Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 02 maj 2011, 23:23

Bianconeri1988 je napisao/la:A i da nam se to poklopi i budemo 4. zar mislite da bismo mogli nešto uraditi protiv Bayerna, Lyona, Villareala ili Man. Citya, pa čak i Benfice...Teško Boga mi...
Lako cemo za to...stipu gatibo... :lol:

Ma realno, sanse su nam nikave 3 kola do kraja...3 ekipe ispred i svaka u prosjeku mora 2x kiksat... :lol:

Ne, ne, treba biti realan..jednom se desava 5. maj :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 maj 2011, 23:25

sarajlija89 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:A i da nam se to poklopi i budemo 4. zar mislite da bismo mogli nešto uraditi protiv Bayerna, Lyona, Villareala ili Man. Citya, pa čak i Benfice...Teško Boga mi...
Lako cemo za to...stipu gatibo... :lol:

Ma realno, sanse su nam nikave 3 kola do kraja...3 ekipe ispred i svaka u prosjeku mora 2x kiksat... :lol:

Ne, ne, treba biti realan..jednom se desava 5. maj :lol:
A od svake te ekipe smo bolji medjusobni...

Lazio-udinese ako bude X garantujem da idemo dalje ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 maj 2011, 23:25

a kolike su šanse da juventus poveže 4 pobjede zaredom?
kad je to zadnji put uspio?
prvo to čudo moraju uraditi, pa tek onda čekati da se rezultati ove 3 ekipe poslože kako im paše, jako teško će to ići
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 maj 2011, 23:26

baresi#6 je napisao/la:milan ide na pobjedu protiv rome, kakvo puštanje šta vam je? scudetto je u pitanju. prvu utakmicu roma je sretno dobila na san siru i treba to osvetiti. roma će biti bez ddr i mexes i još možda pokojeg prvotimca.
I ti znas za ljubav izmedju Rome i Milana i ne pravi se glup.
Vi ste lo scudetto vec uzeli, tako da te price o 100% nabrijanosti, ostavi za nekog drugog. A i ceka vas Palermo u kupu, a Allegri puca i na to takmicenje. ;)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 maj 2011, 23:29

MaGiCa je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:milan ide na pobjedu protiv rome, kakvo puštanje šta vam je? scudetto je u pitanju. prvu utakmicu roma je sretno dobila na san siru i treba to osvetiti. roma će biti bez ddr i mexes i još možda pokojeg prvotimca.
Vi ste lo scudetto vec uzeli, tako da te price o 100% nabrijanosti, ostavi za nekog drugog. A i ceka vas Palermo u kupu, a Allegri puca i na to takmicenje. ;)
plus milanu pobjeda i ne treba već samo bod, a čekamo alegrijev cagliari sljedeću na san siru, novi dresovi, pun stadion, prodaja cvjeta sponzori zadovoljni, skudeto se slavi u milanu-idealan scenario 8-)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 maj 2011, 23:34

MaGiCa je napisao/la:
ja se ne sjećam kad je milan pobjedio romu u gostima a roma je dosta puta tukla milana na san siru. milan zadnjih 10 godina ima izuzetno negativan skor sa romom, gubili su se veoma važni bodovi tako da ti ta priča o bratstvu pada u vodu. ne kažem ja da klubovi nisu u dobrim odnosima jer jesu. postoji veliko obostrano poštovanje ali sad da će dati bodove samo tako :roll:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 maj 2011, 23:36

Ja mislim da ce mIlan igrati korektno..Mada, realno je da zele proslavit naslov pred svojim navijacima...jbg...ko ce im zamjerit.

daju Romi 3 boda sad...a njima Roma iduce sezone i vozdra...tako se to radi :lol: ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 maj 2011, 23:37

tony-mortale je napisao/la: plus milanu pobjeda i ne treba već samo bod, a čekamo alegrijev cagliari sljedeću na san siru, novi dresovi, pun stadion, prodaja cvjeta sponzori zadovoljni, skudeto se slavi u milanu-idealan scenario 8-)
Znaci, Milan ima sledece mogucnosti da "izabere poraz" od Rome:

1) slavlje protiv Cagliarija na domacem terenu,

2) pripreme za kup mec na Barberi,

3) pomoc "bratskom klubu".

4) skenjavanje Juventusa. :mrgreen:

Razlozi za 100% igru:

1) osiguravanje vec osigurane titule pred tudjim navijacima,

2) fair play. :mrgreen:

:lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 maj 2011, 23:40

baresi#6 je napisao/la: ja se ne sjećam kad je milan pobjedio romu u gostima a roma je dosta puta tukla milana na san siru. milan zadnjih 10 godina ima izuzetno negativan skor sa romom, gubili su se veoma važni bodovi tako da ti ta priča o bratstvu pada u vodu. ne kažem ja da klubovi nisu u dobrim odnosima jer jesu. postoji veliko obostrano poštovanje ali sad da će dati bodove samo tako :roll:

Romin dobar skor protiv Milana krece posle Calciopolija. Do tada ih je Milan davio, i kod kuce i u gostima.
Secas li se onih pobeda Shevchenkovim golovima?

