Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Album za SP izlazi tek za 1.maj
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Zna li se dokad moraju poslati spisak igrača za WC, ili će se u albumu pojaviti igrači po Paninijevom izboru.
- invincible1921
- Kontakt:
Jedva cekam update na fifi za SP i konacno nasu rep na istoj
=\_1921_/=
Evo ja ganjam kartu protiv Kanade, 3100CAD najjeftinija.
Za nase Kanadjane, pogledajte na Facebook Marketplace. Kanadski talijani masovno traze da se rijese karata.
Za nase Kanadjane, pogledajte na Facebook Marketplace. Kanadski talijani masovno traze da se rijese karata.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Moja predvidjanja grupe :
Canada - BiH 1 :1
Switzerland - Qatar 2:0
Canada - Qatar 0:0
Switzerland - BiH 2:1
Qatar - BiH 1:2
Canada - Switzerland 1:0
Switzerland 6
Canada 5
BiH 4
Qatar 1
Prolazimo dalje kao jedna od treceplasiranih ekipa.
Canada - BiH 1 :1
Switzerland - Qatar 2:0
Canada - Qatar 0:0
Switzerland - BiH 2:1
Qatar - BiH 1:2
Canada - Switzerland 1:0
Switzerland 6
Canada 5
BiH 4
Qatar 1
Prolazimo dalje kao jedna od treceplasiranih ekipa.
Jesam na bezbroj kad sam bio mladji + college, mlb, mls itd.. Sad sam "omatorio" pa idem redje, volim uzivo gledati ali cijela guzva, parking, voznja, frka trka panika, mi je radije da gledam s jaranima, u kaficu ili kod kuce.
-
KrajinaKing
- Kontakt:
No products available, tri razlicita telefona, tri razlicita profila... Gluposti Allahu.
Sve okej, al Kanada da izgubi bodove protiv Katra a onda da dobije Svicu. Nerealno.
- invincible1921
- Kontakt:
BiH - Kanada 2:1
BiH- Svica 1:1
BiH - Katar 2:0
Idemo kao prvi ili drugi
=\_1921_/=
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ako ostanemo na ovom nivou i na okupu bez povreda pobjede protiv Kanade i Katara realno nisu upitne.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
NEma vise karata za svicarsku
sve su prodane
EDIT
prodane su one od 180 dolara
ima jos od 400 i 500 dolara, veci broj
sve su prodane
EDIT
prodane su one od 180 dolara
ima jos od 400 i 500 dolara, veci broj
Zadnja izmjena: Scholl, dana/u 02 apr 2026, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Pa šta je sa ovim, ima godina kako je krenula priča o njemu ali stade nešto. Bila bi egzotika mrtva imati reprezentativca koji igra u Argentini
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Prema fifa renkingu svi iz nase SP grupe su bolji od nas.
Svica 19, Kanada 31, Katar 55 mjesto.
Svica 19, Kanada 31, Katar 55 mjesto.
- invincible1921
- Kontakt:
Ja i ?
Nabroj mi te zvijezda katara?
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 02 apr 2026, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Prolazimo sa tri pobjede dalje !!!
nek tako i ostane, ako će to značit da nas podcijene i da ih možemo iznenadit. Ali čisto sumnjam s obzirom da će se svaka od reprezentacija ozbiljno spremati i analizirat sve protivnike. Jedino na što će taj ranking utjecat je percepciju javnosti i fanova (i to onih koji mahom površno prate)
Gledao sam im igrace na transfermarktu, nisu losi.viKK je napisao/la: ↑02 apr 2026, 18:34nek tako i ostane, ako će to značit da nas podcijene i da ih možemo iznenadit. Ali čisto sumnjam s obzirom da će se svaka od reprezentacija ozbiljno spremati i analizirat sve protivnike. Jedino na što će taj ranking utjecat je percepciju javnosti i fanova (i to onih koji mahom površno prate)
Jos ako im se Alphonso Davies oporavi od povrede, mogli bi biti opasni.
Imaju skupih igraca.
Pa tako mozes pitati i kanadzane da ti nabroje zvijezde BiH, niko ih ne bi znao.
A pogledaj Kanadski tim na transfermarktu pa ces vidjeti da to nije odvrni zavrni.
Evo provjerio sam, super sprinter iz Bayerna Alphnso Davies im se vraca u ekipu poslije povrede vec sredinom aprila. Sam on kosta 40 miliona, imaju napadaca iz Juventusa 35 miliona, Muharemovicev suigrac iz odbrane 20 miliona.
Pregledao samo im utakmice ove sto su igrali od septembra prosle godine, jako brzo igraju, ubili su i oni Rumuniju 2:0 krajem prosle godine.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 02 apr 2026, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Malo me cudi to koliko nas narod nije svjestan sta sve predstavlja mundijal. Dosta raje je samo fokusirano na to kakav cemo rezultat ostvariti, sto naravno i jeste primarno, ali kao da prvi put prate SP pa zanemaruju neke ostale stvari.
Pa majka mi stara sam PANINI album je dio kulture, a ne neke druge stvari. Nadam se da cemo svi mi prenjeti ovu dobru energiju, dosta tu bitnu ulogu igraju i mediji.
Imamo mi itekako sta pokazati svijetu i prezentovati se u lijepom svjetlu. Jezim se vise od jeftinih pokusaja humora i ismijavanja svega sto ima veze sa Bosnom i Hercegovinom. Vrijeme je da pokazemo cijelom svijetu nasu kulturu historiju i sve ono sto nosimo. Vrijeme je da svima to bude interesna sfera, a ne to kakvu ce Dodik poruku poslati i sta banjalucani misle o plasmanu.
Pa majka mi stara sam PANINI album je dio kulture, a ne neke druge stvari. Nadam se da cemo svi mi prenjeti ovu dobru energiju, dosta tu bitnu ulogu igraju i mediji.
Imamo mi itekako sta pokazati svijetu i prezentovati se u lijepom svjetlu. Jezim se vise od jeftinih pokusaja humora i ismijavanja svega sto ima veze sa Bosnom i Hercegovinom. Vrijeme je da pokazemo cijelom svijetu nasu kulturu historiju i sve ono sto nosimo. Vrijeme je da svima to bude interesna sfera, a ne to kakvu ce Dodik poruku poslati i sta banjalucani misle o plasmanu.