Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Esmir ce napravit vecu karijeru od Miralema pjanica.
Al vrijeme je da napusti **** PSV.
Volio bi da ga kupi Borusija Dortmund ida ga za 2 godine prodaju BAYERN MINHENU.
POSLE 95 i srebrenice holandjanima nijedan bosnjak nesmije vjerovat, a posebno ljudi koji su sa tig kraja kao Esmir
Zamisli igrac ti se kvalifikovao sa 21 godinu na SVJETSKO PRVENSTVO i ti nista (jos igro obje utakmice po 120 minuta) Esmire ostani u SARAJEVU.
Vjerujem da ti Ismir moze dat platu ko i ona ojebina sto se guzi sa propalim rumunom
Volio bi da ga kupi Borusija Dortmund ida ga za 2 godine prodaju BAYERN MINHENU.
POSLE 95 i srebrenice holandjanima nijedan bosnjak nesmije vjerovat, a posebno ljudi koji su sa tig kraja kao Esmir
Zamisli igrac ti se kvalifikovao sa 21 godinu na SVJETSKO PRVENSTVO i ti nista (jos igro obje utakmice po 120 minuta) Esmire ostani u SARAJEVU.
Vjerujem da ti Ismir moze dat platu ko i ona ojebina sto se guzi sa propalim rumunom
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Say NO to drugs.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 04:45Esmir ce napravit vecu karijeru od Miralema pjanica.
Idemo sada ovu euforiju prenijeti i na PSV. Nadam se da ce ovih zadjih nekoliko utakmica dobiti malo vise prostora jer su svakako ured i matematicki osvojili titulu.
Napredak je vise nego vidjljiv kod njega. Samo mu treba malo vise slobode i minuta u PSV-u.
Napredak je vise nego vidjljiv kod njega. Samo mu treba malo vise slobode i minuta u PSV-u.
On je iz USA dosao u Europu kao sirovi talenat i takticki nepismen igrac. Trebaju mu barem dvije sezone da se takticki i fizcki dovede na zadovoljavajuci nivo, pogotovo za klub nivoa PSVa. On ce sigurno vec dogodine biti redovni starter ako nastavi ovako napredovati, pogotovo ako jos zablista i na SP.
On se vec sad i fizicki i takticki doveo na ozbiljan nivo, ali mu treba klub koji ce mu vjerovati i saigraci koji igraju timski fudbal. Nije isto doci u reprezentaciju gdje mu svi daju loptu kad god i treba da je dobije i igrati u PSV-u gdje svako svoju politiku vodi. Onaj ko ga je pratio kroz sezonu zna o cemu govorim. Klub je jednostavno predominantan u ligi i onda ovi sebicnjaci bez pretjerane odgovornosti rade sta hoce na terenu.
Sad sam malo gledao, najmanju platu ima od ama bas svih igraca u klubu. Ocigledno ima jako jako los ugovor cim je uspio iz rupe od kluba potpisati za PSV. Znaci uslovi su mu vjerovatno jako losi i on je zakovan za PSV.
Eto vam onda i odgovori zasto mora sutit i radit po trenerovom. Sljedeca sezona je njegova kad Wanner, Saibari i Pepi odu. Njega ce profilisati za novu 10. umjesto Wannera(mada po mom misljenju on ne zna igrati unutar terena, aut linija mu daje sigurnost) kao sto je Bosz rekao da ga vidi tu.
Ja se samo nadam da ce se jos bolje dokazati na svjetskom da ga kakav dobar menadzer pokupi kao Raiola Ibrahimovica i usmjeri mu karijeru bolje.
Eto vam onda i odgovori zasto mora sutit i radit po trenerovom. Sljedeca sezona je njegova kad Wanner, Saibari i Pepi odu. Njega ce profilisati za novu 10. umjesto Wannera(mada po mom misljenju on ne zna igrati unutar terena, aut linija mu daje sigurnost) kao sto je Bosz rekao da ga vidi tu.
Ja se samo nadam da ce se jos bolje dokazati na svjetskom da ga kakav dobar menadzer pokupi kao Raiola Ibrahimovica i usmjeri mu karijeru bolje.
Dovest ce njega Zlaja u Milan. 
-
zeljovac21
- Kontakt:
E lego bi mu milan stoposto
Nastup protiv Italije mu je vrhunac karijere za sada, fali još da su mu bolji i direktniji centaršutevi i udarci. Ali ono što je pokazao da zna je obećavajuće.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Meni je malo upitno i kako bi on u sredini funkcionirao s obzirom da mi djeluje da mu desna noge ne sluzi bas cemu. OK, dao je onaj jedan gol za PSV desnom nogom iz teskog ugla ako se dobro sjecam (u kupu mislim?) bas kad je igrao 10ku, ali protiv Walesa recimo onaj sut iz poluvoleja na pocetku prvog produzetka desnom sto je otisao preko gola je morao iz one pozicije makar ici u okvir, s obzirom koliko je puno vremena i prostora imao da se namjesti.eleGancy je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:33Njega ce profilisati za novu 10. umjesto Wannera(mada po mom misljenju on ne zna igrati unutar terena, aut linija mu daje sigurnost) kao sto je Bosz rekao da ga vidi tu.