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 maj 2011, 23:45

eh sjećam se više lazia i one utakmice od 4-4 toje bila mislim njegova prva sezona. da ne trujem temu juventinima vidjet ćemo. da je ancelotti u milanu pustio bi ne samo što voli romu nego što je takav trener. dosad je allegri jedino u kupu malo taktizirao i to zato što je čuvao jače igrače za scudetto. meni je stvarno svejedno ko će igrati u ligi prvaka. lijepo bi bilo vidjeti fair play pa nek prođe bolji jer jedva čekaju da kažu italijani cigani vaki naki ;)
btw neki je dan milan igrao protiv bratske brescie koja se davi da opstane u seriji a ali nisu imali milosti.

nego kad spominjemo već to milan je ispušio od reggine 2-0 u gostima zadnje kolo 2007. par dana nakon trijumfa u ateni.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 02 maj 2011, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 maj 2011, 23:45

Protiv Chieva opet igramo u ponedjeljak u ovom terminu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 maj 2011, 23:59

Može li se uloviti to 4 mjesto ipak razlika je samo 4 boda ili je sve u domenu naučne fantastike.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 03 maj 2011, 00:06

Cestitam vam na pobjedi i gledajuci tekmu smatram da vam skripi na:bocnim pozicijama,lijevom krilu ili lijevom veznom,i navjsie na sredini terena gdje nemate klasicnu 10.Dakle,uz 4 5 pojacanja a ne prinova mozete se boriti za titulu sljedece godine.Rijesite se nekih skartova,utopite 5 6 igraca za 30 35 miliona,ulozite 60 70 miliona za dovodjenje 4 5 extra igracai eto ga :D

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 03 maj 2011, 00:16

sarajlija89 je napisao/la:Ja mislim da ce mIlan igrati korektno..Mada, realno je da zele proslavit naslov pred svojim navijacima...jbg...ko ce im zamjerit.

daju Romi 3 boda sad...a njima Roma iduce sezone i vozdra...tako se to radi :lol: ;)

Previse gledas Sarajevo i pratis BH premier ligu,to je kod nas in :lol:

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 03 maj 2011, 00:19

MaGiCa je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la: ja se ne sjećam kad je milan pobjedio romu u gostima a roma je dosta puta tukla milana na san siru. milan zadnjih 10 godina ima izuzetno negativan skor sa romom, gubili su se veoma važni bodovi tako da ti ta priča o bratstvu pada u vodu. ne kažem ja da klubovi nisu u dobrim odnosima jer jesu. postoji veliko obostrano poštovanje ali sad da će dati bodove samo tako :roll:

Romin dobar skor protiv Milana krece posle Calciopolija. Do tada ih je Milan davio, i kod kuce i u gostima.
Secas li se onih pobeda Shevchenkovim golovima?
To je cini mi se bila i poslijednja pobjeda Milana u Rimu bilo je 1-2,za Milan Shevchenko zabio oba gola a za Romu Cassano :D To je bila 2004 godina kada je Milan uzeo titulu...

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 03 maj 2011, 00:25

Ljudi hocemo li pricati realno ili da je babi muda ?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 maj 2011, 00:44

Evo sve na jednom mjestu, za lakši pregled :)!

slika
plava - kuci
zuta - vani

I ja mislim da će Milan pustiti Romi, jer svakako je bolji scenario u svakom pogleda da se titula osvoji pobjedom protiv Cagliarija, ali može se desiti da Napoli i Inter kiksaju i Milan je prvak već tu :D! Ali poslije sljedećeg kola sve će biti jasnije.

I još nešto sam zaboravio, Juventus je sa ova tri boda upisao 56 bod i tako prestigao prošlosezonskih 55 nakon 38 kola, haj malo smo se popravili :roll: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 03 maj 2011, 00:47, ukupno mijenjano 2 puta.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 03 maj 2011, 00:46

Haman da se steli Juventusu za to 4 mjesto pa opet slijedecu tekmu igraju u ponedjeljak :mrgreen:

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 03 maj 2011, 01:33

Delnerijeva taktika koju je naucio u manjim klubovima - prepustanje inicijative protivniku i "ubojita" kontra, ponovo odnosi pobjedu. :D

K'o da gledam da ce Chievo u sljedecem kolu na slican nacin uzeti bod ;)

Ma, samo da ne ostane Delneri pa se onda i mozemo nadati kraju "rekonstrukcija" svake sezone
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 maj 2011, 09:03

Juventus s ovim amaterima da ode u LP, pa to bi bila uvreda za fudbal, Pepe da igra u LP, ja taj fudbal ne bih ni gledao, to bi pokazalo koliko se Serie A srozala, gledam onog Lichenstainera, sto ga mi hocemo, jao majko koje sranje od igraca, stvarno smo poceli samo po polovnjacima da "udaramo", onaj sinocnji fudbal je bio na rangu Serie B, pa vi pricajte sta hocete, mediokriteti u Juventusu ne zasluzuju da idu u LP, a pogotovo ovaj Del Neri da ispadne heroj na kraju, a lik ne zna drzat dva gola razlike protiv Cesene i kod kuce protiv Catanie, toliko o "strucnjaku" :)

p.s. jedino sto je sinoc valjalo su Melo i naravno Buffon, lik je najveci, onaj ce branit sjajno i u penziji :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []