Tarik se krije i grijesi a Ivan se makar nudi i grijesi. To je u principu to.LukavacBHF je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:31Razlika između Bašića i Tahirovića je drastična, kada pogledamo kakav uticaj imaju na našu igru. Osnovna razlika je u tome što se Bašić nudi, otkriva se i ne libi se krenuti ka naprijed, u suštini radi ono što treba da radi igrač na njegovoj poziciji. Tahirović je alibi igrač, pogledajte samo njegovo kretanje prilikom izvođenja auta. Njegovo postavljanje na terenu je tako da svjesno ili nesvjesno traži poziciju tako da između njega i našeg igrača koji ima loptu stoji protivnički igrač, tako da mu se ne može ni dodati lopta bez rizika. Govorim o njegovom nuđenju i pozicioniranju u konkretnim situacijama kada treba preuzeti odgovornost na sebe, zanemarimo dodavanje prvom do sebe i sigurica pasove na 5 metara. Ivan mora imati prednost u odnosu na Benjamina, iz prostog razloga što našu igru čini boljom.
Ivan Bašić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Ivan Bašić
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
General505
- Kontakt:
I ti ides na listu nedoraslih za komunikaciju sa mnom i nemoj mi vise replicirati jer očito nisi na mome obrazovno intelektualnom nivou i ne mozes skontati moj nacin izrazavanja i stil pisanja.
Kao npr sto si danas pokusao dobiti koju minutu sto si replicirao na temu Esmiraa jer mislis bas da nesto znas a toliko je bio glup i nelogican post da nisam htio ni zamarat se odgovorom pa si ocito malo nervozan.
Moras znati da nije lako tek tako sa babom uci u konverziju.
Moras pokazat ili znanje ili postovanje...ili ijedno i drugo a ti nemas nista a takve volim najvise da degenečim.
Pa spominjem komšije ali ne nigdje ne spominjem nacionalnost glupko, jer komšija mozes biti i ti npr a to bi bilo jako zabrinjavajuce i zatupljujuće za okilinu
I ocito si jos jedan od onih koje najmanje zanima repka i istinski uspjeh vec si ovdje iz nekog svog očaja zivotnog pa da se bar igdje osjetiš bitan ili istresaš svoje frustracije.
Pa glupane, ja sam ti najavio ovdje pola reprezentacije a dvojica od njih direktno mojom preprukom kontaktirana i danas standardni vecinom ustvari jedan kljucan vec. Da mene nije ovdje ti bi zivio u geto-u i saznao da neki momci dolaze tek kada procitas u Avazu kod Sinana ili bi apaludirao lažima koje su kojekakvi insajderi ovdje prosipali a koje si samo ti i par njih tebi slicni mogli pušiti
Fanatik jeste mozda na jeziku pogan, ali je gospodin za tbee i slične nije ništarija kao ti i slicni tebi, bar služi necemu, covjek je donio ovdje više konktetnih i istinitih informacija nego sto ces ti ikada jer si nemoćan i bezvrijedan pa te donekle i razumijem da da hoces da budes bitan bar psovkama da privuces paznju.
Ghuraba je napisao/la: ↑01 apr 2026, 16:24Moja poenta je da ljudi ovdje nisu realni (da ne upotrijebim neku grublju rijec). Tahirovic kardinalno pogrijesi - to je bezbroj uvreda i psovki; Basic kardinalno pogrijesi - ljudi pisu da je odigrao odlicnu utakmicu. Isto je i u slucaju Sehica i Vasilja, ovog prvog su pljuvali na svakom koraku, a Vasilju koji je direktni krivac za oba gola u ovom barazu tek poneka kritika. Za mene su Tahirovic i Sehic bolji igraci od ove dvojice, ali daleko su (bili) od nekih idealnih rjesenja. Bio sam apsolutno protiv Tahirovica u prvih 11 u Velsu, jer sam mislio da je mentalno u banani zbog svega sto mu se izdesavalo. Ljudi su ovdje pljuvali i vrijedjali Barbareza na sve moguce nacine, prizivali da izgubimo samo kako bi on dobio nogu, a sad normalno nastavili pisati ko da se nista nije desilo. Ako vec nemas obraza ni 1% i ne povuces se s foruma, bar napravi drugi nick da ne ispadas jadan i u svojim ocima. Licno sam ga 500x kritikovao i za sastavljanje spiskova, i za kontradiktorne izjave u medijima, i za igrace na koje se odlucivao u prvih 11 ili da udju s klupe, ali sam isto toliko puta pisao i da je on trenutno najbolja osoba na dunjaluku koja moze biti na selektorskoj poziciji nase reprezentacije. A, sto se tice uvreda na njegov racun ili na bilo koga od igraca, to svakako ne dolazi u obzir jer nisam od tog posla.Zglavkar je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:49Puno mi je bitnije ono što vidim kroz čitavu utakmicu nego jedan momenat gdje igrač plati danak neiskustvu igranja utakmica na visokom nivou i pod pritiskom napravi pogrešnu odluku. Nisam ni Tahiroviću prizivao klupu zbog asistencije Velšanima, nego zbog kriminalno loše partije gdje smo 60 minuta njegove igre bili efektivno bez veznog reda.Ghuraba je napisao/la: ↑01 apr 2026, 15:34Kako ce biti odlican, a napravio je gresku skoro u rangu Vasilja, koja nam je mogla ugasiti svaku nadu o plasmanu? Ovdje se pljuje Tahirovic i kad igra dobro i kad grijesi, a njegovi konkurenti se hvale i kad igraju dobro i kad grijese. Tahirovic je sinoc bio odlican, ne racunajuci onaj faul za zuti karton. Sve osim toga je bilo za pohvaliti.
