbaci mi neki video u kojem lik poredi penal iz finala 1994 i onaj prvi penal protiv nas.
Di Marcu je ugasena karijera bukvalno. Covjeka sprda cijeli svijet. Na svakoj slijedecoj utakmici ce on morat da pogine da se izvine italijanima za ovaj poraz. Gatuso je mrtav covjek. Njega vise niko ne uzima za ozbiljno.
Za zlo bih im uzeo ponasanje prema nama tokom i nakon utakmice. Da su nas pobjedili pricali bi o jednoj lijepoj pobjedi u BiH protiv ljudi koji nemaju stadiona.
Press - ponizili nas nakon tekme. Nije bilo prevoda. Nasi nisu smjeli bukvalno nista ni pitat. Odlazak iz BiH nakon sat vremena. Samo su cekali da odu iz drzave.
A sada o nasoj igri malo,barem o jednom segmentu. Mislim da smo kao ekipa ugasili di Marca koji je njihov najopasniji igrac. On je protiv nas imao jednu priliku u drugom poluvremenu i to je to. A u odbrani smo ga guzili kao miu khalifu. Napadao ga Esmir cijelo vrijeme na lijevu nogu. Dobro su zatvarali tu udarac gdje je stoper cesto izlazio na blok. Ali ulijetao im je i Dedic. Dedic je i asistirao za gol. Jedno vrijeme ga je tukao Memic sa brzim ubacajima. Nad Memicem je napravljen crveni.
Znaci covjek nije znao gdje je sta je i sa kim je. Ugasen u svakom smislu fudbalske igre.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 01 apr 2026, 22:48

231983 je napisao/la:
01 apr 2026, 21:17
Diadora je napisao/la:
01 apr 2026, 21:08
Ljudi ja Sam se tek otrijeznio. Nevjerovatno da smo ovo uspjeli proci uprkos Barbinom glupiranju sa taktikom I igracima.
Kad Sam vidio da Tahir ulazi vec Sam se pozdravio sa mundijalom. Mijenjanje kolasinca na poluvremenu je bio kriminal I moglo nas je glave doci.

Sva nesreca koju smo imali prije u barazima, svjetskom itd nam se vratila u ovim kvalifikacijama.
Imamo nevjerovatno talentovanu ekipu koja realno igra na 50 posto svojih mogucnosti.

Odgovorno tvrdim da je ovo najjaca bh repka u historiji. Nikad nismo imali ovoliko talenta na raspolaganju odjednom. Bajraktarevic, alajbegovic, muharemovic,dedic su nivo talenta kojeg se ni top repke ne bi postidile.

Izvuce nas Tabak. Toliko mi je drago zbog ovog momka Kao da mi je brat rodzeni. Da VA's podsjetim da je ovaj momak ne tako davno sikaniran od strane barbe I ekipe zbog igraca koji mu nisu ni do koljena.

Gdje su Sada omerovici kulasini I slicni Koji su na silu gurani prije esmira.

Ima ovdje potencijala da se dogura daleko na svjetskom. Samo se bojim da ce ovo svjetsko biti poligon za prodaju menadzerskih igraca kao i 2014
Prijatelju, ja da sam na tvom mjestu izbrisao bih ovaj profil i napravio novi ako, eto, jos uvijek imas obraza doci na ovaj forum.
Mislim, ništa lično, ali eto tako. Nakon svega što si zadnjih dana pisao, najmanje što možeš sada uraditi je da se odjaviš, jer i ako je nekad neko uvažavao tvoje i fanatikovo mišljenje (ako su to uopšte dva a ne jedan lik), mislim da nakon ovog sinoć više neće.
Druze kad budes imao priliku pogledaj utakmicu ponovo. Barbini potezi su nas skupo moglo kostati.
Bezveze mijenja kolasinca a onda seljaka dedica s desne strane na lijevu pa ga opet vrati desno.
Bezobrazno forsiranje tahirovica, pa lik je nakon 15 minuta bio na ivici crvenog kartona. Ulaskom Tabaka, Tahir je Sam bio na sredini terena, imali smo 2 krila 2 centarfora I poluspica, nidje veze.
Da su talijani iskoristili bar jednu od 3-4 mrtve sanse koje su stvorili sa igracem manje ja I ti bi imali drugaciju konverzaciju od ove sad.

