Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

1921boy
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la 1921boy » 01 apr 2026, 15:45

Glupo bi bilo da se nepovedu momci koji su iznijeli teret ovi kvalifikacija a da mjesto dobije neko ko nije bio tu.Kakav god talenat bio.Iznimku bi napravio samo u slucaju Janelta,jer nam fali takav tip igraca i to pod uslovom da se nedaj Boze neko povrijedi.Sve ostalo bi lose utjecalo na tim.
Brko iz druge galaksije!

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 01 apr 2026, 15:50

1921boy je napisao/la:
01 apr 2026, 15:45
Glupo bi bilo da se nepovedu momci koji su iznijeli teret ovi kvalifikacija a da mjesto dobije neko ko nije bio tu.Kakav god talenat bio.Iznimku bi napravio samo u slucaju Janelta,jer nam fali takav tip igraca i to pod uslovom da se nedaj Boze neko povrijedi.Sve ostalo bi lose utjecalo na tim.

Ono onako slazem se i ne treba nikakve izmjene sto kvare atmosferu ali ipak trebaju igraci koje imaju minutazu i mogu nesto doprinjeti

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 01 apr 2026, 18:17

Anelee pusis li picku cecilije?

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 01 apr 2026, 18:36

1921boy je napisao/la:
01 apr 2026, 15:45
Kostur igrača će svakako ostati i sigurno da znamo već skoro sve, ali ima prostora za 2-3 nova imena ukoliko bi donijeli drastično poboljšanje, pa bi zamijenili ove koji svejedno nisu dobijali minute, a ako neko bude sličnih kvaliteta vjerujem da će ostati za ligu nacija da se isproba.

Moja pretpostavka je da će ako bude novih imena to biti novo ime u vezi, ako bi se sredilo nekome državljanstvo i to je manje više to. Mada je i to upitno jer jedini koji nam mogu poboljšati vezu su Janelt i Mahmić. Pejčinović u ovom trenutku i da dodje, bio bi četvrta opcija iza Dzeke, Demirovića i Tabakovića. Mogao bi izbaciti jedino Bazdara.

Eventualno kada bismo našli nekog pravog beka, ali takvih nema sigurno tako da to otpada.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 01 apr 2026, 18:59

Možda pokušati nagovoriti Pjanića da se vrati - ima dva mjeseca da se dovede u red. Mogao bi pomoći pa makar i pola sata.

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 01 apr 2026, 19:40

dzemil je napisao/la:
01 apr 2026, 18:59
Možda pokušati nagovoriti Pjanića da se vrati - ima dva mjeseca da se dovede u red. Mogao bi pomoći pa makar i pola sata.
Poserem ti pjanica

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 01 apr 2026, 20:44

slika
Ćatović lajko još jedan komentar vezan za nas, nije puno ali mozda jest neki znak, valjo bi nam u budućnosti pravo.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 01 apr 2026, 20:51

dzemil je napisao/la:
Zamišljam princa od Kalesije, kako podučava mlade lavove, i poput Gandalfa oblikuje brodove od šiša dima.
slika

Neka, hvala!

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 01 apr 2026, 21:05

signalidunapark je napisao/la:
01 apr 2026, 20:51
dzemil je napisao/la:
Zamišljam princa od Kalesije, kako podučava mlade lavove, i poput Gandalfa oblikuje brodove od šiša dima.
slika

Neka, hvala!
U taverni roka pred Ukrajinu

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 01 apr 2026, 23:41

Cartman je napisao/la:
01 apr 2026, 10:04
Jarodwest je napisao/la:
01 apr 2026, 09:33
Tjeranje smrada anela je diglo timski duh
On, Krunic, Piric, Huseinbasic...ali prvenstveno Anel jer svako zna da bi po kvalitetu bio u prvih 11 vjerovatno a takvima smo prije prastali sve. S takvim karakterima umjesto Katica nikad ne bi dobili ni u Velsu ni sinoc.
Krunic ceto smrdljivi, spaha ga nasamaro :bih:
Huseinbasic mentalni zamor lika od iq 34

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 02 apr 2026, 05:50

Jarodwest je napisao/la:
01 apr 2026, 23:41
Cartman je napisao/la:
01 apr 2026, 10:04
Jarodwest je napisao/la:
01 apr 2026, 09:33
Tjeranje smrada anela je diglo timski duh
On, Krunic, Piric, Huseinbasic...ali prvenstveno Anel jer svako zna da bi po kvalitetu bio u prvih 11 vjerovatno a takvima smo prije prastali sve. S takvim karakterima umjesto Katica nikad ne bi dobili ni u Velsu ni sinoc.
Krunic ceto smrdljivi, spaha ga nasamaro :bih:
Huseinbasic mentalni zamor lika od iq 34
Nisam kae psihicki spreman :urnebes:

Ili ono kad je reko dobro je sto nije igro za repku, doci ce odmoran u köln :rol:

A onda s druge strane krivulje imas momke koji odigraju 240 minuta i prezive i pobijede dvije penal serije, i onda opet imas troglodite koji kazu da ga je i nekolicinu ostalih selektor istjerao da bi gurao neke svoje :urnebes:

:bih:
naprijed rejal

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 02 apr 2026, 11:10

Veliki pozdrav na današnji dan za Davida Vukovića koji je 2 puta odbio poziv :bih:

Ove godine će sa Srbijom igrati veliki derbi sa Italijom na WC2026

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 02 apr 2026, 11:21

Maroon1946 je napisao/la:
02 apr 2026, 11:10
Veliki pozdrav na današnji dan za Davida Vukovića koji je 2 puta odbio poziv :bih:

nece taj ni uspjeti preko drine preci :rol:

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 02 apr 2026, 11:45

SanaBosna je napisao/la:
02 apr 2026, 11:21

Ugusio se plivajući drinu :rol:

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 02 apr 2026, 13:44

:rol:
Jarodwest je napisao/la:
02 apr 2026, 11:45
SanaBosna je napisao/la:
02 apr 2026, 11:21

Ugusio se plivajući drinu :rol:
:rol:

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 02 apr 2026, 13:57

Šta će karinaš Vuković, taj neće nikad ozbiljnu karijeru napraviti.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 02 apr 2026, 14:13

Djelic intervjua Anela za švedske medije.

