RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

demamo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la demamo » 02 maj 2011, 22:22

ma ono ce biti stadion a i sada je samo za treniranje, nece se na njemu igrati nikakve zvanicne utakmice, jer mu sada ni dimenzije nisu po propisu(a nece ga ni moci prosiriti, sa jedne strane dzamija, sa druge put), A meni se svidja lokacija jer je u gradu i ako se poboljsaju uslovi sve ce se vise djece upisivati u omladinsku skolu Veleza!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 22:27

Pogrešno sam razumio, pardon momci, znači to je samo za omladinskun školu, pa to je onda super, onda od jeseni abd će oni igrati na umjetnom terenu, a prvotimci će trenirati gdje i treniraju ok. A recite mi radi li se išta u vrapčićima?

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 maj 2011, 22:35

Jos jedna glupa ideja graditi i ulagati u stadion koji ce biti pogresnih dimenzija i uz to koji nema nikakvih sansi za nadogradnju (iako je samo za trening) :lol: :lol: Mogu misliti opet kada ga sloze bez drenaze i ostalog. Posllije ce biti imamo travnjaka al ne valja :lol: te blato, te nema svlacionica .. Te se ne mogu igrati tekme nikakve na njemu cak ni trening utakmice a pare ulozene. Ovo moze samo u BH i nigdje drugo. Ako ce biti takav bolje da ga i ne prave ... ma ko da ga pravi ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 22:38

kimbo je napisao/la:Jos jedna glupa ideja graditi i ulagati u stadion koji ce biti pogresnih dimenzija i uz to koji nema nikakvih sansi za nadogradnju (iako je samo za trening) :lol: :lol: Mogu misliti opet kada ga sloze bez drenaze i ostalog. Posllije ce biti imamo travnjaka al ne valja :lol: te blato, te nema svlacionica .. Te se ne mogu igrati tekme nikakve na njemu cak ni trening utakmice a pare ulozene. Ovo moze samo u BH i nigdje drugo. Ako ce biti takav bolje da ga i ne prave ... ma ko da ga pravi ..
Ma treba omladincima takav teren, vidio si i sam u sarajevu imaju takva dva, pa treba i mostaru barem jedan takav teren, nego obilazite li vrapčiće, radili se išta dole?

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 maj 2011, 22:51

AlemC85 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Jos jedna glupa ideja graditi i ulagati u stadion koji ce biti pogresnih dimenzija i uz to koji nema nikakvih sansi za nadogradnju (iako je samo za trening) :lol: :lol: Mogu misliti opet kada ga sloze bez drenaze i ostalog. Posllije ce biti imamo travnjaka al ne valja :lol: te blato, te nema svlacionica .. Te se ne mogu igrati tekme nikakve na njemu cak ni trening utakmice a pare ulozene. Ovo moze samo u BH i nigdje drugo. Ako ce biti takav bolje da ga i ne prave ... ma ko da ga pravi ..
Ma treba omladincima takav teren, vidio si i sam u sarajevu imaju takva dva, pa treba i mostaru barem jedan takav teren, nego obilazite li vrapčiće, radili se išta dole?
Ma kakvo Sarajevo ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 22:55

Nego čuj, je li istina da će se tribina gdje su svlačionice proširivati i da će se tunel raditi ispod iste prilikom izlaska igrača iz svlačionica?

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 02 maj 2011, 23:40

TAKO SAM I JA CUO

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 02 maj 2011, 23:47

Mont0 je napisao/la:
oldbridge je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Poserem se na citav taj grad sto prica, a guzicu ne bi digili i malo prosetali do stadiona. Dokle vise?

Nista protiv tebe, ali zar ne mislis da sam i ja malkice upravu?
:roll:
:D :D
Brate, jesam li ja kriv mozda sto stadion nije u Fejicevoj? Sta trazis iglu u jajetu. A sa druge strane, mozda nekih 40 puta (sigurno toliko, a vjerujem da je i vise od toga) sam u zivotu pjeske otisao do Vrapcica, dok sam manji bio, i nikad se nisam zalio.

Ono jucer je dno sto se posjete tice, neka prica i misli ko sta hoce.
Ne tražim ja iglu u jajetu , već je tako . Išao sam i ja pješke , nemoj mi o tome molim te . Ali ne možeš masu privući tim ''što malo ne prošetaju do stadiona'' . Ptice na grani znaju da je problem (ne)posjete tolika udaljenost stadiona od grada (naravno da im to ne smije biti izgovor, ali..) . A što se tiće jućerašnje utakmice , bio sam , i kisnuo sam zajedno sa nekolicinom prisutnih.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 maj 2011, 23:51

Sta se god napravi u Vrapcicima,to je itekako pozitivno jer smo fakticki napravili sami sebi stadion i samo je nas i ne moze ga niko uzet.Nadam se da ce promjena u klubu pozitivno utjecat na rad kluba,da ce se i atmosfera koja je ocigledno narusena popravit i da ce iduce sezone sve ovo puno bolje,ozbiljnije izgledat i da ce Velez iduce sezone biti medju 7 ekipa.To je neki moj san za iducu sezonu.Sto se tice igraca,od trenutne ekipe,ima njih par sa kojim treba produzit ugovore ali i pojedinim se zahvalit a dovest prava pojacanja.
A neke stvari tipa umjetne trave,dobrih pojacanja,vracanje dugova i gradnja stadiona se ne moze desit tako brzo ili sve u jednom momentu jer to rijetko ko moze u BiH da uradi a ne Velez,u gradu u kojem svi jedva cekaju da se Velez ugasi i zato,sta se god napravi ili desi pozitivno,treba gledat kao uspijeh.
Nadam se da ce naredni direktor ma ko god on bio,biti bolji nego Đonko i da ce neke stvari krenut na bolje

