Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ko veceras nije vidio kakve su krampe Locatelli i Gatti, ne treba vise nikad ni gledati fudbal.
I mi se onda pitamo sto Juve meda ne moze!?
Jos obojica kapiteni, sunce ti poljubim.Ne znam jel Locatelli uopste i bio na terenu veceras.
Jos obojica kapiteni, sunce ti poljubim.Ne znam jel Locatelli uopste i bio na terenu veceras.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nije to krenulo od veceras...to je krenulo od 2006...
Drago mi sto onaj uhljup dobi crveni...karma...
Drago mi sto onaj uhljup dobi crveni...karma...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️

Samo da ovo ostavim ovdje i da više nikad ne slušam komentare stručnjaka kako Tarik nema kvalitet za Juventus a Lord Kelly zvani teleća faca ima
VRATITI Tarika!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Dobar je CapitanoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 apr 2026, 00:41Ko veceras nije vidio kakve su krampe Locatelli i Gatti, ne treba vise nikad ni gledati fudbal.
Max Allegri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nestvarno, zivota mi.Mi ovdje godinama kidamo nase zivce.Mig_Mig je napisao/la: ↑01 apr 2026, 01:30Dobar je CapitanoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 apr 2026, 00:41Ko veceras nije vidio kakve su krampe Locatelli i Gatti, ne treba vise nikad ni gledati fudbal.
Jos obojica kapiteni, sunce ti poljubim.Ne znam jel Locatelli uopste i bio na terenu veceras.Sunjic i Basic ga pojeli.. tugo
Kako bi Muharemovic favsovao crveni ondje lagano u dresu Juventusa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kakvu zvijer od igraca su pustili za pisljiva 2 miliona.Kean je takodjer institucija za Davida i Opendu.
Treba vratiti Tarika i ukljucit se u borbu za Alajbegovica ako je istina da pregovara sa Romom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kean je panj koji je sinoć fulio zicer zbog kog bi bio prognan iz Torina.
Bgm je bolesno da se lik zove institucijom, a bio je 13 mjeseci bez gola.
Bgm je bolesno da se lik zove institucijom, a bio je 13 mjeseci bez gola.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Zabili smo mozda i zadnji ekser ili ti klin u talijanski calcio...moze nam se...Veliki Hasan Salihamidžić je Italijanima otvorio oči - Nisu mu vjerovali!
01.04.26. - 12:37,
Midhat Šljivak (nas brat Juventino)![]()
Hasan Salihamidžić otvorio je oči italijanskim stručnjacima, ali dobar dio njih je ismijao njegove riječi.
Bosna i Hercegovine slavi plasman na Svjetsko prvenstvo. Zmajevi su nakon penala u baražu savladali Italiju, koja tako treći put zaredom neće igrati na smotri najboljih selekcija svijeta.
Italijanski fudbal je u ozbiljnom padu. To im je jasno rekao i nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Hasan Salihamidžić, a mnogi su njegovu izjavu označili kao neozbiljnju.
"Italija prolazi kroz težak period. Za mene je mjerilo italijanskog fudbala Juventus. Kad Juve nije na vrhu, nacionalni tim pati", rekao je Hasan Salihamidžić pred utakmicu protiv Bosne i Hercegovine.
Sada su njegove riječi ponovo odjeknule Apeninima. Hasan je iskusan u svijetu fudbala, vodio je godinama Bayern i dobro zna šta nedostaje Italijanima.
Azzurri nakon ispadanja krive sve osim sebe. Tvrde da ih je sudija Clement Turpin oštetio, ali ima i onih koji razmišljaju glavom.
Dosta poznatih ljudi iz svijeta fudbala traži potpuni remont italijanskog fudbala. Žele odlazak prvog čovjeka saveza Gabriela Gravine, te promjene u omladinskim kategorijama.
"Ovako više ne ide", jasna je poruka italijanskih navijača.
Svi oni sada očekuju promjene. Gravina je prvi kojem žele vidjeti leđa, a za njim i selektoru Gennaru Gattusu i njegovoj ekipi.
Salihamidžić je na vrijeme upozoravao da se u Italiji previše živi od stare slave. Dok su se mnogi pozivali na titulu evropskog prvaka iz 2021. godine, realnost na terenu govorila je nešto sasvim drugo.
Klubovi više nisu konkurentni kao nekad, iako je Inter igrao finala Lige prvaka, domaći talenti nemaju dovoljno prostora, a reprezentacija iz godine u godinu plaća cijenu lošeg planiranja.
Njegove riječi posebno bole kada se povuče paralela s Njemačkom i Bayernom, gdje je Hasan godinama bio u vrhu sportskog odlučivanja. Dobro zna šta znači sistem, kontinuitet rada i jasna hijerarhija u klubu i savezu.
Italija danas upravo to nema – ni sistem, ni kontinuitet, ni jasnu viziju kako da izađe iz krize koja traje već gotovo jednu deceniju.
Tek nakon novog šamara i penala protiv Bosne i Hercegovine, dio italijanske javnosti počeo je priznavati da je Salihamidžić bio u pravu.
Neki od najutjecajnijih komentatora sada pričaju o istim stvarima koje je on naglašavao prije baraža – od odluka saveza, preko kriterija u selekciji igrača, pa do činjenice da Serie A više nije liga koja proizvodi šampione, već ih uglavnom uvozi.
Za Hasana je ovo i svojevrsna moralna satisfakcija. Dok su se na Apeninima smijali njegovom stavu, danas ponavljaju njegove rečenice i traže iste rezove koje je on vidio kao nužnost.
Bosna i Hercegovina je na terenu pokazala koliko su Italijani ranjivi, a Salihamidžić je, daleko prije penala, jasno skicirao mapu njihovog pada.
Sada je na njima da odluče hoće li napokon poslušati ljude koji fudbal gledaju dugoročno, a ne samo do narednog turnira.
Mozda su trebali brata Italiju postaviti u savez, on zna gdje su ti "talijani"...brat ce ih napraviti od gline ako treba...
PS. treba dovesti Brazzu za bossa..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Juventinisimo
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/massimo-mo ... ike/519317
Javila se i vjestica...on je zabio prvi ekser ili ti klin...

