FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Lokomotifa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako iko iz kluba čita ovaj forum kao vjerni navijač apelujem da se mora naći civiliziran način ulaska naših navijača na stadion pred derbi.
Znam da je to sve organizacija Mupa, ali vjerujte past će mrtva glava ako opet budete držali 5 hiljada ljudi u uskom prostoru od par metara širine na ulazu na istok. Prošla dva puta lično sam svjedočio da su djeca imala napade panike u onoj gužvi, a nekima je zamalo pozlilo.
Ne zanimaju me ba Horde ko ih yebe, poštujte svoje navijače i nađite neki normalan način da uđemo na stadion. Ako opet u subotu bude ista situacija treba trajnp bojkotovati ljude u klubu koji su to odlučili jer će na djelu pokazati da ih navijači ne zanimaju. A saznat ćemo ko je ovo sa Hordama uradio.
Nemam ništa protiv, nek dođu Horde, ali uvedite ih 4 sata pred tekmu na stadion i nek ostali navijači ko ljudi uđu. Nije nuklearna fizika, ljudi organizuju utakmice za 100 hiljada ljudi bez problema, a ovi naši ne znaju za 9-10 hiljada.
Znam da je to sve organizacija Mupa, ali vjerujte past će mrtva glava ako opet budete držali 5 hiljada ljudi u uskom prostoru od par metara širine na ulazu na istok. Prošla dva puta lično sam svjedočio da su djeca imala napade panike u onoj gužvi, a nekima je zamalo pozlilo.
Ne zanimaju me ba Horde ko ih yebe, poštujte svoje navijače i nađite neki normalan način da uđemo na stadion. Ako opet u subotu bude ista situacija treba trajnp bojkotovati ljude u klubu koji su to odlučili jer će na djelu pokazati da ih navijači ne zanimaju. A saznat ćemo ko je ovo sa Hordama uradio.
Nemam ništa protiv, nek dođu Horde, ali uvedite ih 4 sata pred tekmu na stadion i nek ostali navijači ko ljudi uđu. Nije nuklearna fizika, ljudi organizuju utakmice za 100 hiljada ljudi bez problema, a ovi naši ne znaju za 9-10 hiljada.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Mislim da je istoka još malo ostalo, skoro rasprodan
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Zdravo narode posto istoka vise nema, zanima me ima li neko da bi mijenjao dva istoka za dva sjevera uz doplatu naravno nije problem ali ja ne mogu podnijeti sjever. Ako ima neko zainteresovan molim da mi se javi zaista mi je stalo do tih karti.
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Prodati cu ti ja 2 istoka ako hoces,ali samo prodaja bez zamjene ?
-
kosuljaplava
- Kontakt:
Nabijem na k onog ko im je dao ovih 1000.
Kad treba rusit stadion pitari ce, kad se treba smijat ispred porusene tribine pitari ce, kad treba cirkusat oko karti pitari ce.
Na kraju kad treba popustit i dat veci broj karti, mi cemo.
Pisam ih sve. Yebali vas oni.
Na kraju kad treba popustit i dat veci broj karti, mi cemo.
Pisam ih sve. Yebali vas oni.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Ne dadnu li nam cijeli jug na lavoru umro onaj ko im je dao ovih hiljadu
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Imal ko prodat 2 istoka
Mozes li provjeriti ppMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:23Prodati cu ti ja 2 istoka ako hoces,ali samo prodaja bez zamjene ?
-
itatabisine
- Kontakt:
Mogu oni nama dati cijeli jug, ali je glavno pitanje po KOJOJ CIJENI. Njihov sjever vec deceniju kosta 5 KM, dok nase karte variraju izmedju 10 i 20 KM.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:40Ne dadnu li nam cijeli jug na lavoru umro onaj ko im je dao ovih hiljadu
Mi smo njima davali besplatan ulaz a danas im je ista cijena kao i nasim navijacima, dakle uvijek smo mi "francuske sobarice".
nema istoka vise, ali bitno je lik pored da uzme 4 sjevera bez clanske, vjv je tako i istok planuo
Nije to isti razmjer opet. Ne mogu oni nama nista dat u zamjenu za hiljadu u subotu. Mi nemamo jedne tribine.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:40Ne dadnu li nam cijeli jug na lavoru umro onaj ko im je dao ovih hiljadu
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Prva stvar, za ovih hiljadu njima, mi smo morali dobiti minimalno 5000 hiljada, a ne pišljivih 3300 ulaznica, pa to opet nije ni cijeli jug.
