Onaj propali fudbaler a tnenutno ništa bolji jutjuber kaže da će biti 1000 ulaznica za navijače Sarajeva.
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Sasvim dovoljno za trenutne mogućnosti, vratit cijelim jugom.DoktorXabaras je napisao/la: ↑01 apr 2026, 18:09Onaj propali fudbaler a tnenutno ništa bolji jutjuber kaže da će biti 1000 ulaznica za navijače Sarajeva.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa ne bih se složio to za cijelu južnu tribinu kad imaju isti pristup zapadnoj kao i ja, dok je meni onemogućen pristup njihovim ostalim tribinama.mnon46 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 18:15Sasvim dovoljno za trenutne mogućnosti, vratit cijelim jugom.DoktorXabaras je napisao/la: ↑01 apr 2026, 18:09Onaj propali fudbaler a tnenutno ništa bolji jutjuber kaže da će biti 1000 ulaznica za navijače Sarajeva.
Doktor za retardaciju.
Ne znam zasto se uvijek mora nsko napraviti pametan, razlog je kapacitet stadiona i tacka. Ne morate vracati, da su pametni staviti 5% svima. Tako se svugdje radi.DoktorXabaras je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:20Pa ne bih se složio to za cijelu južnu tribinu kad imaju isti pristup zapadnoj kao i ja, dok je meni onemogućen pristup njihovim ostalim tribinama.mnon46 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 18:15Sasvim dovoljno za trenutne mogućnosti, vratit cijelim jugom.DoktorXabaras je napisao/la: ↑01 apr 2026, 18:09
Onaj propali fudbaler a tnenutno ništa bolji jutjuber kaže da će biti 1000 ulaznica za navijače Sarajeva.
Fk Željezničar.
Mirvici su se pomirili i dogovoreno je 1000 ulaznica za nas a nakon zavrsetka juzne tribine na grbavici oni ce dobiti nas cijeli jug i dio zapada do juga a nama ide njihov istok ili sjever.
Šta mislite,ima li šanse da Barbarez na svjetsko povede nekog igrača iz naše lige ?
Nekada su se vodili uz one koji su iznijeli kvalifikacije,i jedan,dva mlada,talentovana igrača koji nisu trenutno u prvom planu.
Nekada su se vodili uz one koji su iznijeli kvalifikacije,i jedan,dva mlada,talentovana igrača koji nisu trenutno u prvom planu.
Jedino ako se povrijedi treći golman
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nećemo slutiti povrede
Danas menadžeri kolo vode svuda,pa imaju uticaj i u savezu.Možeš zamisliti koliko bi cijena skočila Deketu ili nebitno kojem mladom igraču ako bi otišao na mundijal.
Mene zanima dali će Krunić ići. Dali želi on ići ili dali će ga savez zvati. Po meni,mjesto zadnjeg veznog je kritično u reprezentaciji. Bolji je sigurno od
Šunjića.
Jurkas od posljednih 9 utakmica, na cak 8 sacuvao mrezu, racunajuci i Borac i U21 BiH. Legitiman kandidat za treceg golmana.
Deket bi debijem (jedan ulazak u nadoknadi, ne treba vise
) postao najmladji igrac koji je nastupio u istoriji Svjetskih prvenstava, samim tim bi i BiH postala dio istorije.
A bio bi i kaparisan da ne ode za Srbiju.
U slučaju nekih povreda u ofanzivi, Juričić sa 24-25 golova u sezoni bi zaslužio poziv prije nego Kulenović.
Od kandidata iz drugih klubova tu vidim Krdžalića i kad bi dobio veću minutažu u klubu onda i Telalovića.
Baždar ne zaslužuje poziv ni na širi spisak.
Deket bi debijem (jedan ulazak u nadoknadi, ne treba vise
U slučaju nekih povreda u ofanzivi, Juričić sa 24-25 golova u sezoni bi zaslužio poziv prije nego Kulenović.
Od kandidata iz drugih klubova tu vidim Krdžalića i kad bi dobio veću minutažu u klubu onda i Telalovića.
Jucer komentarisem sa drustvom da mi u ligi nemamo igraca dovoljno dobrog da bar na klupi sjedi.
Mozda Krdzalic najblizi ako gledamo neki napredak kroz mladje selekcije repke, trenutno odudara dosta od ostalih igraca u U21
- Silvester071
- Kontakt:
Bravo, jasno ko danZigazaga je napisao/la: ↑01 apr 2026, 14:18Daj mi ovlasti moderatora,očistiću forum za 24 h . Svaka riječ koja nema veze sa ligom,brisana bi bila iste sekunde. Za prvi kiks ide ban na 7 dana,a sledeći doživotno.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 14:09Ovo je nerealno kakvi sve bolesnici postoje na ovoj temi...sve vam yebem bolesno, iz sve tri komponente.
Sve se može,da ima ko ..
To smo mi
- http://klocevi.****/
Smatram te forumasem koji ima veze s fudbalom, ali ovo sto si napisao jel ironicno ili stvarno mislis da iko od nabrojanih zasluzuje trenutno poziv u reprezentaciju?Vorovus je napisao/la: ↑01 apr 2026, 22:13Jurkas od posljednih 9 utakmica, na cak 8 sacuvao mrezu, racunajuci i Borac i U21 BiH. Legitiman kandidat za treceg golmana.
Deket bi debijem (jedan ulazak u nadoknadi, ne treba vise) postao najmladji igrac koji je nastupio u istoriji Svjetskih prvenstava, samim tim bi i BiH postala dio istorije.
![]()
Ne mislim da iko moze igrati na tom nivou, daleko od toga.Tempero je napisao/la: ↑01 apr 2026, 22:35Smatram te forumasem koji ima veze s fudbalom, ali ovo sto si napisao jel ironicno ili stvarno mislis da iko od nabrojanih zasluzuje trenutno poziv u reprezentaciju?Vorovus je napisao/la: ↑01 apr 2026, 22:13Jurkas od posljednih 9 utakmica, na cak 8 sacuvao mrezu, racunajuci i Borac i U21 BiH. Legitiman kandidat za treceg golmana.
Deket bi debijem (jedan ulazak u nadoknadi, ne treba vise) postao najmladji igrac koji je nastupio u istoriji Svjetskih prvenstava, samim tim bi i BiH postala dio istorije.
![]()
Za baraz su bila pozvana 24 igraca, a na SP ide 26. Kao da ce ta npr. dvojica iz nase lige uopste igrati ili zauzeti mjesto nekome bitnom na spisku.
Na SP obicno igra prvih 11 i jos 6-7 igraca se izvrti sa klupe.
Onih preostalih 8-9 svakako ide turisticki.
Kao da je bitno jel taj turista Jaganjac ili Bazdar.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne zasluzuje niko
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Treba pozvati Bičakčića ili Krpića.Tempero je napisao/la: ↑01 apr 2026, 22:35Smatram te forumasem koji ima veze s fudbalom, ali ovo sto si napisao jel ironicno ili stvarno mislis da iko od nabrojanih zasluzuje trenutno poziv u reprezentaciju?Vorovus je napisao/la: ↑01 apr 2026, 22:13Jurkas od posljednih 9 utakmica, na cak 8 sacuvao mrezu, racunajuci i Borac i U21 BiH. Legitiman kandidat za treceg golmana.
![]()
Za klubove iz naše premijer lige SP je zanimljivo jer ako se desi da neko bude na spisku klub dobija skoro 11.000 $ po danu kao naknadu za igrača.. Onaj pripremni period i dok traje prvenstvo. Npr Osijek i Hajduk su na proslom prvenstvu dobili po 350.000 eura..To bi za neki nas klub bila velika lovaVorovus je napisao/la: ↑01 apr 2026, 22:51Ne mislim da iko moze igrati na tom nivou, daleko od toga.Tempero je napisao/la: ↑01 apr 2026, 22:35Smatram te forumasem koji ima veze s fudbalom, ali ovo sto si napisao jel ironicno ili stvarno mislis da iko od nabrojanih zasluzuje trenutno poziv u reprezentaciju?Vorovus je napisao/la: ↑01 apr 2026, 22:13Jurkas od posljednih 9 utakmica, na cak 8 sacuvao mrezu, racunajuci i Borac i U21 BiH. Legitiman kandidat za treceg golmana.
![]()
Za baraz su bila pozvana 24 igraca, a na SP ide 26. Kao da ce ta npr. dvojica iz nase lige uopste igrati ili zauzeti mjesto nekome bitnom na spisku.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ne treba nikoga, to je poenta. Mislim da niko ne zasluzuje trenutno.fks74 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 23:14Treba pozvati Bičakčića ili Krpića.Tempero je napisao/la: ↑01 apr 2026, 22:35Smatram te forumasem koji ima veze s fudbalom, ali ovo sto si napisao jel ironicno ili stvarno mislis da iko od nabrojanih zasluzuje trenutno poziv u reprezentaciju?Vorovus je napisao/la: ↑01 apr 2026, 22:13Jurkas od posljednih 9 utakmica, na cak 8 sacuvao mrezu, racunajuci i Borac i U21 BiH. Legitiman kandidat za treceg golmana.
![]()
Baždar ne zaslužuje poziv ni na širi spisak.![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nema teoretske sanse da neko iz plbih dobije poziv.Vorovus je napisao/la: ↑01 apr 2026, 22:51
Ne mislim da iko moze igrati na tom nivou, daleko od toga.
25 igraca je pozvao za ovaj baraž, plus ozlijeđeni Hajradinovic bio sinoc s njima na proslavi, znaci to je otprilike tih 26 igraca.
Ja cak mislim i da ce Nidal Celik ostati bez poziva, bez obzira sto mu je 19 godina i sto igra u Lensu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Celik ako ostane bez poziva (ako nastavi da igra) ce biti najveca nepravda.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 23:52Nema teoretske sanse da neko iz plbih dobije poziv.Vorovus je napisao/la: ↑01 apr 2026, 22:51
Ne mislim da iko moze igrati na tom nivou, daleko od toga.
25 igraca je pozvao za ovaj baraž, plus ozlijeđeni Hajradinovic bio sinoc s njima na proslavi, znaci to je otprilike tih 26 igraca.
Ja cak mislim i da ce Nidal Celik ostati bez poziva, bez obzira sto mu je 19 godina i sto igra u Lensu.
Momak igra u najjacem klubu od svih nasih reprezentativaca, nema logike sekunde
.png)