Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
Uriniraj nas, pasa.
Vala, nisam mogao ni zamisliti da će uzeti prvi penal, više sam ga očekivao da se sakrije negdje.. ali, hladnokrvno. Svaka čast.
I to kakav penal izvede lik, golcina
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Cijenim tvoj nivo inteligencije.PasodelMar je napisao/la: ↑31 mar 2026, 22:07Može li ga izbaciti sada jer ćemo fasovati crveni, daj bilo koga drugog.
Nije samo penal nego je imao i 1-2 dobra šuta iz daljine. Ja jedan u golu vidio. Dečko podnosi ogroman pritisak i opet je preuzeo odgovornost da puca
da je fulao nemogu ni zamisliti sta bi mu radili…
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
signalidunapark
- Kontakt:
MiranGlasnic je napisao/la: ↑01 apr 2026, 04:35Cijenim tvoj nivo inteligencije.PasodelMar je napisao/la: ↑31 mar 2026, 22:07Može li ga izbaciti sada jer ćemo fasovati crveni, daj bilo koga drugog.
naprijed rejal
Kad je klimno glavom prije na par sekundi znao sam da zabija
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako se ispišao po svima. Osim one situacije kod žutog kartona, odličnu utakmicu odigrao!
I sad bih baš volio da mi neki stručnjak objasni kako je on završio na tribinama jbng Brondbija osim ako to nema veze s porijeklom njegovog jbng trenera.
I sad bih baš volio da mi neki stručnjak objasni kako je on završio na tribinama jbng Brondbija osim ako to nema veze s porijeklom njegovog jbng trenera.
Mislim, dobar je bio, ali isto tako je ono san za svakog veznjaka. Prima loptu bez pritiska, plus nema nikog na ledjima, ne kazem da bi svako dobro odigrao u toj konstelaciji, ali klasni veznjaci se pokazuju u situacijama kad su pod pritiskom, a moram priznat da se tahir nije bas najbolje pokazao u tom segmentu.
Ali sve to na stranu, nakon toliko kritika imat muda pa uzet da pucas prvi penal, e to je odlika najvecih
naprijed rejal
Mozda je i on htio prvi da suta. Da usuti kriticareSveti je napisao/la: ↑02 apr 2026, 11:48Mislim, dobar je bio, ali isto tako je ono san za svakog veznjaka. Prima loptu bez pritiska, plus nema nikog na ledjima, ne kazem da bi svako dobro odigrao u toj konstelaciji, ali klasni veznjaci se pokazuju u situacijama kad su pod pritiskom, a moram priznat da se tahir nije bas najbolje pokazao u tom segmentu.
Ali sve to na stranu, nakon toliko kritika imat muda pa uzet da pucas prvi penal, e to je odlika najvecih
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sto se ne ispiša kad igraju 11 protiv 11 protiv Kipra... Ti poredis ranije utakmice sa ovom kad imamo igrača više 70 minuta
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Majke mi ne znam odakle vam snaga jos uvijek da iznosite bilo kakve negativnosti.
Kad bi tako gledao mozes sve igrace pljuvati. Ova repka je u godini dana za 180 stepeni druga ekipa u svakom mogucem smislom. Vrtoglav rast na svim poljima. Toliko se dobrog uradilo za tako kratak period, pa ovo ne uspijeva ni ekipama koje imaju budzete od milijardu eura
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Svaka mu cast za penal, ali za mene je i dalje taraba, sekunda je falila da dobije drugi zuti.
Basic daleko bolji
Basic daleko bolji
Vidi se da ima osjecaja za pas i igru ali nedostatak utakmica uradi svoje i takvog ga je tesko staviti u prvi tim...
Valjda do kraja sezone odigra nešto u Danskoj pa uhvati šta takmičarskog ritma.
Valjda do kraja sezone odigra nešto u Danskoj pa uhvati šta takmičarskog ritma.
Nisu to negativnosti nego pričamo o realnom stanju Tahirovica. A ti pišeš o nekom pišanju a cijelo vrijeme dok je igrao imali smo igrača više...to je vrijeđanje zdravog razuma i iznošenje neistine. On ne može nikog ispišat a kamoli nekog ko prati reprezentaciju i njegove igre u istoj.. Za penal svaka čast ali s njim u prvih 11 je igrač manje...231983 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:50Majke mi ne znam odakle vam snaga jos uvijek da iznosite bilo kakve negativnosti.
Ma nije to pljuvanje,on je naš igrač kao i svi ostali.. Svi su imali slabih partija ali treba biti realan Tahirovića što se tiče stavi ga u prvih 11 protiv Kipra,Sj.Irske,Velsa,Crne Gore svi ces nas dobiti na posjedu... Lik ne moze parirati ni fizicki ni tehnikom igracima osrednjeg kvaliteta.Brokula je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:55Kad bi tako gledao mozes sve igrace pljuvati. Ova repka je u godini dana za 180 stepeni druga ekipa u svakom mogucem smislom. Vrtoglav rast na svim poljima. Toliko se dobrog uradilo za tako kratak period, pa ovo ne uspijeva ni ekipama koje imaju budzete od milijardu eura
Ova repka je napravila pomak ali realno gdje je on u svemu tome... Znaci igra samo zato sto ga iz nekog razloga Barbarez gura..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amidzaa, BosnianDragon2024, CAGarfia, Faraon iz Visokog, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, lakilone, MaroonBjelave, Mostarska, s4mke, tuzlanskinacin, Wilshere10, Wisey i 103 gosta.