Brux, zamisli ovo :
Tako kaze ChatGPT.
Brux, zamisli ovo :
Već mogu zamisliti lijepo ljetno vrijeme, hladna piva i utakmica. Rezultat mi nije ni bitan.Goalgetter je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:05Prije svega ova sa Kanadom bice bas jaka gledanost.Sindikat12 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:59Ali je prejako da smo prve dvije tekme dobili u 21:00 i u oba ta termina jedino mi igramo. A i treca tekma u 21. Pa ”cijeli” svijet ce to gledat.
To ce biti ukupno tek treca utakmica prvenstva, petak, 21:00 h, najbolje vrijeme.![]()
Ako prvi zavrsimo igramo u Vankuveru 16ine
mislim da ako budemo treći igramo ili u bostonu ili u san franciscu i da je opcija sa san franciscom puno vjerovatnija, ali ne drži me za riječ.
Jebga stoji i vrijeme/termin, drugi i treci su opet dobri termini za Bosnu LA podne, sto je 9 navece, Boston 4:30, sto je 10:30, ali ova u Vankuveru bi vam bila u u 5 ujutru.jestamaji je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:37
mislim da ako budemo treći igramo ili u bostonu ili u san franciscu i da je opcija sa san franciscom puno vjerovatnija, ali ne drži me za riječ.
vidio sam juče taj neki proračun vjerovatnoća za trećeplasirane, sve je to van zdrave pameti. npr. ako si treći iz grupe L igraš stoposto u kansas cityju, a ako si treći iz grupe I onda možeš igrati po cijeloj americi kanadi i meksiku i to sa podjednakom vjerovatnoćom. elem neko se tamo dobro zaj.ebavao kad je to pravio
Ma drugi najbolji
Ali ima smisla to sto govoris jer ako Mexiko zavrsi drugi a mi, nema smisla da Mexiko igra u LA, nego ce se vjerovatno igrati u Mexiku. A u slucaju da Kanada i Mexiko zavrse drugi pa se sastanu u 16ini, onda ima smisla da ostane u LA kao neutralni stadion.jestamaji je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:37
vidio sam juče taj neki proračun vjerovatnoća za trećeplasirane, sve je to van zdrave pameti. npr. ako si treći iz grupe L igraš stoposto u kansas cityju, a ako si treći iz grupe I onda možeš igrati po cijeloj americi kanadi i meksiku i to sa podjednakom vjerovatnoćom. elem neko se tamo dobro zaj.ebavao kad je to pravio
Do cetvrtine smo mi stigli onda kako so ti to nabrojao.Sindikat12 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:47Ma drugi najbolji. Idemo na Mexico, to prolazimo. Cekamo pobjednika izmedju Švedske i Maroka tu prodjemo na penale. I onda ispadamo od francuza u osmini
![]()
Uspio dobiti Savez. Gurnuli su lika da se javlja koji samo čita i ponavlja tu obavijest, koja veze sa životom nema. Zar je bilo toliko teško pa lično proći kroz proces rezervacije i vidjeti da ne funkcioniše?

Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 8 gostiju.