Katar bi trebali uzeti, oni su realno potanka reprezentacija koja vjerovatno ne bi ni igrala na Mundijalu da nije proširen. Ukoliko na ljeto budemo u full sastavu mislim da neće biti problema, jedino možda zbog vremenskih uslova oni budu u prednosti u odnosu na nas pošto će vjerovatno biti pakleno vruće iako se spominju nekakve klime na stadionu.
Kanada je već ozbiljniji zalogaj, dobra reprezentacija, plus su domaćini što će im sigurno ići u prilog. Ja bih njima prepustio ulogu favorita, možda se malo i "uspavaju" jer vjerovatno misle da nisu mogli dobiti lakšeg protivnika iz Evrope što je donekle i tačno. Međutim svaka reprezentacija koja se iz Evrope kvalifikuje na Mundijal tu sigurno nije slučajno došla i teško će nas tamo bilo ko potcijeniti.
Švica je favorit grupe, imaju kontinuitet dobrih nastupa na velikim takmičenjima već desetak godina i glupo je njih smatrati laganim protivnikom i nešto ih potcijenjivati.
Uglavnom, meni je puno važnije ono što sam vidio od nas u zadnjih godinu dana protiv Rumunije, Austrije, Velsa i Italije. Ako smo se pokazali protiv ovakvih protivnika onda nemam strah ni protiv jedne ekipe iz ove grupe. Isto tako u zadnjih godinu dana desili su se San Marino i Kipar. Tako da, niti precijenjivati niti potcijenjivati bilo koga. Spremiti se fino pa šta nam Bog da

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"