Haris Tabaković

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Sveti
Kontakt:

Re: Haris Tabaković

Post Postao/la Sveti » 01 apr 2026, 20:07

signalidunapark je napisao/la:
01 apr 2026, 19:25
Koje je ovo gladno, neumoljivo i zajebano pseto od igrača, i to mislim u svakom pozitivnom smislu. Čovjek je ko da ima Dr.Jackyll i Mr. Hyde sindrom. Na intervjuima lagan, uljuđen, nasmijan i sve finjaka, a na terenu izgleda ko neki nadrogirani berserker s onim luđačkim pogledom.
Momčina i ikonetina.
Potpis :mrgreen:

On je pecat nasem ludom fudbalu kojeg sigurno u ovom momentu igramo samo mi, i on samo u ovakvom mentalitetu i moze da funkcionise.
naprijed rejal

LukavacBHF
Kontakt:

Post Postao/la LukavacBHF » 01 apr 2026, 21:43

Frajer u pravom smislu te riječi, čestitke za nastupe na terenu - fajterski, bez zadrške, u kost, bez kompromisa. Također, čestitke i na ponašanju, vrlo kulturno, odmjereno i pristojno. Gospodin i na terenu i van njega. Bravo Hare :bih:
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!

CHR
Kontakt:

Post Postao/la CHR » 02 apr 2026, 04:23

Lacfina!

Na stranu fudbal. Bas lijep momak

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 02 apr 2026, 05:40

Ovaj momak ima neku genijalnu ludu psihu, killer instict, strasnu fiziku u 16 metara. Pravi nas opasnim timom kod nabacaja .. nimalo slucajni golovi koje je postigao za repku.

Veliki respekt ljudima koji su ga prizivali davno prije poziva za repku.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 02 apr 2026, 11:36

MostarNeretva je napisao/la:
02 apr 2026, 05:40
Ovaj momak ima neku genijalnu ludu psihu, killer instict, strasnu fiziku u 16 metara. Pravi nas opasnim timom kod nabacaja .. nimalo slucajni golovi koje je postigao za repku.

Veliki respekt ljudima koji su ga prizivali davno prije poziva za repku.
A odgovara mu i ovaj nas ludi brute force fudbal maksimalno. Da gajimo neki tehnicki fudbal sa puno dodavanja ne bi toliko dosao do izrazaja, ali ovako dok bunarimo lik je ko golijat medju njihovim stoperima. Po dvojca ga moraju cuvat ko onomad dzeku
naprijed rejal

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 apr 2026, 14:32

Pravi onaj 'poacher' kad pogledas zadnja tri gola (Rumunija, Austrija i sad Italija) sve je iz peterca na odbijance iz nekih centarsuteva. On mislim i u klubu najvise dolazi do izrazaja ako ekipa igra puno na bunarenje. Gladbach mu u tom kontekstu pase odlicno, jos Honorat mu dodje tamo ko Memic ili Dedic kad sa desne strane salje lopte.

S druge strane njegov build up i igra s loptom je ispod npr Dzekine, ali iznenadio me sa par svojih poteza protiv Walesa, imao je jako fin dupli pas sa Kerimom i fino je gurnuo onaj pas za Demirovica kada je ovaj pogodio vanjsku mrezu. Moze on mislim vrlo solidno funkcionirati i kao neki sidras u paru sa Demirovicem kad Dzeko ode u penziju.

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 02 apr 2026, 14:35

On i Katić sa Dinarskom I2a halpogrupom

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 02 apr 2026, 16:12

viKK je napisao/la:
02 apr 2026, 14:32
Pravi onaj 'poacher' kad pogledas zadnja tri gola (Rumunija, Austrija i sad Italija) sve je iz peterca na odbijance iz nekih centarsuteva. On mislim i u klubu najvise dolazi do izrazaja ako ekipa igra puno na bunarenje. Gladbach mu u tom kontekstu pase odlicno, jos Honorat mu dodje tamo ko Memic ili Dedic kad sa desne strane salje lopte.

S druge strane njegov build up i igra s loptom je ispod npr Dzekine, ali iznenadio me sa par svojih poteza protiv Walesa, imao je jako fin dupli pas sa Kerimom i fino je gurnuo onaj pas za Demirovica kada je ovaj pogodio vanjsku mrezu. Moze on mislim vrlo solidno funkcionirati i kao neki sidras u paru sa Demirovicem kad Dzeko ode u penziju.
Ma on je zamjena za dzeku kad se on penzionise.

Nije kvalitet dzeke da moramo radi njega svaki put igrat 442, ali kad god plan igre bude takav on je go to napadac.
naprijed rejal

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 02 apr 2026, 20:13

Shevko je napisao/la:
02 apr 2026, 14:35
On i Katić sa Dinarskom I2a halpogrupom
Fantacan komentar ..njih bi izabrao na mojoj strani kada dodje do kafanske tuce flasama i stolicama

Ovaj ne razmislja samo udara .. isto kao kod penala

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amidzaa, BosnianDragon2024, CAGarfia, Faraon iz Visokog, Giuseppe1, Google [Bot], Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, lakilone, MaroonBjelave, Mostarska, Proximic, s4mke, tuzlanskinacin, Wilshere10, Wisey i 108 gostiju.