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 03 maj 2011, 00:06

oldbridge je napisao/la:
Ne tražim ja iglu u jajetu , već je tako . Išao sam i ja pješke , nemoj mi o tome molim te . Ali ne možeš masu privući tim ''što malo ne prošetaju do stadiona'' . Ptice na grani znaju da je problem (ne)posjete tolika udaljenost stadiona od grada (naravno da im to ne smije biti izgovor, ali..) . A što se tiće jućerašnje utakmice , bio sam , i kisnuo sam zajedno sa nekolicinom prisutnih.
To je to. Ima raje koja bi na utakmice išla taman da je stadion u Bihaću ali takvih je malo, a Velež može fajde imati samo od mase kojoj je pristupačniji stadion u gradu a ne u Vrapčićima. Zasad samo možemo maštati o tome ali kad tad ćemo se morati vratiti u grad jer ovako teško možemo išta konkretnije, na duže staze, uraditi.
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 maj 2011, 00:18

e kad bi se mogli vratiti na bb bilo bi ekstra, mada bi opet bilo onih koji ne bi išli na tekme, takav je ovaj svijet, ali eto ne da politika...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 03 maj 2011, 11:21

Nije lako biti Rođeni u današnji vakat ali nema hajra od kukanja.
Leotar 1 i Leotar 2 nikad više da nam se ne ponove!

porazi i pobjede su sastavni dio igre, ali NE izdaja i prodaja !!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 03 maj 2011, 11:49

mene ne cudi sto se izgubili... vi ste vec obezbjedili opstanak tako da vama motiva nedostaje da bi igrali za vise...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 03 maj 2011, 12:07

nije frka u porazu,
to je sastavni dio igre.
hvala Bogu pa nam nije kriza ...
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 03 maj 2011, 12:15

Nije frka u porazu, nego je frka sto ste prodali utakmicu Leotaru. Kao nova uprava, eto kakva vam je uprava.
A na kraju kad dodje vrijeme da i vi najebete onda su vam svi krivi i svi su protiv Veleza.
MENI MOJE, A VAMA VASE

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 03 maj 2011, 12:21

tigre lupaš gluposti...drži se nivoa kojem si dorastao!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 03 maj 2011, 12:29

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Nije frka u porazu, nego je frka sto ste prodali utakmicu Leotaru. Kao nova uprava, eto kakva vam je uprava.
A na kraju kad dodje vrijeme da i vi najebete onda su vam svi krivi i svi su protiv Veleza.
Čovjek koji je odigrao veliku ulogu u toj frci je upravo jučer dao ostavku. ;)

Zato, ne sekiraj se ti za nas. Obrati pažnju na GOŠK, Rudar Kakanj i ostale, kani se Premijer lige. ;)
Who dares, wins !

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 03 maj 2011, 13:19

Koliko me je iznenadio poraz Veleža, toliko sam bio razočaran odnosom prema klubu. Neki, kao Himzo Đonko, na kilometar nisu smjeli priviriti instituciji kakva je Velež. Ne sumnjam da je upravo pomenuti "prodao" utakmicu i doveo Velež do još jedne sramote. Učinio je uslugu podnijevši ostavku. Dva profulana penala kod rezultata 0:0 su u najmanju ruku diskutabilna, kao i opuštanje u nastavku te 2 gola u mreži Mostaraca.
Žao mi je samo talenata koji su prinuđeni tražiti slamku spasa u Veležu, a koji se zbog "kore hljeba" moraju prodati ovim mafiozosima. I dan danas se pitam, šta lopovi učiniše od Veleža... ?
Still learning...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 maj 2011, 14:37

idem svaku utakmicu, manju posjetu nisam vidio jos od bojkota, i tad je bilo vise ljudi...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 03 maj 2011, 15:20

Sigurno je kako smo na dobitiku odlaskom penzionera Đonke e sad je na upravi i na clanovima uprave koja Velezu zelid dobro da izabere direktora a to mora biti covijek koji se razumije u fudbal i koji ce radit u interesu kluba.
Mora se uvest jos veca disciplina,spartanska unutar administracije kluba tako i medju igracima i za takve odluke treba covijek od povjerenja ali i sa karizmom i autoritetom.
Ne mislim da se utakmica prodala jer da smo dali 2 penala dobili bi utakmicu ali i pobjede i porazi su sastavni dio fudbala i neki navijaci,ako se tako mogu nazvat,su zamislili da Velez ne smije da izgubi u Vrapcicima a ako i izgubi odmah je prodata a i proslu je Velez prodao na Grbavici gdje su sudije kasnile 5 minuta na poluvremenu i dosudio nam nepostojeci penal,Velez je i prvu polusezonu prodao Zelji kad je isto nedosudjen nepostojeci penal i gdje je Velez dobio 2 crvena.Mislim da pojedinci samo Veleza smatraju krivim a prodata utakmica mora biti vidljiva a to je da se igraci sklanjaju i sl.
Uprava treba sto prije izabrat direktora,pocet pregovore za produzivanje ugovora pojedinim igracima a nekim se zahvalit,uprava da se ojaca koliko moze,da se iznadju sredstva i tek kad se vecina stvari poslozi unutar kluba mozemo ocekivat bolje rezultate i normalan rad u klubu i odnos funkcionera kluba prema navijacima i javnosti

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []