AS1 na 200!
Dodje i taj dan!
Moderator/ica: insider

Nemaš ti pojma, čovjek je biznismen i zna napravit pare, galon goriva jeftiniji nego za vrijeme Bidena itdWilshere10 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 11:53Draži mi je Adolf H. od Trumpa jedno 500 puta. Jedino četničke zločince mrzim više od babuke Donalda, j3bem mu sve što ima jer je iz čista mora gurnuo svijet u provaliju i sad kao "otvarajte Hormuz vi iz EU, nama ne treba".
Pa j3bem ti sve sto imas zivo i mrtvo.![]()
Neam pojma stvarno. Ja sam na mojtelemach.ba aktivirao online, nisam ih zvao da se raspitujem. Bukv za minutu otkljucali sve kanale kad sam aktivirao.
Nisam toliko upućen, ali znam da su i prije zatvaranja Hormuza bili 3. izvoznik sirove nafte poslije Rusije i SA.
Maga vecinom vozi ove trakove tipa dodge ram, chevy silverado sto trose 15-20 litara/100km.Marsal je napisao/la: ↑02 apr 2026, 11:57Nemaš ti pojma, čovjek je biznismen i zna napravit pare, galon goriva jeftiniji nego za vrijeme Bidena itdWilshere10 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 11:53Draži mi je Adolf H. od Trumpa jedno 500 puta. Jedino četničke zločince mrzim više od babuke Donalda, j3bem mu sve što ima jer je iz čista mora gurnuo svijet u provaliju i sad kao "otvarajte Hormuz vi iz EU, nama ne treba".
Pa j3bem ti sve sto imas zivo i mrtvo.![]()

Cini se da gadjaju prazne baze. Većinu baza su napustili, a po nekim pričama, nakon sto riješe Iran, nemaju vise potrebu da budu prisutni u tom dijelu svijeta, pa se nece ni vracati u iste.BenjooJutub je napisao/la: ↑02 apr 2026, 11:36Kaže lik, da je sve što je američko u Kuvajtu porušeno. Da je aerodrom u velikoj mjeri uništen, da baze ne postoje više i da na ulici počinje bezvlađe, te da nije sigurno napuštati domove.
Pretpostavlja da je isto u drugi arapskim zemljama.
U Kuvajtu je poginulo 6 američkih vojnika, te da ono što se prikazuje u medijima nije ni 10% od onog što se dešava.
U SAD-u, od 16 miliona prodatih vozila godišnje (osobna i LKV vozila), 3 miliona otpada na kamionete i džipove koji troše preko 13l na 100 km.
To voze momci sa jakim testosteronom. Vi sa niskim nivoom testosterona vozite Priuse, Corolle, itd...
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, VivaLaStella i 3 gosta.