Nebitno, hvala Bogu prosli smo ali ova repka ima kvaliteta I potencijala za puno, puno vise od samog plasmana.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 01 apr 2026, 23:00

viKK je napisao/la:
01 apr 2026, 22:39
Moram pokusat par misli sabrat i nesto napisat za ovu utakmicu od sinoc, ali opcenito sta se dogodilo zadnjih godinu.

Dan kasnije i dalje mi je tesko pojmit da smo ovo napravili i kako smo ovo uspjeli. Pretpostavljam da nekome izvana, ko povrsno gleda rezultate, ovo izgleda kao neka slaba repka koja se na neku nafaku provukla. Ali nevjerovatno je kad shvatis koliko je brzo ova ekipa srasla u jednu grupu koja naprosto na terenu dise skupa. Ne znam, nemam rijeci, imao sam neki osjecaj vec od Walesa, nakon sto smo vidjeli sta se tamo dogodilo, da mozemo Italiju isto srusit. Moralo se dogodit.

Mislim da ovo sto su sada ovi momci napravili po prvi put razbilo i kompletno ostavilo iza nas taj neki kompleks nize vrijednosti, nedorecenosti, tog "malo nam je falilo" mentaliteta koji smo vukli jos od ranih 2000ih. Svaki poraz i svaka od tih "kobnih" utakmica pocevski od danske pa preko spanije, srbije, francuske, oba portugala... Sve se to nekako odrazi na kolektivnu psihu tima. Tesko je toga se rijesiti, skoro svaka generacija u zadnjih 20 godina je nosila odredjene igrace u kosturu sastava koji su nosili klice svih tih "zamalo" utakmica.

Ona ekipa koja je otisla na svjetsko 2014 je itekako bolovala od istog tog sindroma, to se da vidjeti lako na zadnje tri utakmice tih kvalifikacija, gdje nas je puka sreca provukla dalje. Mi smo te kvalifikacije objektivno trebali bez poraza proci. Mislim da sam jucer ovdje linkao i video gdje vedo u podcastu govori kako je u ekipi vladao strah od kiksanja i ponovnog baraza prije utakmice s litvanijom.
I onaj mec protiv Nigerije je bio kruna svega toga nekako. Tesko mi je vjerovat ali fakat smo bolovali 12 godina od te rane, svi kiksevi poslije toga su samo dokaz koliko se nismo mogli oporavit i to je sve vodilo nekom silaznom putanjom.

Ovi momci danas koji igraju definitivno ne bi ostali na 1-0 protiv one Nigerije ;)

Ne znam iskreno kako bih opisao ovaj fudbal koji sad igramo, poprilicno je divlji i nekad lici na cisto bunarenje (jos pogotovo kad ubacimo sva tri "drveta" u napad), bekovi ti mijenjaju strane vise puta u utakmici, bacamo rabone u 102. minuti... :mrgreen: ali iskreno iz utakmice u utakmicu izgleda opasnije i kohezivnije. I moram priznat, imamo strasnu odbranu, iako i dalje po mom misljenju previse kiksamo, ali makar se sad znamo vratit. Kad sagledas igrace pojedinacno, ne izgleda to tako impresivno. Mladi, neiskusni, itd itd.. Ali su ekipa gdje kad ih sve saberes, nekim cudom dobijes nesto sto je mnogo jace od toga kad ih sve izolovane sagledas. Takve ekipe su najopasnije i najlakse za podcijenit. Ona ekipa iz 2013-2017 je bila suprotno, njih kad saberes su bili slabiji nego kad ih gledas pojedinacno.

Takodjer, samo cu napomenut koliko mi je drago sto su i Kerim i Esmir imali priliku da na penalima pogode obojica. Kakav je to samo boost samopouzdanja, tako mlad moci u tako vaznoj utakmici protiv vjerovatno drugog najboljeg golmana na svijetu pogoditi i poslati svoju drzavu na svjetsko prvenstvo.

EDIT: I jos jedna stvar, koja je MNOGO razlicita sada u odnosu na prije nekih 15-ak godina, mnogi se sjecaju onih pricama o tzv. "klanovima" u reprezentaciji. Pa su tu bile i razne gadne stvari, sjecate se i onih incidenata sa Hajrovicem prije nego sto ce dobit poziv u reprezentaciju, konflikt sa dzekom itd.. Mislim, dosta tih stvari su mediji prenapuhali, ali to nije zdrava atmosfera za grupu igraca koji trebaju da ginu jedan za drugog.