Da li žališ što nisi izabrao Švedsku?

– Znao sam da ćeš to pitati. Dakle, i da i ne. Bilo bi manje turbulentno u reprezentaciji Švedske. Istovremeno, osjećaj koji sam doživio kada sam odigrao svoju prvu utakmicu za Bosnu bio je… Da, volio bih ponovo osjetiti taj osjećaj.

Ahmedhodžić nastavlja:
– Ta jeza koju sam osjetio kada sam obukao taj dres i čuo himnu bila je nevjerovatna. Tako da i da i ne. Da – jer nisam znao kako je sa svim tim stvarima: korupcija, igrači koji igraju a ne bi trebali, i sve stvari van terena. Ne – jer volim svoju zemlju.

Ahmedhodžić kaže da je mržnja zbog odluke da završi reprezentativnu karijeru dovela do toga da ugasi svoj Facebook nalog.
– Haha, ne znam ni koliko sam dobio – hiljade poruka sa svih strana. Facebook, Instagram, Twitter – svuda. Haha, ne bih trebao da se smijem, ali je nevjerovatno koliko su Bosanci kreativni sa uvredama. Neke poruke su bile smiješne jer su me (hejteri) “spalili” na kreativan način. Mislim da svi Bosanci znaju koliko smo kreativni kada je u pitanju psovanje.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 02 apr 2026, 14:31

Uspjeh ove reprezentacije je pokazatelj da mi ne smijemo kalkulisati i tjerati inat po pitanju momaka iz dijaspore. Spaha nakon SP-a treba krenuti zivotom prema toj djeci, jer nam se ne pise dobro ako budemo cekali da domaca liga izbaci nesto.
Gotovo da se moze sastaviti jedan ozbiljan tim od tim momaka koji vec igraju solidno na seniorskom nivou ili su na pragu toga.

Na golu Hamzic i Jusic iz Austrije (mada su obojica zasad podaleko od nekog ozbiljnog nivoa), Ugwu i Avdic po bekovima (iako ne vjerujem da ce ikad zaigrati za nas, pogotovo ovaj drugi), Catovic, Busuladzic, Mahmic i Licina u veznom redu (vjerujem da ce svaki od njih postati ozbiljan fudbaler; Topalovica necu navoditi jer smo njemu vjerovatno treca opcija), Saljic, Bilalovic i Beganovic po krilima, Pejcinovic i Jakupovic u napadu.

Ovi mi ovako na prvu padose na pamet, a ima ih sigurno jos. Na stoperu smo fino pokriveni, jer ce valjda Kospo, Celik, Malic, a mozda i Ibrisimovic, Cardaklija i Berbic izrasti u odlicne/solidne igrace. Oni su vec kod nas i za njih se ne treba boriti.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 02 apr 2026, 16:09

Sindikat12 je napisao/la:
02 apr 2026, 14:13
Djelic intervjua Anela za švedske medije.

Da li žališ što nisi izabrao Švedsku?

– Znao sam da ćeš to pitati. Dakle, i da i ne. Bilo bi manje turbulentno u reprezentaciji Švedske. Istovremeno, osjećaj koji sam doživio kada sam odigrao svoju prvu utakmicu za Bosnu bio je… Da, volio bih ponovo osjetiti taj osjećaj.

Ahmedhodžić nastavlja:
– Ta jeza koju sam osjetio kada sam obukao taj dres i čuo himnu bila je nevjerovatna. Tako da i da i ne. Da – jer nisam znao kako je sa svim tim stvarima: korupcija, igrači koji igraju a ne bi trebali, i sve stvari van terena. Ne – jer volim svoju zemlju.

Ahmedhodžić kaže da je mržnja zbog odluke da završi reprezentativnu karijeru dovela do toga da ugasi svoj Facebook nalog.
– Haha, ne znam ni koliko sam dobio – hiljade poruka sa svih strana. Facebook, Instagram, Twitter – svuda. Haha, ne bih trebao da se smijem, ali je nevjerovatno koliko su Bosanci kreativni sa uvredama. Neke poruke su bile smiješne jer su me (hejteri) “spalili” na kreativan način. Mislim da svi Bosanci znaju koliko smo kreativni kada je u pitanju psovanje.
Kakav beskicmenjak mater svoju yebo.

Sad si ispusio i kod sveda i kod bih a obje odose na svjetsko. Sad sjedi kod kuce i uzivaj
naprijed rejal

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 02 apr 2026, 16:19

Da ne budem pesimista ali sigurno do svjetskog da ce se povrijedit bar 3 igraca. Zato je vazno da imamo klupu, jer ovo je po prvi put u ne znam koliko godina da smo bili kompletni, bez ijednog povrijedjenog osim Barisica koji svakako en bi igrao.

Isto tako, mislim da ce sad neki igraci koji su nas odbijali htjeti igrati, ali ja im ne bi dao, poput tipa mladi Adem Avdic.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic, SanaBosna i 21 gost.