Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Onaj ko misli da "slucajno" Kelme oblaci reprezentaciju i Borac, taj bas nije normalan.
Jasno je koje su tu kombinacije i talovi. Kelme je nivo za nizerazredne ekipe, klubove i reprezentacije...i to C kategorije. O i, i kada bi se potrudili, prosto nisu odrasli manifestacijama i nivou kakvo je svjetsko prvenstvo i sl.
Sem ako ne da novac
Jasno je koje su tu kombinacije i talovi. Kelme je nivo za nizerazredne ekipe, klubove i reprezentacije...i to C kategorije. O i, i kada bi se potrudili, prosto nisu odrasli manifestacijama i nivou kakvo je svjetsko prvenstvo i sl.
Sem ako ne da novac
- FKS -
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Espanyol i Watford?Hajdeee je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:05Onaj ko misli da "slucajno" Kelme oblaci reprezentaciju i Borac, taj bas nije normalan.
Sem ako ne da novac
I to je to. I to im je vrh vrhova. A nista posebno. Pogledaj druge bendove, eto prosjecne...ovi nicu ni C klasa.ArtemisFowl je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:30Espanyol i Watford?Hajdeee je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:05Onaj ko misli da "slucajno" Kelme oblaci reprezentaciju i Borac, taj bas nije normalan.
Sem ako ne da novac
- FKS -
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Od 96 klubova u najboljem rangu top 5 liga u Evropi, Kelme (i sehadet) sponzorisu jedan klub. Hummel ima 5 klubova. Umbro 4. Joma 7. Jako 2. Mizuno i NB imaju po 3. Kappa ima 4 kluba. Macron 8 klubova.ArtemisFowl je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:30Espanyol i Watford?Hajdeee je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:05Onaj ko misli da "slucajno" Kelme oblaci reprezentaciju i Borac, taj bas nije normalan.
Sem ako ne da novac
Sloziti cemo se da je ovo drugi, a neki su i treci razred proizvodjaca sportske opreme. Adidas i Nike prvi, Puma kao drugi. Dakle, Kelme u najboljem slucaju moze biti treci nivo, ali je i to upitno jer nisu ni u rangu ovih gore pobrojanih.
Celik!3,2,2.
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Bas brutalno iskreno,mada bi jos samo dodao ako se igdje moze staviti neka asocijacija ili mini zmaj nas bosanski jer ova djeca su istinski zmajevi.
- Centre forward
- Kontakt:
Ako idu asocijacije onda mora bit' i neki natpis, pa daj ga na hrv i srp jeziku, daj ćirilicu, daj neki citat iz Dejtona i ode to u 2 toma.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- ArtemisFowl
- Kontakt:
To je sve stvar finansijske moći tih kompanija, ali sigurno da Kelme za kojeg sam čuo i prije reprezentacije nije neka žnj kompanija. S kim se može pogoditi najbolji dogovor, on i treba proizvoditi opremu.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:00Od 96 klubova u najboljem rangu top 5 liga u Evropi, Kelme (i sehadet) sponzorisu jedan klub. Hummel ima 5 klubova. Umbro 4. Joma 7. Jako 2. Mizuno i NB imaju po 3. Kappa ima 4 kluba. Macron 8 klubova.ArtemisFowl je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:30Espanyol i Watford?Hajdeee je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:05Onaj ko misli da "slucajno" Kelme oblaci reprezentaciju i Borac, taj bas nije normalan.
Sem ako ne da novac
Sloziti cemo se da je ovo drugi, a neki su i treci razred proizvodjaca sportske opreme. Adidas i Nike prvi, Puma kao drugi. Dakle, Kelme u najboljem slucaju moze biti treci nivo, ali je i to upitno jer nisu ni u rangu ovih gore pobrojanih.
-
signalidunapark
- Kontakt:
meni itekako fenomenalan dizajn, treba prilagoditi da se ubaci cirilica cisto da svi budu ispostovani, jbga, ako nismo dosad naucili, necemo nikad
Zadnja izmjena: guzobran, dana/u 02 apr 2026, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
ja sam najveci papak

Ovako nesto.
Samo zamisljam bijeli dres sa kragnom 
Svakako treba Bosancicu ukomponovat pa makar kao mali detalj. Inace Bosna i Hercegovina kad se napise na Bosancicu izgleda brutalno.
Hvala Bogu pa se sve vise njeguje srednovjekovna tradicija.
Zasto ljudi uvijek ubacuju ove gluposti dodaj jos cevap pa da cirkus bude potpun
Jos bratina stavi adidas linije na bok i ramena

sto bi na kraju ispalo ovako nikakve cize, zmajevi, baklave i cevapi tacno vidiš da nas narod ide samo ka kiceraju
Pricate o adidasu...
Neznam da li se sjecate da su nam futsal, U19, U17 i u15 reprezentacije igrali u opremi iz 2016 godine cak u zadnjoj godini ugovora 2023.
To je bilo zato jer nas savez nije ispostovao ugovor sa adidasom, gdje je trebao otvoriti online fanshop i zvanicni fanshop u Sarajevu.
Znaci, ako mislimo imati ozbiljan ugovor sa ozbiljnim brendom, trebamo imati ozbiljan savez.
Neznam da li se sjecate da su nam futsal, U19, U17 i u15 reprezentacije igrali u opremi iz 2016 godine cak u zadnjoj godini ugovora 2023.
To je bilo zato jer nas savez nije ispostovao ugovor sa adidasom, gdje je trebao otvoriti online fanshop i zvanicni fanshop u Sarajevu.
Znaci, ako mislimo imati ozbiljan ugovor sa ozbiljnim brendom, trebamo imati ozbiljan savez.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ma samo kelme i sehadet
Konačno neko i ovo da ponovi. Napisano dosta puta, ali ugovor se mora njegovati sa obje strane. Tad smo imali ugovor direktno sa adidasom, ali očigledno su za naš savez pogodniji agenti poput Jaćimovića, ko će se veli zayebavat sa strancima...Pirke je napisao/la: ↑02 apr 2026, 17:22Pricate o adidasu...
Trenutno korisnika/ca: 231983, ebi46, FerdinandF, General505, Goalgetter, hansbosna, InatSilniBosanski, Maverick, Slobodas, Tihi, tuzlanskinacin, Wolffire, Zona49 i 77 gostiju.