Ovi danas mi izgledaju kao totalna suprotnost od toga. I van terena i na terenu.
Bravo, odlicno poredjenje. Protiv Danske je bilo previse emocija sto je i selektor rekao, rat je jos bio veoma svjez i emocije usijane, prenijelo se i na igrace.
Onaj prvi baraz s Portugalom realno falilo je malo i kvaliteta ali i srece. Sta smo precki i stativa pogodili. Tad im nije Ronaldo igrao.
Drugi Portugal je bila njihova demonstracija sile gdje se nista pitali nismo.
Brazil generacija je bila previse mahalska u svakom smislu i fudbalskom i medjuljudskom na celu s Papetom koji je isti takav. Nije to ni da ih vrijedjam, daleko od toga, vec je cinjenica. Igraci su bili mentaliteta prosjecnog covjeka s ulice. Mentaliteta svih nas. Mi smo nevidljivi bili protiv Slovacke 2x (ona Zilina je sreca luda), u Litvaniji se takodjer noge odsjekle, protiv Nigerije smo ocajno odigrali na stranu ofsajd. A tim je vise manje bio flajs masina da svi strepe od njega na SP.
Ja sam protiv Argentine bio ponosan prije utakmice. Himna BiH na SP, Marakana, Argentina i Messi. Idemo pokazati svijetu da znamo fudbala pa sta bude. Tako smo i odigrali.
Pred Nigeriju mi nije bilo dobro. Moras ih dobiti. Noge mi se odsjekle. Tako smo i odigrali.
Protiv Irana ko ga J**+ opusteno svakako smo ispali. Nek pokazu sta znaju. Tu utakmicu smo ubili. Tako smo i odigrali.
Dalja agonija je nastavljena odsjecanjem nogu protiv Irske i Sjeverne Irske.
Protiv Ukrajine su se stvari pocele mijenjati ali ocito nedovoljno.

I sad dolaze ovi. Ja sam bio kao nikad ubjedjen u pobjedu. Ovo je ekipa koja dobija velike utakmice i koja napokon skida skalp top svjetskoj reprezentaciji. Ovi bi isli u Litvaniju i natrpali im 5 komada za kraj kvalifikacija i odlazak na SP a ostale utakmice bi dobijali po 1-0.
I ovo je tek pocetak. To je sigurno. Ja sam siguran u naredni Euro. Nije mi upitan.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 01 apr 2026, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

BosnianDragon2024
Kontakt:

Post Postao/la BosnianDragon2024 » 01 apr 2026, 23:06

Elddar je napisao/la:
01 apr 2026, 22:20
viKK je napisao/la:
Elddar je napisao/la:
01 apr 2026, 21:52
Braco molim vas ako ima neki snimak utakmice osim BHT :bow:
https://gofile.io/d/cRB0Hx
imas ovdje :bih:
Legendo :bow: Hvala ti, dabogda sutra dobio neocekivanu neku lijepu vijest :mrgreen: :bih:
Hvala legendo.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 01 apr 2026, 23:09

Može li neko pronaći 3-4 super šanse Italije?
Kome je smetao premještaj Dedića na drugu stranu neko vrijeme osim gostima.

Prestani srati analitičaru.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 01 apr 2026, 23:09

Virtu4l je napisao/la:
01 apr 2026, 22:33
Odlična analiza. Rade genijalan. :bow:

Jeza me hvata dok slušam kako lijepo pričaju o nama, a njima realno svaka čast kakve ljudine. Možda smo jaci nego što mislimo :mrgreen:.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 apr 2026, 23:14

Madal je napisao/la:
01 apr 2026, 23:00
viKK je napisao/la:
01 apr 2026, 22:39

Brazil generacija je bila previse mahalska u svakom smislu i fudbalskom i medjuljudskom na celu s Papetom koji je isti takav. Nije to ni da ih vrijedjam, daleko od toga, vec je cinjenica. Igraci su bili mentaliteta prosjecnog covjeka s ulice. Mentaliteta svih nas.
Da, ovo mi je isto bilo u glavi, ali rekoh da ne spominjem da ne duzim post previse. Ali 100% se slazem, odmah mi padne na pamet onaj podcast Medunjanina sa Emirom Delicem, gdje on prica o kojekakvim "mahalaskim" situacijama koje je dozivio, a slusajuci ga shvatis da ni on nije manji mahalas. Tuzno jer su tehnicki bili strasno kvalitetni svi (iako i toj ekipi su neke stvari falile da ustvari bude top ekipa, ali to nije sada tema). A kad Papeta spominjes, Medunjanin isto spominje tada kako Pape u sustini nije ni s kim pretjerano ni pricao od igraca osim Spahe i sa Dzekom tu i tamo. Ne znam jel to neka stara jugo skola ili sta, ali ocigledno nije pomagalo ekipi, koja je vec na neki nacin bila fragmentirana. Sergej ocigedno komunicira i pokusava bit blizak sa svima i to se primijeti, pogotovo u tome koliko ga igraci vole, svi ovi njihovi upadi sinoc na intervju, pa na presicu, zagrljaji s njim.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 01 apr 2026, 23:23

Zašto je donnarumma išao na dedića nakon utakmice i prije tog kod crvenog?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 apr 2026, 23:25

cutura je napisao/la:
01 apr 2026, 21:19
po meni barbarez je najuspjesniji selektor u historiji bih, uspjesniji od papeta koji je imao skoro sve pripremljeno i daleko laksi put do sp, a barbarez i ekipa su ovo napravili za dvije godine, HALO DVIJE GODINE MOZDA I MANJE I NA SVJETSKOM SMO !!!
Kad sve sagledam I meni tako izgleda
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 apr 2026, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 01 apr 2026, 23:25

ArtemisFowl je napisao/la:
01 apr 2026, 23:23
nakon utakmice valjda jer mu je Amar odmahivo rukom da izadje sa stadiona, ovaj ganci se valjda uvrijedio na to.. a prva situacija ne znam zbog cega

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 apr 2026, 23:26

ArtemisFowl je napisao/la:
01 apr 2026, 23:23
Oni su se vec zakacili kod crvenog Bastonija, i mislim da je tokom meca samo nastavilo to prepucavanje. Ima onaj jedan snimak izbliza nakon kraja utakmice gdje vidis da mu Dedic nesto dobacuje i onda ovaj krene prema njemu, sad, ko je od njih prvi kome sta rekao ne znam jer ne vidi se Donnarumma na pocetku, ali ne djeluje ko ista ozbiljno.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 01 apr 2026, 23:26

Diadora je napisao/la:
01 apr 2026, 22:48
Druze kad budes imao priliku pogledaj utakmicu ponovo. Barbini potezi su nas skupo moglo kostati.
Bezveze mijenja kolasinca a onda seljaka dedica s desne strane na lijevu pa ga opet vrati desno.
Bezobrazno forsiranje tahirovica, pa lik je nakon 15 minuta bio na ivici crvenog kartona. Ulaskom Tabaka, Tahir je Sam bio na sredini terena, imali smo 2 krila 2 centarfora I poluspica, nidje veze.
Da su talijani iskoristili bar jednu od 3-4 mrtve sanse koje su stvorili sa igracem manje ja I ti bi imali drugaciju konverzaciju od ove sad.

Nebitno, hvala Bogu prosli smo ali ova repka ima kvaliteta I potencijala za puno, puno vise od samog plasmana.
Treba otjerati Sergeja dok nije i ovo što imamo uništio. Taman smo krenuli uzlaznom putanjom kad ono Sergej dođe..

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 01 apr 2026, 23:37

**** te ja još uvijek ne vjerujem, sve izgleda kao san
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 01 apr 2026, 23:42

baboedindzeko09 je napisao/la:
01 apr 2026, 23:37
**** te ja još uvijek ne vjerujem, sve izgleda kao san
Milina čitati forum o kupovini karata, gdje će ko, na koga idemo u knockout fazi.. Najbolju grupu smo dobili.
Ne mogu ni zamisliti onu gorčinu da smo kojim slučajem ispali

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, al87, BosPos, dubrovnik, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hightower, lumani, perodeformero, Proximic i 110 gostiju.