-
General505
- Kontakt:
Joj da hoće u Milano, leglo bi extra odavno Milan muku muči sa desnim krilom.
A i stadion i ambijent malo liči na Bilinoo, osim sto je puno veći
Ima video na youtube kako Esmir igra sa svojim vršnjacima, nisu mu ništa mogli i bukvalno igrao se sa njima.
Taj video sam pogledao prije nego što se govorilo da će igrati za nas, govorim bratu prijatelju da će igrati za nas i igrati u top klubovima mi je bila predikcija, tako da i dalje vjerujem da će igrati i u boljim klubovima od PSVA aBd...
Jednostavno vidi se mali koliko je bio bolji od vršnjaka, klasa iznad.
Ovaj video sam gledao: https://youtu.be/4KEdNRKRL2w?si=q2e28x3GZY5BOKoo
Taj video sam pogledao prije nego što se govorilo da će igrati za nas, govorim bratu prijatelju da će igrati za nas i igrati u top klubovima mi je bila predikcija, tako da i dalje vjerujem da će igrati i u boljim klubovima od PSVA aBd...
Jednostavno vidi se mali koliko je bio bolji od vršnjaka, klasa iznad.
Ovaj video sam gledao: https://youtu.be/4KEdNRKRL2w?si=q2e28x3GZY5BOKoo
Njemu treba Parma a ne Milan.
Znaci negdje gdje ce biti starter svaku utakmicu
Znaci negdje gdje ce biti starter svaku utakmicu
Ne znam, mozda sam ja lud, ali ja iskreno nista od ovog sto vi govorite da je napravio nisam vidio. Imao je onaj prodor kao jedan, kad je pokusao trivelom ili kako se vec zove da centrira i to je to.
Cuo sam da je najvsie pretrcao u Walesu i to mu je ogroman plus.
Svakako da je top igrac i talent, ali stvarno vidim svi ga hvale zbog zadnje, i a on i Kerim su meni bili losi u ovom poslednjem mecu.
Muharemovic i Katic su bili brutalni, ostalo manje vise.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
A 8 od 11 uspješnih driblinga,namjestena šansa Demirovicu,kroz noge Di marcu,izblokiran sut Tonaliju iz slobodnjaka,centarsut Katicu gdje je Katic mogao primit loptu i zakucat je,jer oko njega u radijusu od 10 metara niko nije bio,ali eto nije mu zamjerit stoper je.dedo26 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 16:22Ne znam, mozda sam ja lud, ali ja iskreno nista od ovog sto vi govorite da je napravio nisam vidio. Imao je onaj prodor kao jedan, kad je pokusao trivelom ili kako se vec zove da centrira i to je to.
Svakako da je top igrac i talent, ali stvarno vidim svi ga hvale zbog zadnje, i a on i Kerim su meni bili losi u ovom poslednjem mecu.
Cijelu utakmicu su ga udvajali cak sa i igračem manje da smo Bogdom to iskoristili mnogo opasniji bi bili al eto.
I da dodam da je dobio 11 od 17 duela sto je za jedno krilo maestralno.
Zadnja izmjena: RobijasiZenica1988, dana/u 02 apr 2026, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Milan bukvalno igra bez krila. I dok je god mrtvac Allegri tamo, ne bih poželio nijednom našem ofanzivnom igraču da zavrsi tamo.General505 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:53Joj da hoće u Milano, leglo bi extra odavno Milan muku muči sa desnim krilom.
Tačno tako, jednostavno dominirao je na toj strani bilo to namještene šanse, centaršutevi, driblingi, dueli itd... Ko nije upratio sve kako treba, nek vidi ocjene i statse tipa na sofascore, flashscore(rezultatima) ili nek opet pogleda tekmu i prati ga....RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 16:42A 8 od 11 uspješnih driblinga,namjestena šansa Demirovicu,kroz noge Di marcu,izblokiran sut Tonaliju iz slobodnjaka,centarsut Katicu gdje je Katic mogao primit loptu i zakucat je,jer oko njega u radijusu od 10 metara niko nije bio,ali eto nije mu zamjerit stoper je.dedo26 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 16:22Ne znam, mozda sam ja lud, ali ja iskreno nista od ovog sto vi govorite da je napravio nisam vidio. Imao je onaj prodor kao jedan, kad je pokusao trivelom ili kako se vec zove da centrira i to je to.
Cijelu utakmicu su ga udvajali cak sa i igračem manje da smo Bogdom to iskoristili mnogo opasniji bi bili al eto.
I da dodam da je dobio 11 od 17 duela sto je za jedno krilo maestralno.
Zadnja izmjena: random11, dana/u 02 apr 2026, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mislim ni ja da bi mu 3-5-2 odgovarala, a ko je uopće izvor za vijest?
dok je allegri trener milana,nista od toga,on igra s wingbackovima i tu esmir nema sta trazit
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amidzaa, BosnianDragon2024, CAGarfia, Faraon iz Visokog, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, lakilone, MaroonBjelave, Mostarska, Proximic, rishovski, s4mke, tuzlanskinacin, Wilshere10, Wisey i 102 gosta.