Javila se i vjestica...on je zabio prvi ekser ili ti klin...
Da li ste razočarani zbog Bastonijevog poteza?
"Vrijeme je da bude proklet sa svim što mu se dešava."![]()
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Juventinisimo
- Kontakt:
Bas me zanima kako ce ovi nasi Juve "talijani" skautirati ovog naseg Bosanca Tarika...imaju vremena, neka ga gledaju na SP..
Idemo do polufinala...

Idemo do polufinala...
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Hoces da kazes da je Vico veci prijatelj sa Ceferinom od Garvine
Prvo..zamisli kakve smo mi odluke donijeli kad dajes Tarika besplatno a ostavljas Gatia? Zamisli odluke da iskrcas za Maria i Cisca pare a na tržištu si imao Dedica, Alajbeggovica za sitne pare itd..
Sto se tice saveza, opet su odlučili da uniste Juventus pa sa njim i repku, 2006 godina nije bila dovoljno pa su ponovo to uspijeli poslije korone!
Historija je nebrojeno puta rekla, jak Juve jaka reprezentacija!
Max Allegri
- Burberry46
- Kontakt:
Kako bi samo glupo bilo ako puste Muharemovica da ode negdje. Covjek je vec sad beton a ima jos prostora za napredak.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma imam osjecaj da ce vratiti Tarika , i da ti mu sansu. Pogotovo sko si gledali Ove dvije posljedne utakmice BiH.
Utakmice su gledali sigurno, to je jasno.
Ono što je kvaka je da , vjerovatno, Tarik taj tip igrača koji hoće da igra, očigledno je sazrio lično i igrački i želi da igra.
Ko mu ponudi mjesto u prvom timu, tu će i preći i to je to.
Npr Rugani ili Perin pristanu da budu rezerve, neki igrači idu drugim putem i tjt.
Ma za te pare i vrijedi mu dati mjesto u prvom timu. kakav Rugani i palci. Kelly mi je onako kao vrijeme , nije bio los Ali fali nesto tu .dinoo je napisao/la: ↑02 apr 2026, 11:40Utakmice su gledali sigurno, to je jasno.
Ono što je kvaka je da , vjerovatno, Tarik taj tip igrača koji hoće da igra, očigledno je sazrio lično i igrački i želi da igra.
Ko mu ponudi mjesto u prvom timu, tu će i preći i to je to.
Npr Rugani ili Perin pristanu da budu rezerve, neki igrači idu drugim putem i tjt.
Tarik bi mogao uz Bremera jos vise nauciti dosta toga.
Mislim ne bi kostao Puno ,
Al
Hvala, dovidjenja i prijatno
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Umjesto da imamo Huijsen - Muharemovic tandem u odbrani za narednih 10-12 godina, iz vlastite skole, mi se igramo FM-a i to retardirano. Klub koji je bio sinonim za pametno trosenje novaca i dobre odluke je unazadjen ovakvim poslovanjem da ce se osjetiti sigurno mininalno deceniju.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.