Meni je fascinantno kako ima strasan centarsut iz prakticki nemogucih situacija. U punom trku, iz apsolutnog ugla preko dva igraca brat je katapultira na drugu stativuGhuraba je napisao/la: ↑02 apr 2026, 02:52Mislio sam da ce biti na nivou Visce, a on je po meni vec sad nadmasio i nivo Lulica. Brzi je, ima bolju motoriku, bolji centarsut, podjednako dobro se snalazi na obje strane i sad je na njemu samo da ode u ligu petice i nametne se u startera u novom klubu.
Amar Memić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Amar Memić
naprijed rejal
yebeš levataAshburtonG je napisao/la: ↑01 apr 2026, 19:52Arvid je napisao/la: ↑26 feb 2026, 21:47Pa logicno, ako dodje do penala do predati odma trebaCoolpanda24 je napisao/la: ↑26 feb 2026, 21:28Ne do Bog penala u Velsu, ja ne bih za dvojicu mogao reć’ da će pogoditi…![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Pravo blago je imati ovakvog igraca u ekipi jer se mozes osloniti na njega da ce pokriti obje krilne i bekovske pozicije. Svojim radom i skromnoscu je itekako zasluzio transfer u jacu ligu i da sebi osigura egzistenciju za zivota.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sindikat12
- Kontakt:
Pametan klub ce njega uzet prije SP, poslje SP ce znatno skuplje biti. Brutalan igrac, ove igrace svi treneri vole… 3 poziciji lik moze igrat podjednako dobro.
Ne da se popravio protiv Ita. Ubio je ...
Mislim da se sa ovom partijom prodao u neki tim koji se bori za Evropu u Bundesligi/Serie A.
Momčiluk je rekao da bi volio igrati u Serie A i baš odigra top utakmicu da bi se iskupio za lošu utakmicu protiv Velsa kad igramo protiv Italije.
Treba napomenuti da je ovo Nodiev pulen

Momčiluk je rekao da bi volio igrati u Serie A i baš odigra top utakmicu da bi se iskupio za lošu utakmicu protiv Velsa kad igramo protiv Italije.
Treba napomenuti da je ovo Nodiev pulen
Moc ponavljanja je Amarov glavni kvalitet, i to elitan. Podsjetio me na prime Maicona kako iznova sparta stranom terena cijelu utakmicu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jel ono on ubacio loptu za Džekin gol protiv Rumunije? Brat haman u tunelu završio i opet onako ubaci loptuSveti je napisao/la: ↑02 apr 2026, 05:46Meni je fascinantno kako ima strasan centarsut iz prakticki nemogucih situacija. U punom trku, iz apsolutnog ugla preko dva igraca brat je katapultira na drugu stativuGhuraba je napisao/la: ↑02 apr 2026, 02:52Mislio sam da ce biti na nivou Visce, a on je po meni vec sad nadmasio i nivo Lulica. Brzi je, ima bolju motoriku, bolji centarsut, podjednako dobro se snalazi na obje strane i sad je na njemu samo da ode u ligu petice i nametne se u startera u novom klubu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
to je bio Memić, i njegove lopte su strašne s desne straneArvid je napisao/la: ↑02 apr 2026, 10:58Jel ono on ubacio loptu za Džekin gol protiv Rumunije? Brat haman u tunelu završio i opet onako ubaci loptuSveti je napisao/la: ↑02 apr 2026, 05:46Meni je fascinantno kako ima strasan centarsut iz prakticki nemogucih situacija. U punom trku, iz apsolutnog ugla preko dva igraca brat je katapultira na drugu stativuGhuraba je napisao/la: ↑02 apr 2026, 02:52Mislio sam da ce biti na nivou Visce, a on je po meni vec sad nadmasio i nivo Lulica. Brzi je, ima bolju motoriku, bolji centarsut, podjednako dobro se snalazi na obje strane i sad je na njemu samo da ode u ligu petice i nametne se u startera u novom klubu.![]()
I protiv rumunije, ali maltene na isti nacin i protiv velsa kad je golman izvadio demirovicu loptu iz gola.Arvid je napisao/la: ↑02 apr 2026, 10:58Jel ono on ubacio loptu za Džekin gol protiv Rumunije? Brat haman u tunelu završio i opet onako ubaci loptuSveti je napisao/la: ↑02 apr 2026, 05:46Meni je fascinantno kako ima strasan centarsut iz prakticki nemogucih situacija. U punom trku, iz apsolutnog ugla preko dva igraca brat je katapultira na drugu stativuGhuraba je napisao/la: ↑02 apr 2026, 02:52Mislio sam da ce biti na nivou Visce, a on je po meni vec sad nadmasio i nivo Lulica. Brzi je, ima bolju motoriku, bolji centarsut, podjednako dobro se snalazi na obje strane i sad je na njemu samo da ode u ligu petice i nametne se u startera u novom klubu.![]()
Zar ne pricamo svo vrijeme o njemu?
naprijed rejal
Memic je cas desni bek, lijevi bek, lijevo krilo, isto tako Dedić. Pa u jednom momentu imamo 3 centralna napadaca plus dva krila i dva beka. To ce nam se jednom obiti o glavu ali do sada je upalilo svaku utakmicu. Poceli smo tako igrati protiv Holandije u Zenici. Tad se Demirovic kao jedini napadac koji igra dobar presing povlaci u vezni red i pomaze a jedan od stopera izlazi malo naprijed kao defanzivni vezi i pomaze organizaciji napada dugim loptama u nasem slucaju Muaharemovic. Ovo je Sergejov patent takva ludost koju igramo zadnjih pola sata kad smo u zaostatku ili je nerijeseno. Naravno posljedica ovakve igre su kontre kao sto je imao Kean kad je izasao sam pred golmana ali na srecu promasio.
Iskreno, sumnjao sam u momka (jer mi je bio nepoznat) i mislio sam da je nivo Omerovica. Ali srecom, grdno sam se prevario. Amare, samo deri i dalje! Ziv bio...
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Mema majstore
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, ErosViverosViv, General505, GoldenLilies, InatSilniBosanski, invincible1921, legendarnadruga, MiranGlasnic, Pensioner26, random11, signalidunapark, Sveti i 88 gostiju.