Jes, Benji je bilo lahko jer se mogao dodavati do mile volje kad smo imali igraca vise, a Basicu nije bilo lahko, pa je takodjer s igracem vise dao onaj umalo koban pas.Momci, ne brukajte se.
Ja ne smijem ni zamisliti sta bi se pisalo da je Sehic napravio onu gresku protiv Italije.
Yebo sve svoje glupo.General505 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 21:19I ti ides na listu nedoraslih za komunikaciju sa mnom i nemoj mi vise replicirati jer očito nisi na mome obrazovno intelektualnom nivou i ne mozes skontati moj nacin izrazavanja i stil pisanja.
Kao npr sto si danas pokusao dobiti koju minutu sto si replicirao na temu Esmiraa jer mislis bas da nesto znas a toliko je bio glup i nelogican post da nisam htio ni zamarat se odgovorom pa si ocito malo nervozan.
Moras pokazat ili znanje ili postovanje...ili ijedno i drugo a ti nemas nista a takve volim najvise da degenečim.
Pa spominjem komšije ali ne nigdje ne spominjem nacionalnost glupko, jer komšija mozes biti i ti npr a to bi bilo jako zabrinjavajuce i zatupljujuće za okilinu
I ocito si jos jedan od onih koje najmanje zanima repka i istinski uspjeh vec si ovdje iz nekog svog očaja zivotnog pa da se bar igdje osjetiš bitan ili istresaš svoje frustracije.
Pa glupane, ja sam ti najavio ovdje pola reprezentacije a dvojica od njih direktno mojom preprukom kontaktirana i danas standardni vecinom ustvari jedan kljucan vec. Da mene nije ovdje ti bi zivio u geto-u i saznao da neki momci dolaze tek kada procitas u Avazu kod Sinana ili bi apaludirao lažima koje su kojekakvi insajderi ovdje prosipali a koje si samo ti i par njih tebi slicni mogli pušiti
Fanatik jeste mozda na jeziku pogan, ali je gospodin za tbee i slične nije ništarija kao ti i slicni tebi, bar služi necemu, covjek je donio ovdje više konktetnih i istinitih informacija nego sto ces ti ikada jer si nemoćan i bezvrijedan pa te donekle i razumijem da da hoces da budes bitan bar psovkama da privuces paznju.
ne ulazi u konverziju i svi mirni:-)General505 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 21:19I ti ides na listu nedoraslih za komunikaciju sa mnom i nemoj mi vise replicirati jer očito nisi na mome obrazovno intelektualnom nivou i ne mozes skontati moj nacin izrazavanja i stil pisanja.
reci ti nama ko je novi 'M' na spisku i ide li na svjetsko:-)
-
LukavacBHF
- Kontakt:
Da, možemo to tako formulisati ukratko. Po meni, suština je da je sasvim normalno da igrač pogriješi, ako je greška došla iz konkretnog pokušaja da se uradi nešto korisno, pokušaja iz kojeg potencijalno može iznjedriti nešto korisno. Skrivanje nikada nije i ne može donijeti korist. Tahirović to mora promijeniti, ima dovoljno godina da preuzme breme na svoja leđa. Ili jesi ili nisi.Madal je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:56Tarik se krije i grijesi a Ivan se makar nudi i grijesi. To je u principu to.LukavacBHF je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:31Razlika između Bašića i Tahirovića je drastična, kada pogledamo kakav uticaj imaju na našu igru. Osnovna razlika je u tome što se Bašić nudi, otkriva se i ne libi se krenuti ka naprijed, u suštini radi ono što treba da radi igrač na njegovoj poziciji. Tahirović je alibi igrač, pogledajte samo njegovo kretanje prilikom izvođenja auta. Njegovo postavljanje na terenu je tako da svjesno ili nesvjesno traži poziciju tako da između njega i našeg igrača koji ima loptu stoji protivnički igrač, tako da mu se ne može ni dodati lopta bez rizika. Govorim o njegovom nuđenju i pozicioniranju u konkretnim situacijama kada treba preuzeti odgovornost na sebe, zanemarimo dodavanje prvom do sebe i sigurica pasove na 5 metara. Ivan mora imati prednost u odnosu na Benjamina, iz prostog razloga što našu igru čini boljom.
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!
-
General505
- Kontakt:
Ma vec si pisao cini mi se nesto oko tog imena, ne znam ni sam više ovako kad se ubace poremete te me i ono sto znam zaboravim, umori se covjek i degenečećibabino je napisao/la: ↑02 apr 2026, 21:34ne ulazi u konverziju i svi mirni:-)General505 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 21:19I ti ides na listu nedoraslih za komunikaciju sa mnom i nemoj mi vise replicirati jer očito nisi na mome obrazovno intelektualnom nivou i ne mozes skontati moj nacin izrazavanja i stil pisanja.
reci ti nama ko je novi 'M' na spisku i ide li na svjetsko:-)
Ici ce taj na svjetsko ako mu ja dozvolim
Kakav retard hljeb ti yebem dragijasmin10 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 21:33Yebo sve svoje glupo.General505 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 21:19I ti ides na listu nedoraslih za komunikaciju sa mnom i nemoj mi vise replicirati jer očito nisi na mome obrazovno intelektualnom nivou i ne mozes skontati moj nacin izrazavanja i stil pisanja.
Fanatik jeste mozda na jeziku pogan, ali je gospodin za tbee i slične nije ništarija kao ti i slicni tebi, bar služi necemu, covjek je donio ovdje više konktetnih i istinitih informacija nego sto ces ti ikada jer si nemoćan i bezvrijedan pa te donekle i razumijem da da hoces da budes bitan bar psovkama da privuces paznju.![]()
naprijed rejal
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ovaj momak je stvoren za italijanski nogomet i Seriu A