Druga stvar, jel ja ovo dobro vidim na osnovu saopstenja, da će horde biti smještene na sjeveroistoku, za razliku od svih drugih gostujućih navijača. Haj sto gubimo nenormalan broj mjesta, vec ćemo biti i odvojeni.
Druga stvar, jel ja ovo dobro vidim na osnovu saopstenja, da će horde biti smještene na sjeveroistoku, za razliku od svih drugih gostujućih navijača. Haj sto gubimo nenormalan broj mjesta, vec ćemo biti i odvojeni.
-
itatabisine
- Kontakt:
Ovo je klasicni dogovor 10 % za 10%, ali su nas naguzili posteno.
Kada se jug napravi kapacitet naseg stadiona ce biti 15 000 i onda ce oni dobijati 1500 karti, dok cemo mi ostati na istom broju kao sto je sada.
Druga stvar mi njima dajemo karte po cijeni koliko placaju i nasi navijaci, a oni nama prodaju po 10-20 KM, a njihovi navijaci kupuju karte po cijeni od 5 KM za njihov sjever
Kada se jug napravi kapacitet naseg stadiona ce biti 15 000 i onda ce oni dobijati 1500 karti, dok cemo mi ostati na istom broju kao sto je sada.
Druga stvar mi njima dajemo karte po cijeni koliko placaju i nasi navijaci, a oni nama prodaju po 10-20 KM, a njihovi navijaci kupuju karte po cijeni od 5 KM za njihov sjever
po zakonu ti daje citav jug ne po dobroj voljigodrina je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:01Nije to isti razmjer opet. Ne mogu oni nama nista dat u zamjenu za hiljadu u subotu. Mi nemamo jedne tribine.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:40Ne dadnu li nam cijeli jug na lavoru umro onaj ko im je dao ovih hiljadu
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Svakako, ali kad vec glumimo neku gospodu, samo debil je mogo isposlovat 3300 na sljedecem derbiju, znajuci nasu situaciju sa Jugom.godrina je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:01Nije to isti razmjer opet. Ne mogu oni nama nista dat u zamjenu za hiljadu u subotu. Mi nemamo jedne tribine.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:40Ne dadnu li nam cijeli jug na lavoru umro onaj ko im je dao ovih hiljadu
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Ja stvarno ne razumijem ko je mogao pristati na ovo u sezoni kad nam se radi tribina.
Pored toga zadnje kolo protiv njih 99% posto nista neće odlučivati, tako da ne vidim ikakav razlog da im se popustilo i dalo vise od 5%.
Pored toga zadnje kolo protiv njih 99% posto nista neće odlučivati, tako da ne vidim ikakav razlog da im se popustilo i dalo vise od 5%.
Pa kad smo beskicmenjaci. Nek nam opet polupaju i popale stolice, pjevaju da zapale sve benzinom, prave dzenaze itd.
Ne mozes ti bit gospodin sa papcima. Al hajd, nista novo od nasih kretena.
Ne mozes ti bit gospodin sa papcima. Al hajd, nista novo od nasih kretena.
Oni taj njihov jug i dio zapada nikad nisu i nece napunit. Bukvalno nista ne gube time a dobro zarade.f16 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:13po zakonu ti daje citav jug ne po dobroj voljigodrina je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:01Nije to isti razmjer opet. Ne mogu oni nama nista dat u zamjenu za hiljadu u subotu. Mi nemamo jedne tribine.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:40Ne dadnu li nam cijeli jug na lavoru umro onaj ko im je dao ovih hiljadu
Ko li nas ovako predstavlja svaka mu cast.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, Hrasno15, mavi i 32 gosta.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)